МВР се превъоръжава, нови пистолети получиха полицаите от Бургас (снимки)

Главният секретар на вътрешното министерство връчи 10 "Валтера" и 17 бройки "Тейзър"

Обратно в новината

Коментари - МВР се превъоръжава, нови пистолети получиха полицаите от Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като сте толкова кадърни, що не станете полицаи? 15 години съм бил в МВР и 4 в Академията като редовен курсант. Борихме се 30 човека за едно място, за 4 години не съм пропуснал нито една лекция. Да не говорим за наряди, участие в мероприятия и т.н. Какви сте вие, аноншмконци, че ще плюете полицаите. Мога да ги плюя аз, защото съм бил вътре. Зная как шефовете плонжират на политиците, че да си стоят на столовете. Зная как местни патрони звънят тук и там да оправят бездарни момченца, бивши шофьорчета, разносвачи, бармани и т.н, да станат полицайчета. Проблемът с подбора в МВР е от това, че е децентрализиран. Всеки директор има право да провежда конкурси и да избира кадри. Докато това не се промени, нищо положително няма да се случи с кадрите!

изобщо как имаме полицаи с тези заплати които им дават

Едно време имаше строги изисквания за тегло и ръст за тези служби! Тези като ги лгедам ми се плаче! Един с един няма подравнени. Жива трагедия!

Никога не е имало подобни изисквания, и при Татко Тато си бяха шкембелери и дембелери.

КАКВИ СА ТЕЗИ ОХРАНЕНИ ПОЛИЦАИ.ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО Е ВИДИМО С ПРОСТО ОКО.НЕ СЕ ЛИ ПОЛАГАТ ИЗПИТИ С НОРМАТИВ .

Каква е тази показност, да им ги бехте раздали вътре, в сградата. Ииии....защо не сте снимали тоя милиционер с кило и половина трева. Снимка в композиция - в едната ръка новиО пистолет, в другата кило и канче трева...

Полицията във всяка нормална държава ползва късо нарезно оръжие родно производство. Абсурдно е да имаме толкова оръжейни заводи и да внасяме!

Родния Макаров пречи на някого. Всичко Мара втасала, та полицията превъоръжава.

Всичко отива за братска Украйна, за да спре едно фашистко, хипофизно нищожество.

Всяка нормална държава ли има собствено оръжейно производство?

и си мисля: Как само са ги подредили от ляво надясно, от охранен към тъп...

А униформите кога, изглеждат на текезесари направи ме е срам като ги глрдам. Ако искаме силна държава трябва силна НЕкорумпирана полиция. Друг вариант Няма

Пак са гледали да вземат по-евтино. Или Валтер е дал по-голяма комисионна? Да бяха взели нещо по-сериозно Хеклер, или Берета?

Много некомпетентен коментар. Това е новият WALTHER PDP, който превъзхожда почти всичко на пазара в момента. Даже и Глок. Х§К отдавна не са това, което бяха. Не знам дали сте хващали пистолет, но пробвайте с Валтера, и тогава коментирайте. Съвременните изисквания за полицейски пистолет далеч се различават от тези преди 10 г. да кажем, а тука полицията масово е с Макаров още. Така че изборът е супер, и дано стане масова подмяна на оръжията на полицаите, но и съвместно с добра подготовка.

- 10 пистолета "Валтер" - Пак българска работа, тези 10 пистолета ще бъдат дадени на началниците, които никога не излизат на улицата и няма как да ги ползват на практика - но ще се кичат с чисто нови пистолети. Иначе Валтер засичат и никой не ги иска, в цивилния живот масово полицаите си купуват Глок без значение модела, Хеклер и Кох или Смит и Уесън.

Партизан се за бой стяга, мята пушка на рамо! Майка ви дееба комуняги прости... ще паднете ... ще ви печем живи по площадите ..

Валтерите - добре. Ще се правят на Джеимс Бонд. А тейсърите, за чий? Изстрелът с това нещо излиза над 30лв.

Тия на снимката някакъв отбор за надяждане на маса ли са? Изглеждат като карикатура на мюлюцюнери...

К'во завиждаш, уе? Мъже и половина!

Предизборно раздали 10 пистолета, останалите полицaи ще си карат с Макаров?

За предпочитане е пред тейсъра.

сами ли стрелят,защото и тях ще им ги взимат,докато ги бият;)

Лелелле виж ги само, трагични, алкохолик до наркоман

Има и обикновени лейки с наднормено тегло

Вместо нови пистолети, да уволнят 20% от всички куки, а останалите 80 да минават редовно физически и психо тестове. Тея шишковци на заглавната снимка след 100 метра спринт гарантирано удрят инфаркт...