15-годишна откри мъртво двумесечното си бебе

Бебе на 2 месеца е намерено мъртво от 15-годишната му майка в лознишкото село Ловско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Обратно в новината

Коментари - 15-годишна откри мъртво двумесечното си бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въглероден окис от печката?

Колко малоумни коментари има само не е истина.Какво значение има каква е майката и на колко години е?!Коментари като "едно цигане по малко" и други подобни са повече от просташки.Никой не знае със сигурност какво е станало,но пък и никой не се срамува да пише глупости и да плюе.Що за хора сте вие,дребни душички,жалки човешки подобия.Засрамете се и се молете за прошка и да не ви идва до главата,щото никой не е застрахован!!!

А така наречената майка защо го е родила непълнолетна? Аман от противни ци...и.

а бащата на колко е осъден?

Малолетна циганска работа.

1 циганско изчадие по-малко

Кой си къпе бебето в 7.30 сутринта?

Ужасно. Възможно е детето да се е задавило, от там и острата дихателна недостатъчност. Много внимателно трябва да се оставя толкова малко бебе само.

това ли е новина.гоpкото бебе.не садете без да се знае причината.не сте лу чували за внезапната смарт при кармачета

Майката е отишла да си поиграе с куклите, а?

Понеже е непълнолетна, сега ман-галката и в затвора няма да влезе. А трябва - защото е оставила час и половина без надзор двумесечното си бебе. И то веднага след нахранване, когато може да повърне и да се задуши. Както се е и случило. Бог да го прости. Това племе се нуждае от железни закони, на първо място - затвор за педофилия. Иначе жална ни майка.

Стига сте плещили глупости, че звучите нелепо. НЕ е нормално бебетата да се наблюдават по 24 часа в денонощието. Вие сигурно сте дежурили на смени през нощта покрай вашите да ги гледате и преслушвате. В статията пише, че е умряло от остра белодробна недостатъчност, което НЕ означава, че се е задушило поради неправилна поза или задавяне със слюнка или повърната храна. Майката го е хранила и се е върнала в стаята след час, което мен ме навежда на мисълта, че е от МАЛКОТО на брой циганки, които се женят рано, раждат рано, но и си ГЛЕДАТ децата добре. Смъртността при бебетата за съжаление е голяма и непредвидима в много случаи.

Само на мен ли ми е тъжно за една невинна душичка. Никой не избира в какво семейство да се роди и какъв да е цветът на кожата му. Бог да го прости бебето!

едно сигане по-малко

Със сигурност не му е обърнала внимание и то се е задушило. Толкова малко дете непрекъснато трябва да бъде наблюдавано - може размахвайки ръчички да си покрие главичката с одеялцето, да се задави, всичко се случва. Има правила, които сигурно не са спазени и се стигнало до този лош край.

обясните нещо по повод на ромите. зная за "Gipsy Kings" , "Цигански напеви" на Сарасате,РУСКИ ЦИГАНСКИ РОМАНСИ и още доста други. В google намерих само това "Всички роми са цигани, не всички цигани са роми" и не разбирам кои са ромите в България???

Само тези които стават за пиене са РОМи...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

Циганин е обощаващ термин в Европа на различни индийски секти. В България циганите са роми. В Германия например не са, там са синти. Даже май онези синти се сърдели, ако ги нарекат роми. ;) Циганите са изхвърлени дори от Индия. Самата дума идва от гръцки и значело "недосегаеми". Явно още на времето не са спазвали законите. ;)

vasil

Роми са част от циганите,които говорят цигански език (романес),който е от групата на индийските езици.Останалите цигани у нас посочват като майчин език турски,български,някои влашки. Това,циганите полит.коректно да бъде наричани роми преди у нас беше практика в Югославия.

d4

начиии....майката ще да е заченала непорочно на около 13 години. а се твърди, че имало демографска криза. Бог да прости новороденото.

Спокойно може да е заченала на 15. Правиш ли разлика между 2 месеца и 2 години? И не, когато казваш нещо е хубаво да го казваш точно, а не да ни оставяш да се сещаме какво си искал да кажеш.

Ти определено не си се сетил/а

...за сега поне 500 кинта икономии в бюджета ...

Мангалска му работа .

Ромска.

Римска!!! ХО ХО ХО