17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички "опечалени" така изглеждаха. Само бяха облечени официално....в черни тениски с ланци.

По бай Тошово време подобно изказване като "..... задържаните за погрома не съдействат на полицията за установяването на останалите участници в..." щеше да бъде фатално и за задържаните и за служителят направил подобно изявление пред медиите. Лек ден.

Тия пребиха табуретките и солниците!

В панделката ще ги разхубавят. Може и да опитат да ги забременеят.

От погледите се вижда че неса добре тиа не са си пили хапчетата

6 тъпанара, на които са им дали по 50 лв. Счда се мислят за мутри

Проверете на Позитано 20

Само по физиономия са за 2 години в затворническо общежитие. Да ги разхлабят малко тъмнозелените.

Ми кво - на снимките са напълно нормални хора. На мене лично ми приличат по визия на Иван Гешев, на главния секретар на МВР и на шефа на СДВР. Типажъте еднакъв.

Единственият законен начин за намаляване популацията на подобни затлъстели от престъпления келеши, е обвинения от Прокуратурата и присъди от съда-задължително затвор. Всичко останало е шменти капели.Докато са безнаказани, те ще продължават да ни тормозят. Най напред Гешев трябва да натири всички свои колеги,които държат делата им в чекмеджетата и си правят оглушки.Само заплатите им са по 4-5 000 лв, останалото от айдуците не го броя.Всички те заслужават по един шут. Това се нарича реформа в правораздаването.

Типични мутри. И криминално проявени и физиономиите им такива. При дядо Тодор щяха да са в панделата и да ги възпитават с труд. Като излязат, щяха да са мекички като памук!

Кой ли от тия двамата ще получи по силен катарзис и ще е премиер след 30 години? Според мен, тоя с бушона, защото носи на дресировка.

Тоя с бушона явно вече е намерен и е проведена беседа с него...

Москва не вярва на сълзи.. Това ако е било планирано то тия момчета можеха да си сложат по една шапка и нищо нямаше да се види на тия камери... То айде борци, кикбоксьори , ама не са малоумни.....

И какви борци/боксьори са тези. Толкова дебели, и то в лицето !? А надолу ? Че те два подскока не могат да направят, ще получат сърцебиене ! Спортен мъж така ли изглежда !?

Мършите в обеството, заедно и с двамата бизнесмени, заради които се случи погрома.

Мале-е, снимките на тези две добичета ме върнаха 30 години назад !!

Я! Ама тези са липсващото звено между маймуната и човека!

Това снимки от дипломите за завършеното висше образование ли са? Но всичко е точно! Бат Бойко не прати тези за картофи, а прати ИТ-тата...

Абе тва верно ли са истински снимки, или ги гепихте от Стършел?:)

елементи , като тези хубавци, осигуриха безпрепятственната трансформация на политическата власт на късната БКП, в икономическа, докато Тълпата си мислеше, че чрез "избори" ще дойде истинската демокрация. Затова мафията си ги харесва и си г хубавци и си ги тачи - "кучета пазачи"

Службите да направят засада в Народната библиотека.

да предложим на ек заменка? наши мутри, срещу такива от африка? все пак има надежда нашите да са нескончаеми!

Какви алфа самци. Навлажних сЪ, искам ПАРИ от тях...

Единият от господата е ядрен физик, познах го веднага. Това интелигентно излъчване не може да бъде сбъркано. Другият е експериментален микробиолог. Не им пречете на научната дейност, моля!!!

Този, който е ядрен физик, и аз го познах. Чак при мен излъчва лъчи... ама не мозъчни, а гама...

Късоврати и нискочели типове...

Ние нормалните хора се забавляваме всеки ден и не се интересуваме от такива новини.

Тия и двамата изглеждат като висшисти!

Лицето на лявата снимка е бито :)

... бито е ,но малко са го дънили......

какво може да се очаква от дневен режим на свинско и винско с чалга, рап и агресивен спорт? сложете такива хора поне една година само на хляб и плодове, лек спорт сред природата и много Вивалди и Моцарт и вижте дали не може да се получи друга визия..

Stan Stan

Нещо спорта не го виждам. Спортист така не изглежда !

по-важното в случая е, че чрез публикуването на снимките на тези одухотворени лица на нас ни става ясно, че преходът от преразпределение на народните блага от пре зрелия социализъм в частни такива е окончателно привършил... поздравления за съдебната система и спете спокойно, деца!... а да! и да не забравя! кой не скача с банан в ръка е червен и путинист!

Само като се сетя как Костов подскачаше като младо яре и ние баламите след него, ме избива на съдизъм.

БЕСО е мутренска кочина. Самият факт, че се намират много хора, които си дават парите в мутренски кочини е показателен за това, колко е пропаднал морално и интелектуално БГ-еца. А за милицията не ми се говори. Там трагедията е тотална.

Щом нямаш парета да посетиш дадено заведение значи то е "мутренска кочина" ? Това кисело грозде до какви констатации води.....

Типичен Мутропитек!

схемата е проста Ю:ченгетата си имат контингент ,чрез които си събират" надзаплатни "средства за високия си стандарт по високите етажи на властта ...

Най-тъжното е, че такива като тези ни управляват. Вижте ни премиера и министъра на вътрешните работи. За Цецо Тъпото да не говорим. Какво ви учудва.

Tози явно не си е платил данък спокойствие, но така е в мутристан ;)

типични тъпи мутри.. тия и без да са направили нищо, трябва да ги заключат, превантивно..

познавам ги, работят в института по ядрена физика към БАН, научни сътрудница I и II степен, а първият е доктор на науките

снимките на тези тъмни балкански субекти, се вижда, че са си "за издирване" даже и да не бяха направили погром!

Две черти бело в съчетание с ниско ниво на интелигентност, наднормено тегло и мечтата да си големата работа и нещата се случват. Медийни звезди.

и това е само един малък погром в заведение- а представям си какви хора са правили грандиозните погроми по "великия 9-ти"... сериозна работа ще да е било.

Как очаквате да подам сигнал за тези двамата престъпници след като наскоро подадох сигнал за корумпиран полицай от КАТ Варна и получих заплахи за съд за клевета от друг полицай вероятно в комбина с него.

Чудесни момчета, явно висшисти по кибернетика или архитектура !

мевере пусна двама от издирваните.. но това явно ще е новината утре. Тия изглеждат добри момци едни такива невиини . абе на мравката път прават и сигурно са набедени.

Убавци! Мутренска работа!

Тези утре ще станат управленци или в най-лошият случай ''Бизнесмени'' , ако вече не са станали такива , защото това е ''Модерната Европейска България '' , и затова 3 милона свестни Българи НАПУСНАХА и ще продължават да напускат , и НИКАКВИ заводи няма да ги върнат , нито тях нито децата им !!!!!!!

Вече три ли станаха?

И всичките бяха въоръжени... а на мене КОС ми отказа разрешително, но сега разбирам защо....

щом пишеш по форуми значи си психар...

А тия момчета не могат да пишат и за това сам им дали, ясно!

Такива Ентелигентни момчета изглеждат, не може да са те! Молим Меверето да пусне снимки на истинските извършители ;)

Дали са ги хванали или не, дали ще ги хванат, е все тая. По-важното е че господата от МВР, дето се надпреварваха да дават тъпи интервюта по медиите, не се сетиха да коментират факта, че на видеото ясно се вижда как изпълнителите на това деяние (видни ИТ-специалисти или специалисти по ракетни технологии) имат по едно кобурче с пищовче на кръста. Това за мен е по-важно......

ДА ВИЖТЕ ги ХУБАВО !!!! Това е единственното което България успя да създаде за 30г ''демократичен'' ПРЕХОД , и като ме изтриете НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ !!!!!

Такива "рожби" не създава демокрацията или т.н. преход! Създали са ги и възпитавали родители, живели и градени през минал период. Стига с оправдания и внушения, нали виждаш по мутрите произхода им: работническо-селски.

Оли и Гофрен...