МВР проверява сигнал за шофьор, ударил жена и болния ѝ съпруг, возен от линейка

Водачът е установен, но още няма доказателства срещу него, търсят се свидетели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ako beshe bashtata na Radev vednaga shtiaha da mu kajat imeto , kvo stava v Plovdiv niama li kameri, ima ama i pravosadieto tam e ot nai-korumpiranite, kato svinski cherva sa navarzani. !!!

Shte iskat da potuliat sluchaia zashtoto shofiora e sinche na izvestno tatence feodal ot Plovdivskia vilaet.

Като чета коментарите се убеждавам че сме морално деградирала нация,и си заслужаваме съдбата

BMW-SUV.(sport utility vehicle),не е джип.

Който следва линейка по-близо от 50 метра - 5000 лева глоба. Офцата шофирала зад линейката е за глоба, а говното с БМВ, което я е ударило - за затвор!

Проблемът е, че в България много хора се лепят зад линейките и пожарните, с цел да минат по-бързо през задръстването. Понякога и самите шофьори на линейки пускат сирената, само защото не им се чака на червен светофар. Затова и в случаите, когато някой наистина трябва да кара след такъв автомобил, защото негов роднина е вътре, всички останали си мислят, че е натрапник, който само се възползва от специалния режим на движение на линейката. Това, разбира се, не обяснява защо онзи с БМВ-то е трябвало да слиза и да се бие. Още повече не обяснява защо е ударил човека, който е слязал от самата линейка.

В България Бърза помощ трябва да мине под пагон. Не да се спират линейки и бият пациенти а пробвай да не отбиеш и намалиш при сигнал на линейка ... в САЩ?

Поредната манипулация на общественото мнение. Кифлата се е правила на мутра, а човечецът със старото БМВ го описват като такъв. Защо няма свидетел на ударите? Цялата история е съшита с бели конци, за да не и вземат книжката

Защо е изнесена версията само на едната страна. Богинята е решила, че е нейно право да кара зад частната линейка и когато джипът е застанал между тях, тя няколко пъти го е засекла, докато успее да се мушне. Човекът изобщо не е знаел за какво става дума, бил е с детето си и възрастен родител.

Ами щото големият бияч се крие като мърша, затова. Оппа, да не си ти бе?

Мутрата вече е открит и привикан в полицията! Да видим обаче какво ще му направят?

Както винаги. Дребно хулиганство. Глоба, и това ще е. Все пак в България сме.

По прости и нагли говеда от тия с паркетниците рядко можеш да срещнеш.

ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ СПРАВКА ЧИЯ Е КОЛАТА . И ЩЕ РАЗБЕРЕ ВЕДНАГА , ЗАЩО ТОЗИ МЪРЛЯЧ НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН !!!

ВЪЗМЕЗДИЕ ВЕДНАГА, ИЛИ ЧАКАНЕ ОТ УМРЯЛ ПИСМО - СЪДЕБНА (НЕ)СПРАВЕДЛИВОСТ !!!!!!

публикуването на рег. номера е смела и достойна постъпка.

Селтак до селтак, урод до урода...

Неграмотник до неграмотника, мила моя майно льо! Научете разликата в значението на думите "урод" и "изрод". "Урод" означава човек с физически дефект, недъгав.

Този сега ще го обявят за общодържавно издирване и никой няма да го търси. Като случая с джебчийките, които ,,полицията,, ги търси 3 месеца, а репортер от господарите отиде в тях и ги намери. Или случая с Ветко, който е с червеня бюлетина за европа, ама на сайта на Интерпол го няма. Затова пък Митю Очите е там но не могат нашите да го намерят. Нищо че, всички медии писаха че е в Турция на лечение. Голем смях пада.

Лекарката и шофьорът на линейката не са ли достатъчни свидетели?

ДА Е ПО-ЛЕСНО , АКО ВСЕКИ НЕОСЪЖДАН И ПСИХИЧЕСКИ ЗДРАВ ИНДИВИД МОЖЕШЕ ДА НОСИ ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА И ЗАЩИТА НА БЛИЗКИТЕ СИ ! ДАЛИ ТОЗИ МЪРЛЬО С ДЖИПА ЩЕШЕ ВЪОБЩЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ КОЛАТА СИ ?!

ли нямате новини?

които налитат на бой и се саморазправят с другите участници в трафика са агресивни психопати и обикновено са много по опасни на пътя от тези, които поради една или друга причина извършват дребни нарушения или не дай боже да се засекат с един такъв психопат! Учудвам се, че съдебната система не реагира и този въпрос е на дневен ред - не знам защо Босия не го повдигна и наистина си струва да гладуваш в защита на една такава кауза, а именно, който е агресивен на пътя - директно в затвора, там да се прави на голямата работа и усъвършенства шофьорските умения, още повече, че тия обикновено са с купени книжки...

Защото заради такива министърът не е виновен и не може да му иска оставката.

Явно ченгесарите се чудят къде да се чешат и ка дъ се изпърдят та още не са го арестували. Баси ташака МВР всичко пред линейка а те изпускат газовете и се чудят ка нищо да не правят.

Ако това е истина, лайното трябва да го целуват студен!!! Какви майки раждат такива изроди?

Да му скъсат г-ъ-з-а на тоя боклук. Или поне да му публикуват името и адреса. Дайте го насам

Тази линейка имала ли е шофьор и къде е бил той , та се търсят още свидетели?

Логичен въпрос! Ама в България каква ти логика.

Свидетел ама после идват здравите момчета и бързо забравя какво е видял. Сефте такива случаи.

подобни случаи са, макар леки от правна гледна точка, ембематични за това как е оценявана съдебната система в усилията си да утвърди правов ред и справедливост-. И това е толкова лесно - всеки съдия след образувана следствена преписка и по изскане на прокурор може да нареди задържане за разпит на всеки в тази държава, като на разпита съдията може да присъсства, дори не през цялото време е нужден - само появата му представянето му и дръпването на една реч в стил "Вие сте тук за да дадете обяснения по еди кой си случай, институцията която представлявам, няма да пести никакви усилия и законови средства докато не стигне на дъното му и установи има ли нарушен закон" всеки дребен хулиган като този ще се наака пред подобен авторитет и няма нужда да се затлачва съдебната система със дела по толкова лесни казуси.

ВСИЧКИ, И ЛИНЕЙКИТЕ ДАЖЕ, ДА ПРАВЯТ ПЪТ НА ДЖИПОВЕ !!!! ИЛИ СЕ СЪОБРАЗЯВАЙТЕ С ТОВА ХОРА , ИЛИ ПРОСТО ЗАСТРЕЛЯЙТЕ МУТРАТА В ДЖИПА ВЕДНАГА !!!!

Ако водачът с БМВ-то е от БСП - значи битите са си виновни, защото са карали след линейката, в нарушения на закона. Ако водачът не е от БСП - това е един долен и мръсен гербер, който подражава на Бойко Борисов. Толкова е просто и лесно!

Някой казвал ли ти е колко си кух?

100% са му го казвали, но той е толкова зле, че дори не може да го осъзнае.

Някой казвал ли ти е колко си кух?

Фактите: - Боко Тиквата е бил мутра. Има снимки от това време. Има и хиляди хора, които са живи и са го виждали що за стока е. - Агресията в България се увеличи драстично по времето на ГЕРБ. И не, не съм комуняга. По-скоро съм точно обратното. Но истината си е истина.

Шофьора на линейката , екипът в линейката ! Те са свидетели ! Защо не се обърнете към тях ?

Колко трябва да се издирва!? Рег.номер на колата е видим. Кой крив,кой прав-не знам.Не съм бил там. Едната версия е описана. Другата не е чута. Категорично осъждам и не понасям агресиятя,простащината и батковизацията на улиците и пътищата. Има десетки цивилизовани начини за човешко уреждане на спорове.

нескопосано!