МВР предупреждава: Ново активиране на ало измамниците

Обичайно първото обаждане става на стационарен номер, след което комуникацията може да продължи и на мобилен от скрит или непознат номер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този умрял град във форума му вече няма даже кой да влиза. Веднъж да минава преброяването и Стара Загора да ви мине официално, и да сложат нейния форум.... А вие скоро ще се надявате и Полски Тръмбеш да не ви изпревари!

От цял свят най-големите балъци са българите. Само те хвърлят десетки хиляди евро през терасата. Потърпевшите нямат мозък.

Това бяха онези, дето се мислят за втори по интелигентност ли?

Още на есен!! Дани сте ме разбрали!

Рашков?

Как е новото нормално? Свежичко ли ви е?

Нормално! Добрите стари времена бавно се завръщат!

"Не е важно дали котката е бяла или черна- важно е да лови мишки"!!! Последната акция срещу телефонни измамници беше преди около година и досега не бяха се проявявали. Черната котка - Борисов ловеше мишки, тъмно червената , сегашната не лови - заета е да чегърка терена за втои мандат на Юмручко и да му чеше егото. Телефонните бандити, контрабандистите, убийците ще почакат.

Такива измамници няма да има, когато МВР започне да ги лови, Прокуратурата- да чете и изготвя качествени обвинителни актове, а съдът- да отсъжда справедливо, но строго в реално време / към затвора да се слага и конфискация/.Всички останали предупреждения са " Дръж ме да не падна от коня". Новите " старши и главни" комисари да се взимат в ръце ,защото мътенето на яйца в прованса приключи, трябва яко бачкане, а не ТВ изяви.

... а каде е аколхолния типаж да сподели нещо против Бойко ? срамота .... от както всичко се "оправи" , родилки мрат от нормални грешки , убиици , разфасовчици , готвачи ... и какво ли не извращение от холивудските хорър филмчета се превърнаха в ежедневие .... каде е алкажа да сподели нещо ? или чака пурички и ромче в некой хранителна верига от ... оправдани от съда "бивши" престъпници .... Народа заслужава диктаторите си.... Терминал(НО)2

А Гешефта преди 5 дни се хвалеше как ги бил елиминирал.

егати австралопитека ... утре ще иска лекарите да гасят пожари ... научи се коя институция каква роля има .... но 1во ... буквите Дерзай Терминал(НО)2

Какво се опита да кажеш?... Че австралопитека Гешев утре ще иска лекарите да гасят пожари ли? И нещо за "първо буквите"? Да не си от еднокнижниците, че не успяваш да пишеш свързано?

Прост и чалгарски народ, който вярва предимно в конспирации, вярва също така и на всевъзможни измамници