МВР показа колата, която летя с 277 км/ч по магистрала "Струма"

10 434 нарушения на максимално разрешената скорост в рамките на едно денонощие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Швейцария този вече, че е в паднелата, а роднините му ще продават апартамента му за да си плати глобата.

не е реклама както казва рачков

Пътник за оня свят. Въпрос на време.

Пак го крият. Щом не е показан номера, значи е наш човек!

По-добра реклама от това, здраве му кажи. От компанията ще му платят и глобата и даже може да уредят да не му е отнемат книжката.

Колко ли невинни ще повлече с него?

ПТП ли е направил? Някой дедо, с 50 км в час избива хора по спирките, щото вече не виждал ама тоя ви е проблем. Кого уби, кого повреди?

А нашето МВР какво ще направи ???

кажи честно

Направете акцията за постоянно , ще се изкарате заплатите честно , ще има пари за подобряване на пътищата, а нарушенията след 6м. и жертвите по пътищата ще бъдат няколко %

А защо да не кара нормално и да не се налага да го обсъждаме после като убие някой ?

Това пък как ти хрумна?

А защо на снимката пише 29.03.2019 г. а вчера според моя календар беше 02.04.2019 г? Явно календара ми е грешен или маринков определено мисли всички за по-глупави от него.

МВР ИСКА ДА НИ ГИ ПОКАЖЕ ,ЗА ДА СЕ ПАЗИМ ПО ПЪТИЩАТА ОТ ТЕЗИ УБИЙЦИ . ИНАЧЕ ТОЗИ ЛУМПЕН ЩЯХА ДА НИ ГО ПОКАЖАТ С РАИРАНИ ДРЕХИ , А КОЛАТА - НА ТЪРГ ! РАБОТЕЩА КОНЦЕПЦИЯ Е ДА СЕ СТРЕЛЯ МАСОВО ПО ТАКИВА ЛУМПЕНИ !!

Тоя с аудито е набирал скорост за излитане. Лошото е че ще повлече някой със себе си към отвъдното.

Не бе човек, принципа е важен. А защо хора над 65 години не минават преглед и тестове на 6 месеца, а като опукат една спирка хора се чудим що така се случи.

Нашето МВР няма да може да да раздаде постановленията от акцията в близките 10г.

Очаквано, пак немски кенеф-ковчег.

За нарушението нямам право да се изкажа, тъй като и аз се изкушавам да настъпвам газта, но истината е, че по-добра кола от Ауди е само Ауди!

Кола,като кола,какво й е?Сама не е "летяла"с тази скорост. Пилотът е важният в случая.Поредният безмозъчен комплексар.

И защото аз все пак съм се заглеждал в статистиките на КАТ /не на някой блогър, влогър, а в официалните статистики на КАТ/, знаете ли колко са смъртните случаи в резултат от превишена скорост ??? 4 % !!! Четири процента!

Ами щом питаш, ще ти кажа ... да отиде в Швейцария да кара с такава скорост. Ще му излезе по -скъпо от дранголника, дето кара! Но бай ти Ганю е свикнал да е над закона - той е за плебса, а нашия е уникален. Хванал е Бог за шлифера! Нали ти е ясно, че ако съм на магистрала със 120 и искам да изпреваря някой със 110, тоя ще е зад мен точно след 10 секунди святкащ и мигащ, независимо, че е бил на килонетър преди това. А ако недай си Боже не го видя и предприема изпреварване ще станем на салата и две бригади часовникари няма да могат да ни съберат. Ако е в Германия - ок, бих го приел, там няма ограничение на скоростта, но в България? Жалкото е, че заради такива малоумници си заминават нормални хора!

да се направи много. Ако при тези проверки на нарушителите се вземе книжката поне за три месеца, а при повторно нарушение - година. Ще помислят.

Глупаци убийци дал господ по пътищата.В чужбина така ли ще шофира.

Този е за ефективна присъда!!!

ВсВ

Да.. Където е разрешено обаче!

Я дай линк, че нещо не ти хващам вяра...

Ами, честно казано да. В Германия шофирам по автомагистрала с толкова. Е, малко по малко, че не стига вътъка на колата ми, но да кажем с по около 250. Какъв е проблема ?

Те тия тупани с аудитата се мислят за безсмъртни.

S6-ца ми изглежда да е. Понавървяват, поне е куатро - осигурява стабилност.

Много добри машинки са. Карам абсолютно същата.

Законово е измислено така. А този който умишлено го нарушава....е редно да си понесе последствията. Герои на по 20-25 години (не всички) с коли, закупени или от бране на ягоди или от мама и тате. И като отнеме чужд живот, поради несъобразена скорост(каквато е причината за почти всички ПТП-та) той по един друг закон....остава Жив.....

А кетъринг безплатен не искаш ли? Аре малко да се понапрегнем, да потърсим информация в ОФИЦИАЛНИ сайтове, а ?!

Тази компания я разхождат по медиите вече 4-та година. А истината е, че нямат нужда от реклама. Тези нямат лоша продукция, даже и н-тата употреба. Там цената е единствения недостатък.

България отново е на първо място по брой загинали в ПТП в ЕС.При ограничения 120-130 на осраните бойковски магистрали.Германия е на едно от последните места в тази класация.В Германия НЯМА ограничения на скоростта по магистралите.

Точно след разклона за Бобошево.

Ма не ли с Москвич...тююю

Защото в Германия няма идиоти, като теб..

Какви магистрали прай Боко...кът писти за F1

Ако някой знае нека да напише колко катастрофи и колко жертви има по немските аутобани,като знаем,че там няма ограничение на скоростта.Питам просто за статистиката.И наистина за мен неподдържаните коли и със стари гуми със цицини по тях и карани от пенсионери са по опасни от тези дето вдигат над 200 километра в час.

това е фотошоп! Ауди не може да вдигне и 177.......

Немски таралясник с прехвалени възможности и посредствени способности.

Правете разлика между "превишена скорост" и "несъобразена скорост". Обичайно статистиките на ПП-КАТ се пълнят от второто. А защо е така е една много дълга тема.

Че защо само един ден? Не трябва ли да контролират спазването на ЗДП непрекъснато? Нали за това вземат заплати и то немалки за дрямането в патрулките? Затова се пенсионират по-рано!

стига де с моя кошник 2001 година направихме 240....

Ок, печелиш. Не ми се спори. Продължавай да караш като ологофрен. Стискам ти палци. Дано го докараш до внуци...

Поне са направили реклама за "джигитите" от долината на дългите гащи.

277 км/ч. това е грубо умишлено незачитане на Закона, трябва да му се отнеме книжката завинаги и да се конфискува колата. За такива джигити и убийца друг аршин няма.

Бегай бе,мършляк....Още си с на деда си Жигулето...

Като гледам се е запътила към аварийната лента, а при тази скорост това вече е лудост.