Трима пребиха лекар с метални тръби

Проф. д-р Стефан Станчев е бил жестоко пребит. От МВР заявиха, че преди време над лекаря е бил извършен опит за побой, но той не е съобщил за това.

Обратно в новината

Коментари - Трима пребиха лекар с метални тръби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе що са го били де? Тоя има типична биография на номенклатурчик... Директор на болницата в Бургас, назначен защото е активен Гербер! Спуснат с парашут в София, заедно с два апартамента в престижни квартали.....??? Иглежда яко дране (мародерство) на безпомиощни болни хора е паднало.......!

увиснали на бесилото и цялата паплач ще се кротне

Да докторите ли да има големи грешници от тях пък няма никой в зандана защо ли??

да пожелаем на всички, които са против доктора, да ги пребият и да си загубят едното око.

Предимно се случва на ПО-ЖЕЛА-ТЕЛЯ.

Крушката си има опашка... Тъй казват старите хора де

Няма оправдание за побой. Не може да произтичат права от правонарушение.

Добре...няма държава правосъдие полиция -как да постъпи човек да бъде уставен да умре или изнуден така че народа се взема в ръце жалко но..??

Не произтичат права от правонарушение. Правна норма не се коментира.

А може сам да е паснал и да се е разбил, а тези тримата да са се притекли на помощ. Освин това може да е имал някакво заболяване - на сърцето например.

Обикновено докторите издевателстват над пациентите. Но понякога се слачва и пациентите да издевателстват над докторите.

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!! Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Може да е имало причина ама как пък не пребиха тръби софиянски, Пеевски или Иво Минчев например ами само лекари и учители?!?

така е като няма осъден нито един лекар или полицай да не говорим за адвокат

Тоя що не рева, кога взема парите, ами втори ден ни занимават с него? Вече и качествени биячи не може да навме човек

Така е в Бълхария! Който не му изнасяше вече взе чантата и Терминал 2, а за останалите действа закона на джунглата, както и естествествения подбор

Изнесоха се циганите , за да крадат в европа и боклуците...

Само завършен подлец може да поръча такова отмъщение, само тотален дегенерат може да го извърши за пари. Такива "хора" са по-лоши от ислямистите, защото онези имат някакви задръжки и принципи, а тези мерзавци са абсолютни психопати, оперирани от човещина и социална отговорност. Освен разстрел нищо друго не може да се направи за тях, вече е късно да станат хора.

Има противоречие в писанието ти. Хем си против насилието, а предлагаш насилие.

Когато държавата не може да осигури справедливост чрез ефективно законодателство и правосъдие започва да действа закона на джунглата. Това е сигнал към нашите политици, че трябва да почнат да работят и в интерес на народа си. В конкретния случай, да почне да се търси отговорност и от лекарите за техните действия или бездействия, в противен случай тези явления на саморазправа ще се засилват.

те 26 години не си мръднаха задниците ти чакаш сега да се сетят. ЧЕТЯХ ГИ ПАЗИ НСО БЕ имат си и болница специална само за тях. А уж плюхме срещу Соц строя че Бай Тошо направил правителствена болница. Хаха ся е 1000000000 пъти по зле най-лошото и пари нямаш и никой не те ебава. За тва лекарите е най-добре да си зададат въпроса защо са се клели и са сричали Хипократовата клетва!

Мършава полиция,фалшиви спецагенти,корумпирани магистрати,крадливи,политици,безнаказани мутри и роболепен народ.Това е положението!

sled kato osakatqvat hora s nenujni preskapi operacii qvno e do6al i negoviq red da vidi kakvo e da te osakatqt

Ти не си просто анонимен, а си един нещастен мишок.

Лично познавам Стефан и знам че е един от малкото можещи гръбначни хирурзи в БГ. Срам е за тази държава и тоз народ, че в 21 век е еквивалент на беззаконна и управлявана от тазбойнически организации територия. Жалко е за младото му семейство о невръстните му деца да станат жертви на такова варварство. Утре, когато и последния грамотен, или като мен полу грамотен човек се махне завинаги от тез кървави територии, бухалките ще се образоват, лекуват и обслужват сами. Това е един от малкото хора в БГ, който не само лекуваше но и правеше нови въведения в БГ медицината, лека и прът.

убаво де след 2000 година къде бяхте та не излезнахте от лекарския съюз да кажете така неможе това не е мед. обслужване ще се натрупат много проблеми. Но иначе то 25 години слушам от вас само за пари, пари за малките ви заплати. Ай трай си. Отивам да оправям колянцето и си мислят че не съм си направил труда да проверя какво ми се полага и т.н. по здравна каса. Започва се с изнудването да плащаш стаята. После с периода на пребиваване, храната. Спестените лекарства. Отивам на друго място докато травмотолога уж ме преглеждаше жена му звънна 5 пъти, 2 пъти децата и още 2 пъти се обади той да си поръчва някакви мебели. Ай навирай се в дубката си дето мерише на хлор и не се обаждай.А за да го ступат явно е опраскал някой без да си свърши работата. Да кажа и за кардиолозите какив гадини са и те особенно тия дето правят инвазивни процедури завършващи с инсулт или с проблеми в крайниците щото не са довършили прочистването на кръвоносните съдове както трябва.

и 11 часа Сега колегите му експерти да го освидетелстват със средна телесна повреда за пред съда, а защо не и с лека телесна повреда както изготвят експертизите за останалите простосмъртни когато пострадат ! Спомняте ли си случая с прегазеното момиче на автобусната спирка в Пловдив - експертизата беше за средна телесна повреда !? А момичето беше буквално премазано от кръста надолу от Мерцедеса управляван от гръцки студент.

Телесната повреда няма да му помогне щото обвинението ще бъде срещу неизвестен извършител. По-интересното е къде е стъпил накриво и що медийни си тройка по въпроса.Да не би да не си е платил коката ?! А че око няма да загуби ми изглежда доста вероятно. Предполагам колегите му раздухва случая за да предизвикат по-силна обществена реакция ;)

Затвор доживотен.

Когато взема пари... или ги остави да умрат ли може и да е заслужил.

Доста са X-овете в тази случка.Бил е заплашван, но не уведомил полицията.Защо ли и кое го е спряло?Ако всичко ти е читаво, най-малкото ще си изненадан и ще сигнализираш.Явно е, че не са искали да го убият, защото щяха просто да го прострелят.Били са го, за да изпита нечовешка болка, не са го убили, за да страда.Не е нападение за грабеж.Най-вероятно някой има повече от сериозен мотив да отмъщава, не е получил или не вярва в правосъдието.Дано все пак се разкрият извършителите, поръчителя и този случай да се разплете.И да се надяваме, че случката ще стресне белите престилки, нехаещи за човешката болка и мислещи, че сериозно осъден лекар за грешки и рекет няма.Вярно че няма, но явно има и такива, на които им кипва чайника и раздават собствено жестоко правосъдие.

..лекар...професор,преподавател ,началник на отделение, преди това-на болница- как от 890 коментара НИТО ЕДИН коментар не беше на пациент, благодарен на доктора или някой признателен студент ....?!

Има един коментар на пациент! Но и той човека се чуди за добро или лошо е опериран от този на снимката.

Няма и някой,недоволен от него лично.Но всички се изказват срещу лекарите въобще,без да отличават техните недостатъци от недъзите на системата.

"травмо..... и гръбначна хирургия.. ." Там, в този вид хирургии има много осакатени. Не коментирам, но може да е причина и това. Всеки случай нашите лекари в този вид хирургии работят без нужните апаратури. И за тяхната квалификация и модерност да се погрижи държавата. Всички ние трябва да изискваме достойни заплати на лекарите, учителите и полицията. Ако искаме да бъдем обслужвани от тези морални професии с морал. Иначе зорлен ги караме да стават играчи и мафиоти. А за нас - едно голямо дърво. Имаме отлични специалисти лекари - германските лекари могат да им дишат праха от подметките.

Se taia

Прав си, НО накарай всички да си плащат данъците и осигуровките... Лесно е да казваме дайте за лекари, за учители, за полицаи... Основния проблем в БГ е, че нямаме манталитет да плащаме. От комунизма сме научени, че държавата се грижи за всичко и това сигурно дълго ще ни преследва за съжаление. Всички искаме безкомпромисни закони, НО да важат само за другите. Жалко за човека... За него живота вече е приключил. Най-голямото наказание за един лекар е да не може да практикува, защото цял живот се е подготвял само за това.

идва времето н лютичето.мавже се голното место с олио. слага се наилон с процеп 1 см. и дължина колкото цогара по дължина на кръста. лютичето се начуква с морска сол докто солта започне да се усеща като пясък.слагасе пихтивта върху процепаа и се затиска с втои наилон без отвор.превързва се кръста с чершаф и се престоява 1.5 часа.след което се измивате много акоратно да де остане билка по тялото. прависе еднократно и то само ако има баня, защото много сърби.зорът е 10 дни гранцията е 5 години.

Не ни трябват цигани или пришълци от други земи. Ние сами ще се избием, защото само това знаем. Ама ако се замислим, дали всеки от нас не е надробил нещо през живота си, за което в очите на друг може или трябва да бъде пребит. Къде ни излизат сметките тогава?

"Хуморът" ти е дебелашки! А оттам и неуместен.

Д-р Станчев е изключителен професионалист и за разлика от много други успя да приложи адекватно лечение и успешни две операции за да спаси сестра ми а и други мои близки в последствие Изключително свестен лекар.Боже пази го дай му сили да продължи да лекува хората да продължи да прави добро.Амин

аиде кои ще събуди дебелата от трите свини наречено цаца??? ,другите две свинята бойоко и цицка още крадат.

Москов има ли куче, да го разхожда сутрин рано?

професорите са за бои: - преподават глупости - ненужни операции - ненужни извадени зъби - ненужни прегледи....

с бои се боядисва, а бой е нещо което не сте получавали, докато сте симулирали, че ходите на училище...

генерал граматиков на същото ниво си като генерал пожарникаров,да ви имам проблемите

Като читател ви казвам, втората новина няма нищо общо със заглавието и темата. Много е дразнещо. Нямате ли редактор там.

Хора се учудват защо имало такива негативни коментари. Е, не знаете ли, че има лекари -рекетьори?? И какво, обвинявате хората в хейтърство, защото са ги изнудвали?? Не сме сигурни какъв е случая с този доктор, но сме сигурни, че много хора ги изнудват ежедневно. Съжалявам, но хората имат право да мразят изнудвачите си, и това е един от поводите да се каже това. АКо този лекар е нормален, пожелавам му оздравяване и затвор за нападателите. Ако, обаче, е гаден рекетьор на болни хора, получил си го е.

рекетьорите са за Полицията, а това е саморазправа, която става все по-често нещо и е проблем, защото всеки може да е жертвата... дори и тези, които си мислят, че на тях не може да се случи...

има много прецеденти и полицията си затваря очите (и прокуратурата)

Всеки пореден пребит лекар пожелава пред медиите и пред нас да е последният такъв. Но не би ... ДОКОГА ?!?!?!

Да започнем от парламента

гледам тук всички защитават доктора.. ама нали се сещате, че ако не си направил нещо сериозно, то никой няма да тръгне да плаща на хора с маски да те пребият с метални тръби, като побоя не е за сплашване, а умишлено се удря предимно в главата !!

Да осакатиш виден лекар и министъра да каже само "ЖАЛКО"!!! По-важно за него е да разкрива пунктове за пръстови отпечатъци.

вървяха новините по телевизията, колкото и да не им харесва на хората

Какво трябва да си направил за да те пребият с тръби!? Нещо повече- един път са се опитали и той не се е оплакал! 99% съм сигурен, че доктора е направил някоя мушенгия!

Тъй като няма правосъдие народа се взема в ръце жалко.

Май забравяш презумпцията за невинност. Или пък си един от нападателите?

В ТОВА Е ПРОБЛЕМА.ПРЕЗУМЦИЯТА ЗА НЕВИННОСТ-ТЯ Е НАИСТИНА САМО ЗА ПРАВОВИ ДЪРЖАВИ .ТАЗИ ПРЕЗУМЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ С ПРЕЗУМЦИЯ-ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО!!!ПОЧТИ СЪМ СИГУРНА!НО ЗА БЪЛГАРИЯ ТАЗИ ПРЕЗУМЦИЯ ЗА НЕВИННОСТ Е ПАГУБНА!!!!

не съд за тези маши в ръцете на някой страхливец, а направо разстрел за тях. За някакви си стотина лв. може би ще убият и майка си . Веднага разстрел те никога няма да осъзнаят че са безмозачни полу човеци.

това означава, че в този кенеф, човек трябва да ходи със калашников, срещу тези изроди с металните тръби!!;)

Всеки който е посегнал да му се връща тройно така, както е посегнал...с ръка, тръба, палка или квото и да е. И после в панделата. Това си е чист опит за убийство . И е крайно време присъдите да се комулират по щатски, а не по български.

Se taia

За съжаление не е опит за убийство. Съвсем преднамерено осакатяване си е :(

често те боли гърлото

....вращане на смартното наказание...трудово изправителни лагери...силна садебна и изпалнителна власт...не може да си "демократ"..когато на власт е анархiята...

Каква е причината, а ми най-вероятно не е угодил на някой мутрафон да напише каквото му казват! Или се е явил в съда и е казал истината. Преди време в моя блок имаше самоделна бомба, за слашване на един доцент психиатър който се явяваше като вещо лице в съда. Много свестен човек. Та и тук е това! Но булгаристанеца се кефи когато някой е пребит! Следващия път ще си ти!

И аз си помислих точно това, докато четох статията. От тук нататък вещите лица в съда като лекари-сециалисти ще замълчат. УДАР срещу съдебната ни система ще бъде НЕ разкриването на извършителите.

Познавам и друг лекар, специалност съдебна медицина! Започна да специализира рентгенология защото се страхува за живота си, понеже разни криминали постоянно го заплашват и му дават акъл как да си върши работата!

Всички мутри при повторение на провинение - В ЗАТВОРААААА! НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕМ ПОСТОЯННО ЗА ПРОВИНИЛИ СЕ С 9 УСЛОВНИ ПРИСЪДИ И 1-2 ОТ ТЯХ ИЗТЪРПЕНИ ЗА МЕСЕЦИ ИЛИ ГОДИНА!

СТИГА ВЕЧЕТО какво измънка по въпроса. Сигурно пак излиза със спешни мерки ?

Гледам не се коментира версията за обикновен рекет. Имам предвид рекетьори са разбрали, че професорът е заможен човек, заплашили го веднъж, той не платил и сега за назидание на неговите колеги са го пребили??

Обикновен рекет,обикновени заплахи.обикновено пребиване-все демократични придибивки.

Прав си :) Не се изразих правилно, ама все пак ме разбрахте, де :) Извинявам се за некоректния израз, може би трябваше да пиша "обичаен рекет".

изглежда има неписан закон : ако си много добър , очаквай скоро посещение от мутрите ! може би е време , този закон се обърне в другата посока ...

В см. "Ако те посетят мутрите, лошо им се пише"?

Чета коментарите и съм потресен.Лекар съм.Толкова злоба,такава агресия,такава ненавист във 90% от коментиращите.Замислете се,този човек като лекар е спасил един,два или стотици животи през годините,както и много други лекари,и коментарите ви за същия този човек,са ви едвам ли не заслужава да умре.Наистина нямам думи.Да,всички лекари бяагаме на запад заради системата,а последно време и заради обществото,погледнете се какво представлявате-злоба и агресия.Ние не сме ви нужни,но слава Богу,нас има и ще има кой да ни оцени.Просто няма да сте вие,за съжаление.Пожелавам ви здраве и мир!

И кое точно Ви учудва,колега?Всеки лекар,практикуващ професията си,е наясно как стоят нещата.

Учудва ме мнението и отношението на над 90% от хората.Не така стоят нещата на запад.Затова и всички колеги лека полека се изнасят.Ще се лекуват със злобата и агресията си.Така и не разбраха,че не лекарите са виновни,а...Както и да е,да работиш за едни 600 лева със специалност в нечовешки условия и да изливат цялата си злоба върху теб,не,Благодаря.Жалко,че пропиляхме едни 10-15 години в надежда!

Този Професор ,оперира майка ми. Много добър човек и специалист.Дано намерят тези изроди и да ги осъдят с подобаващо.

Животните биячи са за затвор, но първо всеки кокал трябва им потрошат.

Във Франция протестите си продължават вече N-ти ден. Само в Париж арестували над 130 човека - бой, бомбички и трошене наред ... А у нас не смеят да хвърлят едно яйце (освен ако не се направи веднъж и то за да могат да го заснемат поне 100 човека, като кулминацията на протеста). Че иначе ще ни се карат, нямало да бъде "европейско и цивилизовано" ... И после що никой управляващ у нас даже и не коментира протестите. Ми щото на управляващите им е през оная работа от "протестите" пред празните сгради бе.

дано повече такива новини да има. бялата мафия само страхът от отпор може да я озапти.

Иди се прегледай при психиатър! Спешно е!!!!

Някой да ти е припомнял скоро , че си оформен идиот ?

надявам се да разбера кой си, и някой път да ми дойдеш в кабинета и да ми хленчиш както много други бабаити като теб "ама докторе, много ли е страшно, а?" с едни такива ококорени оченца...

.....оченцата по-скоро са привидно благодарни, изплашени и влажни, като на току-що издоена крава... обаче тук всички са бабаити...

мафиоте бял, ами май и ти си за бой , просто да се поопомниш. Крадлива престъпна сган!