17-годишен е в болница след жесток побой от седмина

17-годишно момче от Асеновград е настанено в болница, след като е било пребито жестоко от седмина свои връстници.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишен е в болница след жесток побой от седмина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнете какви филми преобладават по всички телевизии - холивудски помии - и ще се досетите на кого дължим подобни геройства.Или с други думи - възприемаме с пълна сила "евроатлантическите ценности" - честито да ни е!

седем национални изменици и предатели на родината да късат парче живот от нея .........вземаите си ифоните и и аипадите си ги дадете на бащите и маиките ви да се изакат с удоволствие над тях и после вие да ги ползвате неграмотници такива

МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ, БЪЛГАРИ и НАРЦИСТИ???? Имате ли АКЪЛ, МОРАЛ, ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ????? ИМАТЕ ЛИ ГИ??? Ааааа? КАК възпитахте децата си? В какви добродетели? Зачитат ли ТЕ Живота? Живота на другите деца? Зачитате ли ВИЕ, РОДИТЕЛИ и ВАШИТЕ ДЕЦА .....Грижите, Лишенията, Жертвите и Любовта на други Хора за ... ОТГЛЕЖДАНЕТО на ДЕТЕ, ЧУЖДО ДЕТЕ????ИЗПИТВАТЕ ЛИ ГРЯХ, ИЗПИТВАТЕ ЛИ ГРЯХ ...ДА НАРУШАВАТЕ БОЖИИТЕ ЗАКОНИ, ДА НАРАНЯВАТЕ ЧУЖДИ ДЕЦА, РОДИТЕЛИ, РОДИТЕЛСКИ ИНСТИНКТИ И ЧУВСТВА?????

педали .. скачали са му 7 . на времето и на мен са ми скачали двама бих ги .. скачали са ми и трима обаче . биха ме ... след това обаче като се разминавахме гледаха надолу като насрани щото знаеха че един по един нямат шанс .. но минали времена

Много интересно как правораздавателните органи ще накажат участниците, пребили момчето. На наказание да подлежат и родителите и да платят голяма глоба заради стореното.

7 пу..и срещу 1 дечко ! чест им рави но ще се радвам господин Цацаров да приеме случая насериозно и такава престъпност да бъде наказвана независимо дали е непълнолетен нападателя или не ! Както и да се вземат мерки и да се наказват със затвор и общополезен труд на други случай в които млади сополанковци удрят с юмруци възрастни хора !!!

Предпазливо питам дали не са роми ?

Това момче гребе да е Батман . Седем срещу един . Джендърри

Обществото в което живеем днес е заразено неизлечимо с насилие и бруталност. Жестоките проявления на тази зараза са ежедневие. Човешкият живот в днешна България не струва пукната пара. Защото полицейските органи и правосъдието ни робуват на криворазбраните западноевропейски норми за човешки права и така наречената свобода на личността. Отделно съзнанието на младите бе превзето от култ към злото. Злото, което ги залива от безбройните кървави американски филми и компютърни игри...

И какво като ги задържаха? Само четем кого набили и кого задържали. Ами напишете кого са осъдили.

виж името

новото поколение на РБ е прекрасно

Жилаво момче... Дано не му се случва подобно нещо повече. Седмина срещу един... браво, "юнаци"!

асеновград....миналогодишните размирици заради дивашкия побой над българските деца и треньора им при язовира, от глутниците страхливи, но агресивни ромоиди...и тук нападение в глутница над един човек...абе, как не се научихте какво означават такива политкоректни "новини" и си хабите клавиатурите, за да се слюнчите за "българите" и "българското възпитание и общество"?! при положение, че смърди от километри на тъмно-зелено!!!

... за момиче е бил боя, няма общо цвят и миризма!

И седемте ли обичат момичето? Страхливи нищожества.

Преди десетина дни шестима цигани пребиха българче-тинейджър от кв. Три чучура север в Стара Загора, заради телефона му. Момчето беше прието в болница. Но медиите дума не обелиха за това, защото трябва да са "политически коректни" в услуга на соросоидите.

липсата на човешко възпитание ! българите не отглеждат деца,а нещо като животно-робот .затова и съдебната система е за такива спесимени .

видите ли такава новина значи става въпрос за провалена нарко-сделка човекът взе тревата не отчета парата и бой по главата

Luna0102

На това се казва съвремено българско спортсментсво. Да се съберете една тумба народ и да пребиете един или 100 кила млад мъж да набие някое бабе или слепи хора. Само се чудя сега тези седмината какви болести имат, защото досега всички биячи в новините са с първа степен инвалидност, кой от кой по-болен.

Роми? Римляни? Румънци?

индо-българи!

съседната новина е, как намалили присъдите на тримата биячи от Варненския мол, който убиха от бой един клошар!??Тези от къде да вземат пример и от какво да се боят-от правораздавателната ни система ли?

Тепърва ще плачем за ТВУ и Макаренко...

Те са си били напълно необходими тези неща, не знам защо повечето хора ги отчитат като "злини", като "недемократични" и т.н. Все едно ако простиш на хулигана той ще се оправи... Най-много да се почувства безнаказан и следващия път да убие някого, било то умишлено или не. А ако си знае, че за един такъв побой го чакат няколко месеца бой, стрижене и е..не, сигурно поне малко от малко ще се замисли, преди да повтори...

Голяма част от нашите мъже, ербап само в кръчмите на три ракии и за мрънкане по форумите, не стават и за чеп за зеле. В Бригада наш дом непрестанно гледаме едни безхаберници, дето не могат една четка с латекс да ударят, нещо, което жените вече го правят редовно когато нямат средства. В превозните средства прегазват жените, за да не им взема седалката случайно, къпят се само на национални празници, държат се арогантно на пътя, на работното място са най-често началници, а жените ги мъкнат на гърба си, голяма част бият жените си по официална статистика...не могат да се изброят всичките им подвизи. А най-тъжният симптом за деградация е, че понеже са страхливци, бият и изнасилват на глутници, когато са сами, се стряскат и падат от кревата даже и от хъркането си. Такива са тук, такива са и като излязат навън, няма ли я мама или друга жена да ги дундурка, набързо се набъркват в гонитба на лесни пари и се отзовават в затворите. Българин навън вече е нарицателно, за съжаление. Но иначе самочувствие до небето.

Явно си много надъхана,

Ако не сте доволона от мъжа си/от липсата на такъв, го сменете/си намерете по ваш образ и подобие и не пълнете форума с глупости.

Джендърка? Конвенция?

Сменете филмовия канал :):):)

ама много си зле момеее

Време е вече в тази страна да започнат да се налагат сериозни наказания за да има и резултат.Само така ще се спре с тази агресия. Какво като са непълнолетни побойниците. След като са извършили побоя трябва да си понесат и наказанието. Стига сме мислили за правата на престъпниците ,време е вече да помислим и за правата на жертвите.

В Асеновград има доста от специалния етнос. Няма да се учудя, ако всички побойници са от него.

По един ги е страх, нападат в глутница, като хиени. Примитивно животно, това е...

portal

Дзилено ?

Анджък!

В заглавието побойниците са седмина, в първия абзац - шестима. "Негови" вместо "свои"...

ТВУ-та има ли ? няма ли? трябва да се наказват ....

Защо в малките градове и села на българия има такава агресия. Защо има гонки вечер по улиците, защо младите карат с бясна скорост? Ков толкова много ги психясва?

В малките градове и села вечер е почти невъзможно да излезеш от мангали! Движат се на глутници 5-10-15 човека.Затова не се чудете, че 7 са нападнали един!