Фоторепортер бе нападнат и ритан в Бургас

Фоторепортер на бургаския в. "Черноморски фар" е бил нападнат и бит, докато снимал изгоряло заведение в Морската градина.

Обратно в новината

Коментари - Фоторепортер бе нападнат и ритан в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има нужда от едновремешните хайдути, само че в градски условия. Та ги издирват и да ги избиват тези боклуци.

джурналята на фейк нюза на еврокомисарията одобриха гаврата с нас, ние, като мнозинство, защо да не одобриме гаврата с джурналята? справедливо е!

джурналята и биячите да си решат спорния въпрос в мешерето си. те са си от едно потекло на ниво евроатлантически ценности! джурналята създадоха биячите, а биячите държат джурналята за топките, оцветени в оранжево.

Бияча с инициалите има ли си цяло име или и вие се страхувате да не отнесете някой ритник. А и още, изглежда че някий индиректно си признава че пожатра не е от късо.....

егати и наглите помяри,бият те ритат те и после казват че го молили да не снима!само затвор за тези отрепки и не ходете в това заведение бургазлии!

ако дойда с камера в дома ти и започна да снимам... какво би казал по въпроса? нали частната собственост за умните, красивите и приватизаторите на костов е неприкосновена? а ако дойда по покана на меркел в дома ти и започна да клатя мъжа ти, а на него му хареса и той го прокара, като закон, що ще речеш? да започнем с минушчето, което редовно ми цъцкаш. празноглавата

тоя е авер на тиквата... ама къвто премиерот, таков и матреалот

СКОРО Е НАПРАВЕНА СОЛИДНА ЗАСТРАХОВКА СРЕЩУ ПОЖАР!Естествено,че и камерите ще са изгорели...Снимките могат да поведат следствието в правилната посока!Айде МВР то - бачкайте !!!

Естествено е че , има право да снима на публични и обществени места ! Никой не е нужно да пита , ако не се навлиза в частна собственост ! Много хора си мислят , че трябва да ги питат , дори и на улицата за да ги снимат ! НЕ Е ТАКА ! Нямат право само , ако специално изразиш нежелание ! ( вежливо ) Иначе всяко улично селфи със случайни хора на заден план , ще е повод за побоища и съдилища :)

Редник си беше и редник си остана, умствено. Не можеш да снимаш Никого. Ако си излизал от панелката някъде по света слагат камери и Винаги има предупреждение, че те снимат. Абсурд да ходиш да щракаш хората където и да било по света освен в твоята глава, там е позволено

Трябва да има специален затвор за Бургаска област,в който половината от боклучавото население на областта да отработва престъпленията си.

Мутри-селяндури, селяндурско-мутренско заведение. Вижте им снимките на тия, управителя и побойника, в гоогъл ги има, паплач долна. Дано пак ви гори бардака :)))))

Видях ги ... долна шлака, то други и не могат да посегнат групово на по-слаб и възрастен човек. Призовавам всички бургазлии не ходете в заведенията и не ползвайте услугите и магазините на подобни орки ... има толкова много чесни хорица, които се борат за хляба си, подкрепете тях.

А как хубаво можеха да си го пребият, че снима. Явно не им е чиста работата щом може на възрастен човек да налетят така.

Щастливи по тиквенски.

Да те ударят с коляно в бедрото, така нареченият "пеницилин", е доста болезнено. Директно трупясваш на земята от болка. Не е мода, просто момчетата знаят да бият.

Ако не се вземат спешни мерки, ако ще и със завишаване на наказанията, в този зверилник ще се самоунищожим сами като племе на примати. Причината е ясна,- безхаберието, безнаказаността и толерирането на такива прояви, които вече са ежедневие.