Коментари - Общински съветник в Ямбол е задържан с подкуп | dnes.dir.bg
назад

Общински съветник в Ямбол е задържан с подкуп

53-годишен общински съветник от Ямбол е арестуван при спецакция на антимафиоти, след като поискал подкуп от 1000 лева от гражданин, за му помогне да получи общински терен, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Общински съветник в Ямбол е задържан с подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли все есно от коя партия е? До един крадат. Вие защо мислите, че се натискат да стават съветници. За доброто на града?. А този трябва да го накажат за назидание .МОЖЕ ЛИ ЗА ТОЛКОВА МАЛКО ПАРИ ДА СЕ ИЗЛАГА. Софиянски на милион се мръщеше.Този да го осъдят още веднъж за малкия рушвет.

Браво на ямболията.И к'во ще го правят антимафиотите,като се обади Цв.Цв.

Един участник във форума, по-долу, поиска да разбере от коя партия е влязал в Общинския съвет този рушветчия и криминално проявен с две присъди? Хайде, не се стеснявайте да я обявите.

Вие от Ямбол не си ли познавате хората, та избирате мошеници.... Кьорави ли бяхте като гласувахте.?!?!?!?

Това са част от установените от Комисията по досиетата досега през 2002 г. лица с категорична принадлежност към бившата Държавна сигурн 117. Милен Огнянов Томов (Митко; ДС-Ямбол; 74-89 г.)

Обединение Достойна България - Милен Огнянов Томов

и как му викат на тоя герой от общината, няма ли си име . Де е Ямбол, де е Стамбул :) .

Оуууу Ямбол, а знаете ли как е в София и в тази престъпна организация НАК - много по зле! Има определени срокове за извършване на административни услуги, които ако не си платиш, вместо месец те бавят година! Аз лично, чакам половин година резолюция от главния юрист на НАК - Борис Милчев, която трябваше да стане за месец, защото просто не се поддадох на наглото му изнудване. Има професинални надзорни фирми в София, които за да ти решат проблема в НАК ти идват с ценоразпис на рушвета, който трябва да дадеш. Това го знаят всички, дори и компетентните органи, но нали докато се пълнят партийните каси им се плаща и на тях...

Трябва да напишете статия когато някой не е взел подкуп

Щом не пишат от коя партия е, значи е от ГЕРБ.

Тоя заради предишните си присъди изобщо не е трябвало да влиза в каквито и да е листи за общински или държавен служител.

Много прост е този общинар, да си загуби работата за някакви си 200 лв. Нядявам се този път прокуратурата да си свърши работата и глупака да влезе в затвора най-малкото за назидание на другите като него дето са на свобода.

то пък едва ли му е за първи път

Пържете ги мамка им крадлива.Отиват в Общината само с една цел да крадат.

цензурата да пише от коя партия е осъждания съветник ало дира

Ужасно е паднало нивото на общинарите! Едно време Титаните като Софиянски се смееха на 10 милиона подкуп, а този на 1000 лева е клъвнал.. смешник!

Моля напишете от коя партия е влязло като съветник въпросното лице. На мен ми е любопитно коя партия е допснала в листата си осъждан и рушветчия.

Будали са тези в Ямбол, не питат съседите си от Хасково. Там има едни дарения... и дарителят цял и дарените сити.