17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайдеее, нова простотия! МВР, дето ни струва по 2 милиарда на година и си ходи на излети по месец в планината нямало къде да държи арестувани за 25 денонощия! И ни излизат с тази глупост след като се разбра колко много къщи за гости са направени в страната за сметка на европейския (и българския) данъкоплатец!!!

Ми да използват някой от партаментите на ЦвъЦвъ!

Не може всичките - само този с частния асансьор всъщност отговаря на нашите престъпници, които са свикнали на луксозни условия при задържането им, щото инсче масово веднага се разболяват много тежко!

Нямало място, нямало място... Каракачанов има голяма тераса и като патриот би я предоставил на държавата. Отделно Симеонов има празен мотел... Място има!

Глупости на търкалета... Начини има, желание нямат, за това слушаме глупави оправдания.

Изобщо за 30 години се нагледахме и наслушахме как нашата полиция, служби и прокуратура хем са най-великите, хем нищо не могат и не знаят, когато стане реч за конкретни престъпления и престъпници, и най-вече за техни поредни неадекватни действия - на шефовете им!

Помислете малко де!!! Римляните, които тази законодателна промяна цеи да засегне и превъзпита, масово си имат ТЕЛК категория, което означава, че трябва да им се осигурят безопасни и подходящи условия на труд при прилагане на санкцията. Това осигуряване само по себе си е изключително отговорно, формализирано и ОТГОВОРНО - казвам защо: Ако накараш млад-прав, пиещ, пушещ и чу.ащ римлянин с 99% инвалидност да копае градинки, после ще отговаряш пред Страсбург за нечовешко отношение и нарушаване на Конвенцията за основните свободи. Ако пък някой от тия римляни /под давление и по съвет на БХК или друг НПО доброжелател/ хване, че се подхлъзне ще има да плащаме обезщетения по ЗОДОВ докато ни се изясни! Разберете, драги сънародници - законотелната репресия може да се насочи само и единстено срещу образования, работещ българин, който има какво да губи! Римлянина не се страхува - той няма какво да губи, защото никога нищо не е имал и никога за нищо не се е борил!

"законотелната репресия може да се насочи само и единстено срещу образования, работещ българин, който има какво да губи! Римлянина не се страхува - той няма какво да губи, защото никога нищо не е имал и никога за нищо не се е борил!" --- Тоя българин за кво работи, за кво се натяга и той не знае... "Римлянина" отдавна съм казвал, че екзистенциално е по-умен от българияна, защото съзнателно или не, но се ръководи от основният природен закон - "З-на за съхранение на енергията", т.е. живее така, че хаби НАЙ-МАЛКО енергия (във всичките и форми) и има по високо КПД от българина. Не вярваш ли?! С други думи: "Не е важно "колко", а "на ккава цена"!"

Фашистите, т.е. т.н. "патриоти" искат "социализъм" от хората към "държавата", т.е. безплатно (25 дни) хората да работят на капиталистическата мафия , но тя - "държавата" не връща "социализъм" към тях извън тези 26 дни. Но пасаран! пп. БГ се фашизира по кремълски образец! Демокрацията и свободата на словото вече са вредни и не нужни на мафията, защото капка по капка я подкопават и е въпрос на време тя да рухне под Силата на Словото! Затова мвого скоро "Закона" ще забрани Словото, под формата на "борба с фалшивите новини"! Ей това ще стане! Събуждайте се! Есента - под 25%, до пълна ДЕлегитимация!

След като глобите не се събират:арест. Това е. Не плащате глоба за неправилно паркиране или превишена скорост:паяк и хоп. Превишена скорост:книжката на трупчета до плащане. Иначе оправия няма.

пуснете отново тухларните в които навремето работеха такива "заслужили" граждани - например като тази в с. Черна гора, Чирпанско . На нея малко и трябва да заработи отново. Така ще намалим вноса на тухли и керемиди, а и ще има приходи за държавата.

За да не затрудняваме работата на МВР , предлагам престъпниците и нарушителите на обществения ред да бъдат награждавани и обявявяни за почетни граждани на населените места !

Нима не е така сега? Дори ги правим депутати и кметове...

Като неможе да си плати глобата айде в затвора да си я отработи!

Защо трябва да бъдат задържани и хранени за сметка на данъкоплатеца? Какво значи "обявявали, че нямат средства"? Като задържиш един човек по ЕГН-то излиза дали работи или не. Ако работи глобата директно към работодателя и се удържа от заплата още на следващия месец. После ако иска да си обжалва тази глоба. Ако спечели делото му се връщат парите. За останалите, които наистина нямат заплата да му се удържат от помощите от НОИ и за дугите които наистина няма какво да вземат да се прилага тази мярка за задържане под стража и обществено полезен труд. Защо трябва ние да измисляме топлата вода!? Тя е измислена трябва желание, за да я ползваме, а не оправдания че не можем.

Ако пък полицият и това не може да направи направо да я разпускат. Тя така или иначе пази "лошите".

Да разбирам ли , че от една страна полицията не може да ни опази от хулигани и дребни бандити ( тя и от големи не може де ), а от друга не може и да попази няколко дни зад решетките и хванатите? Тоест нито може нито иска да върши каквото и да е спрямо най масовият тормоз над населението на тази територия. Е за какво ми е да плащам данъци за най-голямата полиция спрямо населението. За какво ми е да се мъча да живея тук - да ме оберат, пребият или убият без да накажат престъпника. За какво ми е да казвам на детето си да си обича родината и да стои тук - да го наръгат на някое кръстовище или да го прегази пиян и дрогиран без книжка неграмотен тъмнозелен извънземен? Е то бива неможене от полицията ама и аз не мога повече да търпя. За това детето вън от тая територия, а аз стига сум се правил на примерен плащач. Аман от чакане да се оправим. Оставайте си тука герберасти-цигани и си се радвайте един на друг.

Границите отдавна са отворени. Какво чакаш и драскаш - отлитай! Ние тук и без теб по-лесно ще се оправим.

Я цацаратурата да провери какви имоти е разпродало мвр за последните 10 години. Сграден фонд нямали... Бля бля.

Да не говорим за военните и други държавни структури. Освен това, остров Белене е свободен.

Много просто. Да отворят Белене! ;) Всички предни са го ползвали. Отворен е още преди комунистите при "царя", а после са го запазили. Така ще изпълнят и изисквания на ЕС за място в затворите. Дойче Пропаганда и другите НПО-та трябва да ни похвалят за това, освен ЕС. ;)

Има стотици изоставени села. Слагат се гривни на затворниците, въдворяват се в някой село, сами се управляват, произвеждат храна и отопление. От държавата само ток и вода. Нама да храним престъпници. Престъпник в затвора е наказание и за народа.

Много интересно. С най-голяч брой ченгета сме на глава от населението и нямало кой !? Едно време в казармата два пъти ми даваха по 15 денонощия и работихме на полигона в Сливница. Копане яко и друга обща работа. А сега видите ли няма кой. Ами вземете хотели под наем и им изнасяйте програма там на задържаните. Въобще не ги карайте и да пипнат нещо да работят. И после не се чудете защо и футбола ни е като цялата ни работа !!!!

е как няма къде, в къщите за гости

...може и по апартаментите с лични асансьори....

Да видим дали ще се сетят да въведат и тук частни затвори като в някои други страни. С един куршум нпколко заека - ще залавят повече народ за да доставят работна ръка за затворите, оттам ще им се „подобри“ разкриваемостта на престъпленията, отделно и една камара наши хора ще направят милионите и ще бъдат уредени на работа като персонал в тези затвори.

Чудя се защо ГЕРБ още не са се сетили при този огромен обръч от частни строителни фирми около тях.

Патриот-МАЙМУНА

Горе-долу за 6 месеца могат да бъдат построени нови арести в големите градове. Да видиш как изведнъж "безработните" ще намерят пари за глобите.

За 6 месеца само парите не може да се осигурят, ама ти си пиши, не пречиш.

Изоставените училища да се преустроят в затвори. Сега това са акцентите на днешния ден. Всички теузи са на свобода,единствено поради несъбрани доказателства и СРС-та.

jingiby

Ами това прилича на "тука има-тука нема". Казарми за 100 хиляди войници бяха оставени да се саморазрушат, сега нямало къде да се задържат крадливи. цигани, хайдуци и престъпници. Затова целата сган е на свобода и си гледа "бизнеса", а народът го отнася...

То нали патрЕотите искаха и казармата да се върне, ама като видяха сметките за парите, дето ще трябват и млъкнаха. Сега и за това - нали трябва да спят някъде и да ги хранят задържаните - няма нищо безплатно на този свят. А е лесно да се приказва предизборно, на кило.