45-годишен мъж загина с мотоделтапланер

45-годишен мъж загина с мотоделтапланер, пригоден за селскостопанско пръскане, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Обратно в новината

Коментари - 45-годишен мъж загина с мотоделтапланер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверете и тогава коментирайте .Човека не е пияница а се занимава със земеделие и то доста .Уважаван и трудолюбив човек беше.

Много лоша журналистика. Научете се, да пишете грамотно!

Това тяхното не е просто неграмотно. А е неуважително към загиналите хора, нехуманно е !

ако беше веган загинал докато изкачва някоя планина, щеше да е герой.нали? пък то, опитвал се с делтаплан да пръска нивата против инсекти! неудачник значи. много сте долни ей!!

И ко стана ся? Веганите са му виновни на тоя претрепания, така ли?

Навъдили се едни хищни птици- " делтаплан" се казват. Хванат човека и го вдигнат. По 10 пъти стрелям с " Манлихерата" докато го пуснат...

Бил е стиснат и не е искал да плати на професионалист, в това е проблемът.

Вариант 2: Бил е БЕДЕН и се е опитал да се бори с живота. Не е крал, не е правил глупости, просто се е опитал да си свърши работата сам и не е успял.

Е, все някой трябва да я върши тая работа. не може всички да стоим в кафенето на японския и да си пушим пурите.

Доколко ефективно един мотоделтапланер може да върши работата на селскостопански самолет? Тъй като е малък, вероятно препарата се разпръсква на сантиметри под витлото, което е отзад. В резултат на което хубавичко се разпрашава във въздуха и се разнася от ветровете навсякъде другаде, но не и върху пръсканата нива.

Чудесно върши работа.

Ето какво става като работиш рискована работа!

В отчаянието си хората в България правят рисковани и необмислени неща. Господ да го прости.

Много тъп и несвързан с действителността коментар.

Твоят коментар е такъв - тъп и несвързан. А човекът явно е бил беден и се е опитвал да спести пари. Ако е имал средства е щял да са плати и да е жив и здрав.

Грешиш. В България средната заплата е под минималната.

"е загубил контрол над мотоделтапланера, който е паднал в земеделска нива, и е загинал на място." От началото на статията разбрах, че е загинал пилотът, а то се оказа, че според журналистката е загинал мотоделтапланера.

Надето е силно неграмотна, направо позорно неграмотна. За произшествие (както на български се нарича това, което тя нарича "инцидент") с човешки жертви се казва "катастрофа". Това се прави за да се отличат събитията по резултати, и да се отдаде уважение към човешкия живот. Обаче Надето не знае такива подробности.

Виш ко ас толкос могъ. Ти кът можиш повичи ила пиши.

stan_posta@

Само тя да беше ... Дойчевелско поколение. Проявява се липсата на езикова, политическа, техническа и обща култура. Няма как да се скрие. Вече и не се стараят много ...

Пияница, кой лети вечер освен ако не прави мизерии или не се е напил

Ами лети се или вечер или сутрин рано преди да е напекла жегата. Напече ли е отврат.

stan_posta@

Със скорост 100 км/час при външна температура 29 градуса е "отврат" !? Возил съм се на делтапланер, не съм забелязал. Даже е студено.

Да си беше платил на професионалист.

А БЕ ТОЙ И ТОЗИ ДЕТО ВЧЕРА ГО ПОГРЕБВАХА С ПОЧЕСТИ БЕШЕ "ПРОФЕСИОНАЛИСТ" -ДОРИ..."НАЙ-ДОБРИЯТ ПИЛОТ" -І-ви КЛАС ,АМА БУХНА ЕДНИ 50 МЛН. В МОРЕТО....