Един полицай е арестуван за кражба на яке, друг - на дърва

Двама полицаи са арестувани снощи. Единият е хванат в мола на "Цариградско шосе" да краде яке. Другият - за това, че "незаконно е придобивал дърва".

Обратно в новината

Коментари - Един полицай е арестуван за кражба на яке, друг - на дърва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В определени направления в МВР има проблеми - Този човек или говори за друго МВР или е пиян! Във всички направления има сериозни проблеми, а в определени е търпимо... Смешници... полицаите си пазаруват дрехите със собствени пари, таблетите не работят винаги и се ползват лични телефони за връзка с диспечери... не могат да се вземат отпуски защото началниците не са поискали назначения на време... 50% процента от проблемите са некадърни началници на дирекции... и вместо да го кажете на глас че сте сгрешили... бутаме лозунги на PR агенти - в определени направления... ами почни да ги цитираш, медии и време ли нямаш?

Тоя с тая униформа, също като началника си прилича на някой от Планетата на маймуните.

Апа днеска било Милиционерин ден.

Като ги гледам тези двамата на снимката , ми става ясно защо МВР има такива "велики успехи" в "борбата" с престъпността! Ми то МВР-то се ръководи от престъпници, какво да очакваш!?

пробвал е яке с намерение да купи, а другият е събирал изпопадали дърва.... един полицаj ще реши да си купи сам яке (без жена си) и веднага го улепват за кражба..... честит празник!

По-правилно е да се каже, че в кацата с джибри, тук-таме има полу-изгнили ябълки.

заптиетата, разбирате ли, си били "пременяли манталитета". Еми то излиза, че влизат в системата с един манталитет, после си го "пременят" и започват да крадат якета, дърва, пари, коли, жени, банки и т.н. на това ли ги учат в мвр?

Колко нежно казано: гнили ябълки. Та нали от една нагнила ябълка в пазарската чанта няма нищо да ти стане. Даже звучи и като реклама на стоката, тъй като нагнилия плод е екологичен, защото не е пръскан и не е ГМО. Само че, гнили ябълки сред тези, които трябва да лекуват и да изрязват гниенето в обществото си е направо съзнателно сеене на зараза. Това си е сипване на отрова за мишки в казаните с детска храна или на спори на антракс в климатиците на спортните зали и заведенията. Интересно ми е какъв е процентът на загниване сред полиция, съдебна и законодателна система в сравнение с гниенето на останалата част от обществото? Ама май казват, че рибата се разваля от към главата. Но щом началниците казват, че без гнили ябълки не може, значи гнили ябълки трябва да има! Въпрос на цели и приоритети.

В полицията имало гнили ябълки - то здрави няма, само гнилоч вирее в ченгеджийницата.

Първото най важно нещо е да им сменят тези ужасни униформи в които дори атлет изглежда като гащник! Как да всяват респект с тези бризентени анцузи???

А в малките населени места полицаите работят за "големите" земеделци.

Този и за портиер няма да го взема.

Новина щеше да е ако поне един полицай не е откраднал нещо...а те хванали 2 ма от 50 000. Нормално, след като хващат 1 от 10000 престъпника...

Проблемът не е в гнилите ябълки а в здравите - те са голямото малцинство в МВР.

Този с фуражката ли е за якето?

с лампазите издокаран като портиер на нюйоркския хотел Уолдорф-Астория, а пък бате Жоро до него се кефи щото надушва, че след това ще има Ха наздраве!

Къде,къде се случило това? В България ли? Единият крал яке,другият-дърва.Защото са им ниски заплатите на хората.Останалите 46998 от"системата",какво крадат?

Двама полицаи са арестувани снощи. Единият е хванат в мола на "Цариградско шосе" да краде яке. Другият - за това, че "незаконно е придобивал дърва". МВР е станало като цигански катун.Циганията в правохранителните органи е станала по-голяма , отколкото във Филиповци.Само си представям физиономията на Юнкер като прочете тази новина,въпреки чертежите на Бате Бойко за газовите хъбове и магистрали.

Какви са тези пауни, лампази, ширити ... по снимките? Нали ги девоенизираха милиционерите! Пиночет и армията ряпа да ядат!

Ха-ха-ха, недоимък брат, а зимата иде!

какъвто народът такава му и полицията

Ко праим сиа? Тези от пътната полиция са най-добре, те не протестират, там няма никога вакантно място. И там не се краде, там просто се взема на ръка - колкото повече, толкова повече...

abasador

господин, Балабанов, бих си позволил да перифразирам ... между гнилите ябълки в МВР, има и здрави. Не може да няма. Лек ден.

И без това 47000 дембели и тюфлеци които работят 50:50 с престъпниците са прекалено много, поне като хванат някой за тях трябва наказанията да са много по-сурови и да губят всякакви права за пенсия.

Ех тези частни охранителни фирми, които дебнат всички и ги хващат.

това идва от предприетите действия за ограничаване на корупцията. Все от някъде трябва да тече!

Нямат търпение милите да им увеличат заплатите, та се налага да наваксват по бързия начин. Зер чак от Нова Година ще им качат заплатите с 15%. Иначе престъпниците могата да бъдат спокойни - нашата полиция ги пази...

"Двама полицаи са арестувани снощи. Единият е хванат в мола на "Цариградско шосе" да краде яке. Другият - за това, че "незаконно е придобивал дърва"." - Едуб=ният си намерил униворма, а другият можеше да действа и ЗАКОННО - под дулото на пистолетта - АМАТЪОРИ

Върви един човек и си говори "шибана държава". Чува го полицай, арестува го и при началника. Този казва шибана държава. Началника пита човека, така ли е бе. Да така е, шибана държава е тази Русия, вижте само какви номера правят на демократичния свят. Освобождава човека и казва на полицая-не се справяш с задълженията и си уволнен. След няколко дни полицая среща отново въпросния човек и му казва, заради теб ме уволниха. А човека му отвръща, казах ли ти, шибана държава.

е стар като Стария завет и е от времето на ТЖ и не е за полицай, а за милиционер! Държавата визирана в оргинала на вица е САЩ а не Русия. Иначе другото за шибаната държава е вярно и по времето на ТЖ и сега!

Полицията е пълна с айдуци, как ли само тия са ги хванали? Няма нарка пласьор без полицейски гръб, няма автокрадец без полицейска отцепка. И какво стана, май цялата полиция е мърша, а стадото - краставо .....

кво повече да коментираме...

обаче се питам кой ги е издал

Их че цифра бе:) цифрата 55милиона:) не че не може, ама баси бройната система:)

Малки им ги заплатите и на тези от МО. Не заплащат осигуровки, ранно пенсиониране, 20 необлагаеми заплати. А ние ги хрантутим. Ние от дебилите !

дебилите хрантутим всички останали

Нали затова сме дебили - ще хрантутим всички циреи без право на възражения. Ще зи избираме и тикви за управници - коя от коя по-голяма.

Тоя бандит вдясно на снимката пак е на черешата. Още от сутринта вкарва по едно две големи да му тече по- ясно мисълта. Търкулнаха се митничарите и си намериха похлупак- по- алчен, по- лаком и по- голям пияница от подчинените му митничари.

Хора, не се хващайте на такива плоски номера. Полицията ако се хване да глоби само неправилно паркиралите автомобили за един ден ще има за 13-та и 14-та заплата. Глобите само от джигитите в аварийната за 2 часа ще изплатят външния дълг. Как не се сещат просто да отидат и да глобят нарушителите, но имат време за протеси и извинения да искат подкупи или да крадат. Тази манипулация е меко казано плоска.

хора, това е фалшива новина

Кой не става за нищо става полицай

Значи са на студено.

кой на студено кой на топло

Иво Христов не е съвсем прав.По-вече от 80% от хората са дебили , а пък в МВР са около 100%

ти за оня филм с роднините ли говориш бе

не се притеснявайте, другари

Еми к'в,о зимата дойде... може да не е дочакал новите униформи или поне обещаните за тях суми. Или пък, като "по-разтропан" се е подсигурил двойно...;)

внимавай в картинката

Е! Тва ми го пишеш няколко пъти вече - шъ ми пращаш ли МВР пикчърс или само да се надам?;)) И защо аз да внимавам в картинката - ченгето крало якета, аз не съм;))

Спи града и циганите краднат

ти кого наричаш мангал, бе?

"Циганин" вече не е етнос а състояние на духа, благодарение на такива полицаи.

Атаката срещу полицията не трябва да спира и за миг, те заплашиха Божеството. Изобличавайте ги всички медии, пари ще искат и униформи, а някои даже и принтери.

В България във всяко престъпление , има полицаи !

За кокошка няма прошка. Пък баш крадците си "придобиват" законно.

Е, нали трябва да хвърлят прах в очите на публиката..., за да не забелязва какво го вършат баш крадците в България.