Майка на две деца изчезна безследно, МВР без версия

Вече 16 дни МВР издирва без резултат 48-годишната Стоянка Дудекова от Карлово. Майката на две деца изчезнала безследно на път за работа на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - Майка на две деца изчезна безследно, МВР без версия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е този мъж бизнесмен?!Някакъв жалък плужек. Той сигурно се врътка по мацки и кръчми, а майката на децата му става в 4ч, за да изхранва семейството си

....МВР без версия .... По-добре да е МВР без версия, че току виж, се повторил лясковският случяй !

400 лв.!!! 400 лв. заплата!!!! Как се очаква тази жена, а и много, като нея, да отглежда двете си деца със заплата по-ниска от увеличението, което си дадоха депутатите ни, защото много са се преработили!! Не е много в унисон със статията моят коментар, но просто се замислих принципно. Не знам, това не е нормална държава! Колкото и безнадеждно да прозвучи, но дано я намерят и върнат в къщи при дечицата й!

Пак ли започнаха да изчезват хора?

да е излязла с гостите или след тях, а не обичайно в 4 сутринта. До кога са били будни децата и тя дали е била в къщи, напускала ли е дома си, предните дни с кого се е срещала, кой й е звънял. Бащата обаждал ли се е в тези дни на децата да ги притеснява с нещо, за да я изкара навън

подялба на имущество, хората озверяват. Ако наистина е била безработна, "бизнесменът" съпруг е решил, че всичко му принадлежи, по-скоро той е предприел мерки за отстраняването й. Жалко за децата. Едва ли тази женица е изчезнала по нейно желание, след като е отглеждала сама децата си. По всяка вероятност е прирамена на среща за спогодба или уреждане на имуществени спорове извън съда и тя се е подлъгала.

Среща в 4 часа сутринта някак не се връзва...Имала е и да извърви 400 м. в тъмницата, което навежда на разни мисли. Дано да е жива и здрава жената.

за среща в 4 сутринта, а вечерта, ако гостите са си тръгнали към 20-21 часа, е нормално да се срещне с някого навън, особено ако се предлага среща за уреждане на имуществен проблем. Ако е била притеснена за жилището, което е можело да й бъде отнето - жените са готови на всичко, когато отглеждат деца. Познавам такъв псевдо"бизнесмен", който оголя и обося не само бившата си съпруга, но обрече на глад и мизерия собствените си деца. Жената едва не полудя от страх и отчаяние, защото остана на улицата с подобни доходи и само с подкрепата на родители и приятели успя да оцелее. ГРОЗНО е лицето на раздялата в Българя, защото хората са бедни, а законово не са уредени правата на майката или родителя, който остава при децата. При нас единият си получава СВОБОДАТА, и голяма част от имуществото, а другият - грижите и незначителна част от имуществото , което му е необходимо , за да отгледа децата

То като им знам нивото на карловци, никак не ме учудва. Няма по-безразлично и еснафско племе от тях. Дано жената се намери жива и здрава. За дъщерята на "бизнесмена" се търаши цял град, а за бившата на "бизнесмена" полицията две седмици не е положила и минимално усилие.

Полицаите са с махленско поведение, неграмотни, тюфлеци. Назначават се само чрез "връзки" и с рушвет.

Не обиждай и не подценявай българските полицаи!Всички са големи професионалисти и си вършат добре работата!Почти няма неразкрито престъпление.Друг е въпросът,че някой от горе скрива информацията,с користни цели!

Отправям своите благодарности към Премиера, за това, че ме освободи от страха.

МВР има ли версия за собственото си съществуване????

Тази държава може да се оправи само по два начина.Или като се зачеркне от картата,или като генетично, из корен се унищожат всички видове плевели,които избуяха и задушиха всичко читаво през последните 25год

Става въпрос за битово престъпление, според мен - да не глобализираме. За съжаление такива има навсякъде по света - винаги е имало и винаги ще има. От сърце се надявам жената да е жива!!! Сила и надежда за милите дечица и близките й! Надявам се да не е бившият й съпруг....

Ние не искаме да ги има в България.

Не бъркай липсата на информация с хубавия живот... преди 25 години всичко беше цветя и рози, а? Само дето имаше един хора, дето им викаха "невъзвращенци" не знам дали помниш. Глупаци дето се опитваха да бягат (и успяваха) от този рай на земята наречен НРБ, а държавата се грижеше да не успяват, за тяхно собствено добро, разбира се.

Само че много от тия "невъзвръщенци" виснаха по кльоновете,малко преминаха. Такъв беше законът по това време.Сега като мога да обикалям света да не би да съм си счупил краката да го правя.

Според мен, дано не съм лош пророк, в 4 сутринта се разхождат разни престъпници и наркомани, и тя сама жена в тая тъмница, най-верятно е изнасилена и убита. Ще я намерят скоро някъде заровена или захвърлена, като сестрите Белнейски. Жалко, много жалко. Дано да не е това:-(

А,мислиш ли,че в 4 ч. сутринта,тя няма да извика,ако е била нападната и никой няма да чуе?

Че кой ще я чуе в 4-ри часа сутринта??? Преди една-две години в Пловдив убиха и изнасилиха една жена по пътя за работа, пак рано сутринта. Май арестуваха някакъв бездомен.

Оставете я женицата да си прави густото, бе, кво толкова. на всеки може да му се случи да вдигне ръцете, да си ловне шапката и да си организира секс "запой".

Боже колко нагли и вулгарни хора има в България! Какво стана в тази бедна и ограбена държава - престъпност, бедност, чалга и простотия! Дано да се намери жива и здрава жената, а крайно време е МВР-то да започне да работи, а не само да дава статистика!

Как може да сте толкова арогантен и жесток? На двете деца дали им е толкова смешно колкото на вас?

Ти си кретен! Жената има деца, близки.............. Не ти пожелавам никога такъв запой и купон в семейството. Надявам се това изказване да е направило деня ти по-добър.

Всеки съди по себе си!

Така като и гледаш снимката дали би изчезнала доброволно? Явно никой не ти обръща внимание, та си го търсиш тук ..

Отваряш който и да е сайт и само лоши новини еб.хти държавата.

Не може да бъде бившият и съпруг!Не може да си позволи, да шокира децата си,с отвличане и евентуално убийство на майка им!Освен ако не е краен изверг!

НЕ ЧЕТИ САЙТОВЕ, ОЩЕ ВЧЕРА НАПИСАХ, ЧЕ НА ДИР ИМ ПЛАЩА ТИКВАТА/АЗ ЛИЧНО ВИДЯХ КАК ИМ РАЗДАВАШЕ ПАРИ/!!!! ЧЕТИ "ТЕЛЕГРАФ", "ГАЛЕРИЯ" "ДУМА" САЙТА "ПИК", АКО ИСКАШ ДА НАУЧИШ КАКВО Е КАЗАЛ ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ БАРЕКОВ! Всичките другите лъжат и са подлоги на Тиквата!

Млъкни бе, тикво.

ujabg

Дано да е виша и здрава жената!

Да помагаме с версии: 1. Бившият съпруг по много причини - най-вероятно 2. Отвлечена заради дългове на бившия съпруг и да го притискат /все пак децата са негови/ - по-малко вероятно 3. Прибрана за органи - още по-малко вероятно 4. Блъсната от кола и прибрана от шофьора за да няма свидетели - средно вероятно 5. Пребита от ман..... за да я ограбят и после са я заровили някъде - средно вероятно

бат Бойко я е отвлякъл и с Цветанов са я изяли- най вероятно

6. Попаднала е на някой психопат, изнасилвач, наркоман, крадец - също средно вероятно. Толкова много версии, а на полицията ни една да не е и мине през ума. Тия що не мислят преди да се изтапачат пред медиите. Може ли да кажеш че нямаш версии по които да работиш.

В малък град - още по-малко вероятно.

АМИ ОТ МИЛИЦИОНЕРИ, КАКВО ОЧАКВАТЕ?ТО ТРЯБВА АКЪЛ!!! А НА ТЯХ МОЗЪЦИТЕ ИМ СА ГЛАДКИ КАТО ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА!!!

много яйца си пипал....

Вярното си е е вярно. Срещат се читави и сред тях, но са като белите лястовици. Толкова са малко, че е на късмет да ги видиш :)

Къде е Боко??? Ако беше той ГлавСек, до сега щеше да е обиколил всички телевизии и ни разказал поне 101 версий за случилото се, а съпруга отдавна да бъде разтрелян с гранатомет, за да си признае!

Щеше да е гръмнат един бандит,а не един антитерорист убит и трима ранени!

Никаква версия нямали горките... Абе тия малоумни ли са? И отговор не търся...

Изчезнало 9-годишно дете/няма значение на кого е/, изчезнала 48г. жена/няма значение чия е била/. Психично болен човек убива......... От значение е, че МВР не си върши работата както трябва. Как може в тези институции да се назначават хора с протекции?!Мислех си, че за 25 г. съм свикнала с всичко, но като видя такава новина............ П.С. Сигурна съм, че има и хора в МВР, които са компетентни и работят както трябва, но явно са много малко.

отначало работят за слава , после за себе си

Съпругът!

И най-тъпият ще се досети, че бившия има пръст в тази работа, те нашите ченгели нямали по какво да работят..

Йовчев,Лазаров,нали всичко било ОК?!Да,ама не!Много сте се заблудили!

ГОСПОДИН ЙОВЧЕВ, ПАК ЛИ ЩЕ СЕ ХИЛИТЕ КАТО МАЛОУМЕН! РАЗБИХТЕ ГОТОВА ДЪРЖАВА С ВАШАТА НЕКАДЪРНОСТ! МАХАЙТЕ СЕ ,МАХАЙТЕ СЕ И ВИЕ И ОНОПВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЛАЗАРОВ.

АБЕ ЛАЗАРОВ, НАЛИ СИ ПРОФЕШАНЪЛ ВЕ ТЪПЪНАР...ТЕ ПРЕДНИТЕ БЯХА НЕКАДЪРНИЦИТЕ, А ТИ СИ СУПЕР ЧЕНГЕТО - БИВША ЗАБРАДКА

Бившият сигрно е с желязно алиби, от ноември миналата година го е градил....

Тук колко е лесно да набедиш някого... даже в затвора можеш да го вкараш...

Едната трънка на бизнесмена на менгеменцето и лекичко се стяга. За десет минути ще разберат къде е.

Батка, така ще си признаеш и за Папата и за Кенеди и за Жана Дарк. А, ако се стисне още малко ще признаеш и за инвазията на малките зелени човечета дето подготвяш от 97 години и трябва да започне на 11 ноември 89 година. Точно след 4 седмици и два дена.

Да се разследва бизнесмена - бившия съпруг, с който не е разделила имуществото, а и без съд ще е попечител на децата - с един куршум 2 заека. Майката няма да изостави децата си в никой случай!

Ясна работата. Бившия на полиграф и ако лъже бой в ареста докато си каже къде я е заровил.