Иван Гешев предлага МВР и ДАНС отново да имат общо звено за изборите

В писмо до Бойко Рашков от прокуратурата напомнят резултатите при предишни вотове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предлага Гешев и Борисов да имат една обща килия.

Има и друго предложение. Гешев да си ходи!

Тоя де се покри.. Какво стана с Божков ? Какво стана с чекмеджетата и Мата Хари ? Какво стана с къщата в Барселона ?

Сега няма да му разрешат.

Гешев почна да работи! Това е добре

Тоя няма ли да го сменят? Да сложат Иванчева на негово място, да го видим дали няма да светне и той като коледна елха!

Наглостта на тоя няма граници.. И за какъв точно продължава да се има реално че взел и да предлага????

Затвора е отличното свързващо звено!

И тази подлага май ще обърне палачинката. Надява се , да се хареса. Ама е късно лице за китка .

на видеА от "протеста" на прокурорите се виждат 6/шест/ пазача на Гешев. 3-ма със сиви сака, 2-ма с черни и 1 с дънки, качукла и бяла маска а колко ли са тези които не се виждат/щото не са ги хванали камерите?

пак гледа да ги забърка така,че да има техни хора в контрола на изборния процес,хитрец! Свърши ви времето гадове герберастки.Дано се гърчите дълго и гниете в затворите.А всичко ограбено да се върне в държавата. Ще има достатъчно пари за пенсии,високи заплати,здравеопазване и всичко друго недофинасирано заради кражбите ви.

С мутри не преговаряме!

Утвърдената практика от предишните избори е главния прокурор да няма информация за купуване и продаване на гласове, както и за доста други престъпления. Това че се описват подробно и нагледно в ТВ предавания не помага защото г-н Гешев не гледа телевизия.

Предлагам на мирковския каскет ОБЩА къпра за килията с баце му! Нали му се възхищава как се правел на луд... Та обща кърпа и сапун за килията!

чадо!

Мръсният червей на ГЕРБ и ДПС Гешев усети че животът му се срива с бърза скорост,заедно с ГЕРБДПС ! И развява бялото знаме ..иска Милост ! НЕ !!! Октоподът ГЕРБ+ДПС Задушил България.. и всичките им хиляди пипала в Прокуратурата,Съда и Администрацията ще бъдат безмилостно изрязани .

Или си прав, което е напълно възможно, или гешефта остава лоялен на господарите си и това е капан. Идеята на този капан е да се осъществи измама и прокуратурата да замита, тя друго не е правила. И в двата случая отговорът е ТВЪРДО НЕ!

Къде се е засилил капацитета от милиционерското училище? За изборите отговаря ЦИК. Каскетура, милиция и лапапкаджии нямат работа в изборния процес. Освен ако не са сезирани за престъпление.

Викаш по изборите да затварят и да не работят? А кой ще охранява изборния процес и обществения ред? Това в твоето училище не са го преподавали.

Ах, недей;)) Гешевата стана като в приказката "те не го пускат в селото, той за поповата къща пита";)) Айде, нЕма нужда - гледай си делата, важните, че са те затрупали със сигнали, за които до 04.04. се ослушваше и скатаваше!

Гешофилии стягайбагажа за пандиза.

Борисов няма ли да си вземе Гешев, след като му свърши мандата на управление?