Депутат обвини МВР, че укрива смъртта на полицай

МВР укрива от обществото смъртен случай на служител от Гранична полиция, станал на 23 срещу 24 април.

Обратно в новината

Коментари - Депутат обвини МВР, че укрива смъртта на полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно как така. човек, който не е употребявал алкохол дори и в домашни условия, ще го изкарат, че е пил и то на работа... Дали не се прикрива нещо друго? А може и за да не се изплати застраховка?

"... От ведомството уточниха, че инцидентът се е случил, докато граничният полицай е бил в законовата си почивка по време на 24-часово дежурство. " Е, ако някой ми разтълкува това, ще си призная, че съм марсианец!

ЗАЩО ЛИ НА ТОЯ КОМУНОИДЕН ДЕБИЛ НА СНИМКАТА , НЕГОВИТЕ СЪПАРТИЙЦИ КОМУНОИДИ МУ ВИКАТ " ПОРАЗЯВАЩОТО ЛАЙНО " ?

...че господинът от снимката е неприятен и тн. ясно...обаче явно това което казва е вярно.....и няма такава наглост на това МВР....нямало проблем човека се е напил в обедната......представяш ли си, че и го обявяват гласно.....и всичко е че оня ЦЦ им дава крила, нагляра му....

Ама този другар по кое време го е казал това ? Пък и срама няма ли ?Тези хора наистина ни мислят за малоумни ,мислят си че сме забравили какво е сторил той и неговата партия!!! Брехх че наглост и дебелоочие !!! Ама не е ли време такива хора да се отдадат на "заслужена почивка" и да си пият ракииката на спокойствие ? И да не ни дразнят с присъствието си !!!!

Законова почивка от 10 часа при 24 часово дежурство?? Лека му пръст на човека, защото подробности не се дават. Но защо ли ЦЦ след 10-15 минути при някое дори битово престъпление се изказва "компетентно" по въпроса а сега мълчи като п...а

абе господа драскачи до кога ще показвате този грозен комунист по веснизи и телевизя искате да ни накарате да не отвараме вестнизи да не гледаме телевизя заради такива неадекватни ненормалнизи ли ако искате това постигате го показваите хора които са направили нещо за хората през последните 20 год. ако има такива макар че далбоко се самнявам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе какво ни занимавате с глупости. Много важно к`во бил казал .... дерт голям

Абе Румбата кога ще отрезвее? Да скача направо във фонтана...

Поредно малоумие! Нима все още някой се връзва на цецковите тъпотии? Какво е това дежурство, в почивката на което може да се напиеш до смърт, да ритнеш камбаната и чак 10 часа след като си предал Богу дух да те потърсят? И аз искам да давам такива дежурства! Ако Цецо имаше капка мозък в картуната си щеше да твърди че полицая е бил издънка, че така се е случило, че е в шок, че ще проведе разследване, че ще уволни безотговорните му началници! А то какво - едва ли не всеки може да кърка (и то до откат) по време на дежурство - ченгета, летци, хирурзи, фигуристи...

Препил от мъка че БСП-то е на смъртен одър и няма шанс да реанимира. Умрял, че далаверата с имоти умря преди него.

Не е бил пиян...

Каква ли ще тази законова почивка по време на 24-часово дежурство по време на която можеш да се натряскаш по забрава и после никой да не обърне внимание че не си се върнал на работното си място. Интересно дали не става въпрос за граничните катери в Созопол или за поста за наблюдение на териториалното море. Можете да си представите как я пазят тази Шенгенска граница.

Да за ужаст на всички.

Да помисли малко, а да не започваме да коментираме веднага след като сме видели снимката до статията. Не знам Румен Петков дали пие много или не, но очевидно в случая е прав

Изчетох половината коментари ... Наистина Румен Петков е голям плазмодий НО, .... седнал полицая да ние по време на почивката си .... ГОЛЯМ ВИЦ! Вие нали не си представяте как ония си стои с бутилка алкохол и си гледа часовника .....кога му почва почивката да каже наздраве ... пък и да пие сам .... Да се върнем на пътните и обикновените полицаи, то граница е ясно че нямаме ... справки ШАП-а ... тези тъпоумни копе..ца единственото им занимание е да "гърбят" нещастниците по 20 лв. за каквото се сетиш ... Мнение по въпроса на такъв от Бургас ... "Не ми пука вече. Ние ги хващаме, онея ги пускат (подозирам че това не са негови думи не е толкова умен ... ), заставам на улицата и гледам да хвана някой без коланче (става въпрос за кварталните улички не за някакви булеварди) ... 20лв. и за бягат!"

Докато има такива, дето дават, ще има и такива, дето взимат...

абе охлиов..стига си ми дрънкал а по добре всички побачкаите че да ви се поопраи даржaвата брее..аз ли да се дигна да ви бачкам чак от гедерето бре..аи стига сте ми драскали тука ..пущиняци такиви

Тя държавата не се оправя не щото не бачкаме, а щото твоите некадърни приятели от ГЕРБ я съсипват с некадърност и кражби

колко е загрижен този безсцрупулен цурвул петков. запалка това ти ли си че нещо не можем да се познаем.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя пикльо р.пет.още ли не се е удавил в някой шадраван в дупница?

Хей, вие тъпонгери, кой къде пикае не е важно- важно е, че се пази в тайна смъртта на човек от МВР дали от пиене или от друго! Лека му пръст на човека, но какво да правят близките? Хайде къш!

четем тука всичики "депутат". Пък то какво било - най-обикновена запалка. От ония китайските, дето не палят

Цитирам: "По този актуален въпрос ще депозирам в Народното събрание питане, за да покажа на министър Цветанов, че има хора, които ги боли за министерството, за неговите служители, за начина на организация, за провалите, които търпим през последните години". Само е пропуснал да каже какво точно го боли, или тук леко са цензурирали

АБЕ РУМБА НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА БРЕ...?!ЛУД УМОРА НЕМА..БА"СИ НАХАЛНИЪТ ТИП БРЕ,БРЕ..!!! ;-(

ИНТЕРЕСНО МИ Е ЩО ЗА ДЕБИЛИ СА ИЗБРАЛИ , ТОВА МНОГО БЛЕДО ПОДОБИЕ НА ЧОВЕК ЗА ДЕПУТАТ ?

Прав си, Петков е доста гадна личност. Но кажи ми ще за дебили са избарили бивша мутра за премиер, а Цецо-физкултурника за шеф на МВР? Впрочем, Искра Фидосова и Цецка Цачева правят достойна конкуренция на Румен Петков в Парламента. Що за дебели са ги пратили там?

Много , ама много разумни хора избраха г-н Борисов за водач на мнозинството и ще го избират , още много пати , вервай ми !

Тоя малоумник докога ще се "изявява"

Ти ли милееш бе, плазмодий?! Ти ли, който дойде в Дупница, за да долееш допълнително самочувствие на Галеви ?! Та нали те видяхме колко си близък и стар познат на главорезите ?! Та ти си от тях, пиянде !!!

Бъркам ли нещо? Румн Петков ли е бил съдружник на Пашата, Маджо и Трактора? Ало Мишо Бирата ми се обади пак....

Този не е съдружник , той е създателя им и главният им ръководител от страна на БСП

Той не им е бил съдружник, но неговата партия ги създаде...

това се получава,когато има не досегаеми хора облечени е униформа. Как така може да се пие и работи през 24ч. дежурство? И как другите не са разбрали, че го няма???И това ми било "родната милиция ни пази"!!!!!

...като не знаете не пишете глупости....никой в МВР не работи по 24 часа без прекъсване....кодекса на труда го забранява...12 часа макс. ...

МВР не работи по кодекса на труда...

Взе ми думите от устата. МВР и Кодекса на труда?! Тези гербери наистина са уникални!

Двадесет и четири часовото дежурство е със три почивки по два часа. Това означава че се е пил алкохол още при застъпването на дежурство от всички в голямо количество.

Не е бил пиян... Изводите си ги направете сами!

Какво означава по време на законова почивка на 24 часово дежурство? Той е на работа през тези 24 ч и няма никакво значение , че е бил в някаква почивка, водят се всички часове за работни.

Предлагам парламента немедлено да си подаде оставката защото законодателно е позволил това да се случи!

МВР и мижитурката и комплексаря Цвъцко ни пазят .. ахаааааааааа. голем смех . цецо- най- големият покровител на контрабандата и мафията в България .

Че по времето на Р.Пет. да не би МВР да те пазеше повече? Те кадрите в МВР са си все същите без значение коя партия е на власт и кой е министър на вътрешните работи!

Айде тоя дет пикае в градските градинки да не говори за пример.

Нали им даваше личен ПРИМЕР????

Лошото е , че колкото и да е противен този Румен Петков , е прав .Сегашните мвр кадри са послушковци и слуги на Цецо Лъжецо- Наглецо -Крадецо - Апартаменто и Фалшименто .

Гоуем си поет..

Ей такива като тоя на снимката докараха България до това дередже,спомнете си Жан Виденов само повече няма смисъл да изброявам пък и наглост имат още да приказват!!!

а ТИ СИ спомни за мутрата и покровител на мафията- Бойко Методиев Бориссов , известен в мутренските среди и бг . ъндърграунда като Рапона- основен съдружник и пръв приятел с Младен Михалев- Маджо и Румен Николов -Пашата, които по официални данни ръководиха Цялата бг . наркомрежа и бг . проституция в България през 90- те години .Същият този мутрафон , който не малко родители е почернил със разпространението на дрога в България , стана премиер , благодарение на такива мишоци като теб. Мишок си ти и нищо не знаеш . Аман от простовати чалгари , които ни натресохте този престъпник и мафиот .И не се прави на Жоро Илиев .

Много подскачаш бе, силно ли те боцна Жорето? И с какво казаното от тебе променя факта, че оная мундза от снимката, която пикае из езерцата, докара системата до днешното и дередже? Мишок с мишоците тъп!

Тъгувате ли за този алкохолик?Аз не!

Ако го познаваше нямаше да пишеш сега това...

Тъгувам за Фидоскова, Цецка Цачева и Румяна Желева

Самоубил се моля ти се! Пълен нахал! Избори идат, той ще се гърми!

Не се е гръмнал...

Комунистчеееее

Умрял от препиване.Той и Р.Петков препиваше,като министър,но не се спомина....

Барон Пиш дьо Фонтание Плевенски може само да отиде да се снима и като си види фотото, да вземе да се гръмне.

Ти Жорко си един папарак на нещо, което ти се иска да видиш! Сега снимай Ц.Цветанов, и след 2,5 години пак пиши, но със снимки от имоти и касови ордери!