Арести на фенове преди и след вечното дерби

9 футболни фенове са задържани преди, по време и след дербито между ЦСКА и "Левски" в София. 29 не са допуснати на стадиона, защото са били в нетрезво състояние

Обратно в новината

Коментари - Арести на фенове преди и след вечното дерби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечната простотия.22 дангалака в зряла възраст си играят час и половина на топка, а други хиляда пияни-заляни дебила ще се избият да ги гледат.Идиотски спорт...

"Вечно" ? "Дерби" ? Журналистите са виновни !

Това не е вечно дерби, вечното дерби е Славия - Левски и датира от 1914 г., това е мач на Левски с Литекс!

бай Тошо тия щяха да са в кариерата в Чернево да чукат чакъл... а защо не и сега? От както се появиха тия изроди на мач не съм стъпвал и по телевизията не гледам,за да не им виждам простотията! Така разлюбих БГ футбула!!!!!!!!!!!

За ЦСКА си пропуснал два пъти Септември и Червено знаме.

И още! Стадионът беше празен, а това е истинската оценка на обществото за този спорт. Двете групи нефелити не може да се броят за посетители, защото освен за собствена вегетация, те са напълно безполезни личности.

Що за безсрамник трябва да е един човек, за да се гордее с това да бъде опазван от кордони полиция с водни оръдия, докато той и озверелите му приятели отиват на спортно събитие, а в това време се чуват взривове, войнствени викове и дивашка омраза? Смятате, че това събитие е много важно? Стига глупости! Нали за това сте бедна нация и такива трябва да бъдете. Футболът е нещо изключително вредно и губи времето за печеленето на пари. Питам се как може след и около мач някой да се смята за толкова важен, за да чупи обществено имущество? Всъщност това не може да е цел на нормални хора, защото обществото им плаща сметката.

Футболът и Спортните мачове в които се надиграват група от хора пред погледа на ЗРИТЕЛИ, е ВРЕДЕН за България и Европа. Така, сместо да се сплотява държавата, само се разделят хората в една държава. Стига се до излишни спорове и дори до бой между Зрители, сеирджии. Спорта е полезен, ако само се Надбягват, Надскачат или просто показват сила или точност- и има ЗРИТЕЛИ. Но ако спортистите се бият, блъскат НЕ трябва да има платени зрители, а може да е просто спортна ПОДГОТОВКА в армията, без платени зрители. Една от причините за конфликта в Испания, в Каталуния, в момента е тоя скапан футбол.

И откога Левски-Литекс е "вечното" дерби?

Не мога да разбера, защо такива мачове трябва да се играе на националния стадион, още повече че е в центъра. Да направят един набързо прост стадион, с бетонни пейки за сядане към района на Кремиковци, вече там може да се млатят и избиват колко си искат помежду си, без да пострадат нормалните граждани из центъра, аман от такива ултра нещастници.

Тоеа не са ,,фенове",нито ПРИВЪРЖЕНИЦИ.....А ЕДНИ ГОВЕДА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЙ ОТБОР СА !