МВР: Братът на депутата от БСП е напуснал страната легално

Не е налагана забрана на Илия Стоилов да излиза от България, прокуратурата знае каква е целта на пътуването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не забравяйте, че Цветанът на мисълта се кандидатира за депутат и влезе в НС с влязла в сила присъда - нещо, забранено от Конституцията. Това е достатъчно, за да си затвори устата всяка една нормална партия. Но герп не са такава партия, и все гледат кого и за какво да обвинят - само и само да не им се виждат кафявите долни гащи!

Брата на Депутата от БСП е напуснал легално ! ЦвЦв пак се оля , осъди човека , правилно каза Кутев че заради този Каун България е платила половин милион евро за несправедлив арест и обвинение , преди Съда да се е произнесъл !

Онази куха мешка-бил милиционер и после завършил дистанционно та го направили прокурор на Черноморието,сутринта в НС викаше с пяна на устата,,че ОПГ е отвлякла много пари и офейкала нелегално през границата.Да дойдели м-р и гл. прокурор и да дадели обяснения. И те обясниха за легално ала бала.А, бе сульовци как така ще са ОПГ, а мвр-то ше ги пуска легално навън? М-ра се беше изпуснал до крачола,като обясняваше......

Тези хора "герб", божем "партия", събрани без виждане за цел, към която да се стремят, "управлявайки" България, без виждане за бъдещето на България като суверенна държава, за благоденствието на гражданите й, без програма, хеле пък икономическа ... За идола на "племето" им - разцъфтял и прецъфтял като вожд на България - не ми се и мисли. А те ни предлагат като партийна политика в "дневния ред на страната" битовите си врътни и партийно-междупартийни междуособици ...

Самия факт, че комунистите плащат на боклуци като тебе да плюят по ГЕРБ, е показателен, че Борисов е на прав път.

Сигурно си щастлив като боклук с измислените си "факти" - бъди щастлив. Прав му път на Борисов - и на такива като тебе също, и колкото по-скоро, толкова по-добре за страната ни.

Щом си забравил, че самият ти любимец е комунист, едва ли има смисъл изобщо да пишеш - никак не си убедителен.

PEYTSCH

Освободен за съвсем малко за да успее да напусне страната...Удобно по слухове за БСПу...Ето защо съдебната таратайка дрънчи на умряло в Брюксел. Уволнете съдията който се направил на комунист...

Партията се грижи за спонсорите си.

щото той плет еинтеижки от нищо .пълен оли

Ба гъ в спецпрокуратурата! Цели 22 месеца не може да приключи дело срещу организирана престъпна група. Бил заминал легално,ми ща замине,той е забравил за кво са му образували дело.

Бенчо е жалостив другар с добро сърце,сигур и на този му помогнал.

И нема такова тъпо дживотно като ГЕРБ.

когато съгреши дори - поетът го е казал!

те,ги пускат...

факт!

ама,ще се върне ли?!

Егати държавата... с какво се занимават 240-те. Някой си напуснал легално държавата и защо я бил напуснал? И още по-тъпото: управляващите обвиняват за това опозицията. :)

депутат от БСП и е обвинен в организирането на престъпна група!

Ами то цялото БСП си е престъпна група.

Ем че като е депутат значи ли че брат му не може да е боклук?

Само да попитам от кога НС се занимава с кокошкарски истории и дребни рекетьори, или дъвка за отклоняване на вниманието. Кога ще се занимава с Трейс или каквото беше там фирмата съсипала пътищата в страната? Питам и искам отговор????, Че ми омръзна от лакардиите бойкови.

БСП-то вечи две години спрат да се занимават "с кокошарски истории и дребни рекетьори,или дъвки за отклоняване на вниманието...че ми омръзна от лакърдиите Нинови и на кохортата им".Освен това ,другарю недебилний,съдът пуска или спира следствени или осъдени да излизат от страната.А колкото до "ТРЕЙС ГРУП" ,е добре да се разчепка из основи,ама няма да е добре за червените ти другари.

То ако червените другари бяха в далаверата, бате ти Бойко нямаше да кротива, какъв вой щеше да е, ама нещо кротува, бързо, бързо тихомълком ремонтира пътя и тишина....

Само да попитам от кога НС се занимава с кокошкарски истории и дребни рекетьори, или дъвка за отклоняване на вниманието. Кога ще се занимава с Трейс или каквото беше там фирмата съсипала пътищата в страната? Питам и искам отговор????, Че ми омръзна от лакардиите бойкови.

Брат на депутат от БСП напуснал страната легално. Погледнато формално, напуснал е легално. Погледнато легално, пуснали са го формално.

НЕ Е ЛИ ПУСНАТ СРЕЩУ ПОДПИСКА,КАК ЩЕ СЕ ПОДПИСВА ОТ ЧУЖБИНА

Негрите влизат по 30 що някой бял да не излиза

Не знаете какъв стрес причинявате на единствените загрижени за народа депутати - социалистите! По цял ден мислят и работят за вас, вие ги плюете! Днес, от стрес, продали ТЕЦ-а си.

Както винаги тъпа гербаджийска изцепка без покритие в стил ЦЦ

Ами защо ни занимаваме, след като човекът си е наред и Съдът го е пуснал по живо по здраво? Заминал, сега се сетили да го търсят, ама след дъжд - качулка. Все ми е едно от коя партия е брат му. Всичките са...казал го е Алеко чрез образа на Бай Ганьо.

след поръчка !!герб ги тресе голямо шубе,знаят какво ги чака след изборите,ето защо тези избори за тях са на живот и смъртьнищо не ги спира !!единственно народа ще ги спре !!!

Кви избори бе, бастун...

При БСП всичко е легално. И при ДПС тоже - Доган купува ТЕЦ. Свободна държава сме.

Някой да си е купил островче? Добави и това, ако знаеш.

Щом Йончева не може да го покаже.. Но пък Доган го показа.

ДИР-а , пуснете статия за новата покупка на Хидроинженера ! Много ви моля , ще почерпя !

Червени помии, видовден ще има и за вас, потняги платени!

Още един червен бандит се спасява с бягство в чужбина Дано Цацата събере смелост и се захване с Нинова и Овчаров и 300 милиона които двамката откраднаха от енергетиката

Братът на депутата от БСП Георги Илиев - Илия Стоилов...… Този Георги Илиев не беше ли мъртав Сикаджия или Висаджия???

Хубаво че пускате рекетьори, убийци и крадци на свобода, а ми разкарвате Иванчева като мечка с окови. За нищо не ставате, хрантутници на гърба на народа.

Все още е без намордник