Стари учебни гранати вдигнаха на крак антитерористи в София

Стари гранати, димки и други взривни материали бяха открити днес в една от сградите на Александровска болница.

Обратно в новината

Коментари - Стари учебни гранати вдигнаха на крак антитерористи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.Евакуация защото ръководството на клиниката не знае, че има такъв кабинет - помним какво имаше в такива кабинети. 2."Специалните" обезвреждат учебни гранати. А обезвредиха ли таблата по стените - едно време противника беше друг.

кой би отишъл да се прегледа в тази съборетина ? Там при влизането с гаранция се хваща "качествена" алергия , предвид прахоляк от последните 100 години на таваните . Сградите да се предадат на музейният фонд България 1300 .

с бойни гранати са обучавани лекари и сестри по "гражданска отбрана"? И за толкова години и ремонти никой не се е качвал на тавана, поне да го почисти? Егати болницата!

България и Балканите са превърната в минно поле и погреб от европата! няма ли най-после да ги отцепите с ров и стена или искате да започнат да избухват, а?

Така е в Държавата на ментетата - бомби и снаряди в болниците, а превързочните материали в погребите.Шмекери, шамани и прочее управници вече 27 години!

На този ден 1985 г. В 21 ч и 31 мин бомба, поставена от турски терористи, избухва във вагона за майки с деца на влак 326 по линията Бургас-София в района на гара Буново, при което загиват седем души (сред тях две деца на 12 и 13 години) и девет са тежко ранени. 1985 г. Половин час след взрива в Буново избухва взрив във фоайето на хотел "Сливен" в града, при който са ранени двадесет и трима души.

Ще се борят за пациенти,или за по-бързо "излекуване" на същите?:)))

Какво става днес бе У германия бомба от Втората световна, сега у нас гранати

Старата комунистка проф. Миланова може да готви контрапреврат в МУ, след като е разбрала, че червените се връщат на власт.

таа влас с кръф сме я зели! бес кръф нема да я дадем.