Единият взривен банкомат бил празен (снимки)

Престъпниците, взривили банкомата в столичния жк "Левски В", са останали неприятно изненадани, тъй като устройството е било празно, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Единият взривен банкомат бил празен (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами нали разправят,че при такава интервенция се пръска мастило,което бележи банкнотите.

Пускаш телевизия и какво .....теглене на лотария ,сменяш канала пак теглене на лотарии ,сменяш и пак триене на билетчета и пак реклама на бързо забогатяване.Това е всеки ден се бълва от телевизиите ,пардон от търговските дружества с участие на държавата.Отиваш на работа не ти се плаща.А в същото време ти се дават статистики за увеличаване на милионерите в БГ.За едни трохи ,а за други милиони които немат доказ от къде им са.Не им ли идва на акъла на тези главучи ,че докато има такова драстично разделение тези грабежи ще се увеличават.Никой не е мотивиран да работи ,като гледа тази простотия и всеки бандит си вика...Граби народе днес има утре нема.ТО НА ПРАКТИКА ЛИПСВА ПРАВОСЪДИЕ И ОТ ТАМ ДЪРЖАВА.

Тук си мислят че всичко ще върви по план,като Пързи и Яростни,или от Филма Бандата на Олшън,тези наши аматьори бандюги,много филми са гледали,но циганята са ги изпреварили със източването на банкомати,които държавата им превежда за детските.една мангалка като има по седем деца смятайте за какво става въпрос,и всяка такава ражда първото на 13г а на 12 забременява,дете да ти роди дете,е дете да ди стане баба на 20г,ужас а на 30 пра баба.е нема такава държава.Изтоват нашите пари от данъци хора разберете го,кога ще има забрана за тези цигани,на колко години трябва да раждат,и по колко чавета,може ли да нямаш дим у гъзо,една стотинка със какво да ги изхранваш тези чавета,а да се скъсаш да ги раждаш,и да ги оставиш цял живот във мизерия,е те това не го разбирам.и после българските жени,които не могат да забременеят им ги усиновяват.

Кога не му върви на човек, и на реката да иде, пак жаден ще остане.

d4

за кв.Левски-евала! етноса със социалните помощи е изпреварил бандюгите. що не ходят около Шератон, Двореца, МС, Президентство?? там етноса не ползва банкомати... и са пълни!

Дано има повече пълни, че банките ни разказаха играта! Хак да им е!

Похвално е че са имали вариант Б значи са предвидили че може да е празен и са отишли на друг банкомат. Ясно е че действа една престъпна група няма да се учудя и ченгета да участват в групата да видим дали ще ги хванат...

Ясно е , че действа една престъпна група. Няма да ме изненада , ако освен ченгетата , участват и други хора

Каръци ти кааам от сякъде.

Герберастите са ги изпреварили,та за това единият банкомат е бил празен.И фабриката за суджуци в Добрич я изпразниха, после за да заметат слудите НАП-аджийките и видяха сметката.

Тюю греда...!!

ПИШМАНИЗАЦИЯ баце

Тия банкомати от станиол ли ги правят? Защо са успели да взривят машината, без всичко вътре да стане на пепел?