Криминално проявен преби двама полицаи

21-годишен преби двама полицаи при среднощен скандал в белослатинското село Търнава. Единият от тях е приет във врачанската болница с комоцио.

Обратно в новината

Коментари - Криминално проявен преби двама полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хан Тукту, имаш право. И аз не мога да ги търпя вече тия мои подчинени. Скоро ще има чистка бъди спокоен. На всяка оперативка все едно и също ги питам докога ще работят през пръсти, а те все си обещават. Ама ей на и тоя кримката дето опердашил служебните лица го изпуснали. Прав си, нека сега и на тях им хвърли по един кютек затова, че са дали гласност на поведението му като цяло пък да се научат друг път да си държат езика зад зъбите. А на тия там двамата смешковци " мъже и то полицаи" тъй им се пада като не си разбират от работата.То бива срам, бива, ама чак път толкоз... Струва ми се обаче, че медиите пак нещо скриха. Че ги е отъркалял - ясно. Че е претършувал колата и изтарашил хладното- ясно, ама защо скриха, че е успял и да им натакова жените на тия мухльовци - полицаи- мъже!!!! Сега нека си пъшкат из болниците. Все пак бай бабо мечка да не те срещне, защото такива като това звере- 21 - годишното де са непредсказуеми. Може и дрогирано да е било или пък някой шизофреник, знае ли човек на какво ще попадне в днешно време. Лошо!

Имаше подобен инцидент в София яреди време - пак двама полицаи, единият беше бит, а другият беше хванал гората". За Марин Христов разбрах, но за Петър Диневски не разбрах защо не е помогнал на колегата си, или е хванал гората"?! Е да, това не е като да висиш в засада зад някой знак на пътя!... Когато някой набие полицай, би трябвало задължително да отиде в затвора! А полицай, особено двама или повече, които могат да бъдат набити от едно 21-годишно момче, трябва да бъдат уволнявани поради непригодност!... На никой ли не му прави впечатление, че въпросната съдържателка не е позвънила в полицията, а на познат полицай, който дори не е на работа?! Затвор за такива като Емил Йорданов! Сега нищо няма да му направат - това е плошото! Защото той не бил там, не познава полицаите и не е ходил тогава по селото!... Не подхождат предпазливо полицаите - ами ако тоя боклук им беше посегнал с нож?! Да се пазят и мислят... боклуци много, свестните полицаи са малко, а тия са се отзовали извън работно време - похвално!... Сега да го пратят да счупи главата и на съдиите, заради които като КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН е на свобода!...

Имаше подобен инцидент в София яреди време пак двама полицай единият беше бит а другият беше "хванал гората" . За Марин Христов разбрах но за Петър Диневски не разбрах защо не е помогнал на колегата си, или е "хванал гората"

е да това не е като да висиш в засада зад някой знак на пътя.

този бил супермен, успял да набие полицаите, че и да ги ограби странно, много странно

Когато някой набие полицай, би трябвало задължително да отиде в затвора. А полицай, особено двама или повече, които могат да бъдат набити от едно 21 годишно момче, трябва да бъдат уволнявани поради непригодност.

Нашата полиция ни пази - тя себе си неможе та камо ли някой друг

Цецоооооо.Да ти имам подчинените.Да ядат бой от 21г младеж.Добре,че ни ги е таковал.

А може и да е... но нека опазим честта на тези български соколи :)))

На никой ли не му прави впечатление, че въпросната съдържателка не е позванила в полицията, а на познат полицай, който дори не е на работа.

Ебати бабаита пък този. Затвор за такива като Емил Йорданов. Сега нищо няма да му направат това е плошото . Щото той не бил там не познава полицайте не е ходил тогава по селото

Не подхождат предпазливо полицаите и ... ако тоя боклук им беше посегнал с нож. Да се пазят и мислят ... боклуци много, свестните полицаи са малко, а тия са се отзовали извън работно време - похвално

По случая е образувано досъдебно производство за изясняване на обстоятелствата около инцидента! Голям смях. Това вече не е виц:"Колко милиционера са нужни за да завинтят една крушка на тавана?" Отговор: Трима - Двама държат третия и го въртят! На тия двамата явно им е липсвал третия!

смешковци

Тия тъпоъгълници верно ли са куки? То верно само олигофрени стават полицай,ама чак пък 21г келеш да им набие канчетата:). Тоя ще да е бил Брус Ли.

Много се радвам!Такива измислени "джобни"полицайчета заслужават само бой!Би трябвало да ги уволнят поради непригодност!

А ти заслужаваш изнасилване от кон!

Съжалявам,че си имал такова преживяване!Това,че ти е харесало не е повод да мислиш,че ще се хареса на друг.:)