МВнР призова да не се пътува до Русия

Приканват се българите, намиращи се на територията на страната да обмислят изтеглянето си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то кой ходи там ????

МВРто като ги е страх да си стоят в къщи аз си имам глава на раменете с която си решавам къде да ходя и къде не мнго ги моля да не решават вместо мен кое е доре и кое не за мен

Пич, прав си, но като стане нещо бъди същия "смелчага" и не търси МВнР-то да ти помага! Или всички стаха много смели, но като има проблем звъните на посолството.

Така и не прочетох някаква конкретна причина за този призив.

тъкмо се канех да отида до там и да си купя части за москвича. Ужас МВнР много се е загрижило за нас.

че кой е ненормален да ходи в тази помийна яма

Тия жалкари от Радевото правителство съвсем изтрещяха.

Али Акджа думна папата по сред бял ден за няма нищо. Няма ли един смел руснак около него да му отреже гръцмуля на тва джудже или в рассия са останали само страхливци?

На зеления наркоман?

Чиста демагогия и евроатлантически слугинаж! И кое е опасното в момента в Русия?Ама Русия провеждала мобилизация. И? Това си е нейна работа. Мобилизира 300 000 души, което е малко над 1% от мобилизационния потенциал на страната. Та защо е опасно да се намираме на територията на страната? Някой ще я бомбардира или ще започне гражданска война? Жалко е, че правителство назначено от президента продължава със слугинските си изпълнения!

"Хаджи" московски, ти не разбра ли, вашата песен е изпята, свърши! Слава Богу и на Украйна, че на БЪЛГАРИТЕ най-сетне им се отвориха очите за "Авантюрите на русия в ...........България".

По времето на Хитлер, да ти дадат паспорт се е искало печат от полицията че си надежден гражданин. За да иде да учи в Германия прадядо ми имаше такъв печат в паспорта. По социализма за да отидеш на запад партия секретар ти пишеше характеристика че може правилно да оценяш политическите събития. И общо взето не пускаха хора, които не могат да ги държат с някой заложник от семейството в България. Та хайде да видим сега, когато Емануел Голдщайн (партизанско име Путин), е виновен дори и за сушата (при липса за наводнението), кога ще въведат печат за благонадеждност и вярност към фон дер.

Вероятно да няма очевидци как е там. Че ако кажат че е топло а не като в Париж, току виж гласували за Льо Пен. Какво и е на обстановката така и не можах да разбера. Има около 20 инцидента в страна, която е 1/6 от земята. И то все на определени места, където чужденци нямат работа.

Изборни секции в Русия няма ли да има?

Нашенските копейки как ще ходят да защитават Рассия от нацистите.

Пак ще ходят по интернет. Освен ако ръководството реши да ги бракува за храна на рибите или за друг вид утилизация.

Пропадна ми екскурзията до Челябинск.

Оти да не идвате в Рацията бе тук си имаме мацквичи, лади камиони зил камаз ся за телевизор и хладилник не зная ма си имаме безаналогов GSM нищо че тежи два три кила и батерията му пада през десет минути. Най се гардея с безаналогов трактор дет ем мое да оре ме да фърга ракети и да стреля ейго бай Серьожата оня ден на два самагона пиян отишъл да оре и вместо ръчката за ралото взел че дръпнал ръчката за ракетата и така отепа половината село барабар с говедата ама за говедата не мъе толкоз яд те повечето на два крака бяха най ма е яд за ракетата сега една петилетка требе да напраим нова що струва милиони рубли и части от алиекспес шъ требва да се поръчват и чипове от терална бош и други безаналогови неща. Ахъ Я.

Дедок, свери си календара, още живееш с клишетата от първата студена война. да не си в някое ранчо при реднексовете, дето новините пристигат с 20-30 години закъснение

Ами ранчо Русия,в съседство със Сибирското блато,ако си чувал.

Таз стана не е мръднала в развитието си 20-30 години няма да е загуба дори да няма новини през този период, но е сигурно че обитателите и са станали по зли и кръвожадни.

Нека си пътуват до Русия и да се включват в армията, щом искат победа за Путин

Защото не всички искат победа за Путин, някои просто имат роднини.

ㅤ

Призовавам МВнР да яде повечко пилешко. И по-конкретно патешко. Даже мога да им посоча с коя конкретна патка да започнат!

А телефонче да ти се обадят няма ли да оставиш?

ㅤ

088-зевзек-е-педераст

3евзек

Ало, , троле руски, Някой адаш ли те е онодил, че от любов такъв номер си избрал? Докато е време, резервирай си 088-МВнР-са-педерасти, защото не се знае дали няма да излезе някоя още по-голяма любов, когато ти се обадят!

Ние българите сме с Русия, против нейните врагове. Които са и наши врагове.

На майка ти у путката. Ходи у русия копеле тъпо

ㅤ

Що? Да нямаш да си връщаш заради на твойта макя чочата?..

Ами Русия е наш враг.Нали сме неприятелска страна?

Що бе ? Нека Костя и останалите копейки да заминават :)

И това какво значи? Каква е заплахата за българите в Русия? 1. Русия ще пусне ядрена бомба и ще и отвърнат 2. Вече има информация, че предстоят размирици 3. Ще събаряме съветските паметници и да не се насочи към тях омраза Путин доведе нещата до крайна идиотия, но и до освобождение от руските зависимости

ㅤ

Спри да ползваш руски петрол, руска газ и таблицата на Менделеев (т.е. не прави нищо и си бъркай в носа в стая с бели стени) и те признавам за "спасен" от руските зависимости.

Като въоръжат 500 000 запасняка и половината се обърнат както при октомврийската революция срещу Царя... Не го пожелавам, но има риск.

телефонът в статията препраща към телефона на консулството който в работно време дава заето а в неработно не работи - от имейлите също не отговаря никой! не се притеснявайте - важното е че в МВнР ще си получат заплатите и премиалните за нова година

Му ха ха ха....

МВнР извънредно: призоваваме всички българи да напуснат Булгаристан !!! Русофобията бавно и полека се превръща в основна евроатлантическа ценност!!! Тъй като всяка фобия е форма на психическа девиация, спокойно можем да твърдим че Евроатлантизма е болестно състояние на евроГейците!!!

Ало, МВнР, троле нагъл руски, Фобията е фобия, когато страхът е необоснован. Затова и омразата към Путин първо не е фобия и второ не е русо-. Обаче необоснованата любов към даден субект също се води като психично отклонение. За путионофилията имаш ли мнение?

Русофилите са боклуци. Пуснете ги да заминават.

Русофилите обичат Русия, дето е богата,газ,петрол,злато,но не искат да стъпват там.Предпочитат гейска,бедна Европа.Не съм чул някой да е забягнал в Русия.Особено сега,когато матушка набира бойци да избият нацистите,фашистите,бандеровците.

Тъпанарите от поредното Радевото правителство съвсем изтрещяха вече . Мамка им да еба.

Мангал мунча и с тези ли се освини

РБ оглупява все повече

то пък кой чи е в тая кочина мръсна? някой дядка набор 45

Не бива да се ходи там защото талпата която се е засилила да излиза от рацията може да ви згази.

Много скоро Русия ще дойде при нас ,80 процента от българите ще я посрещнат с хляб и сол

Някои ще я срещнем с коктейл Молотов

Зависи как ще дойдат…

Със сол бе направо пусни щерка ти и жена ти да им се одупят на резаните руски фашаги

В това министерство работят най- големите продажници ,подмазващи и всякаква политическо объркана сган !!! За едно мадатче зад граница са способни на абсолютно всякакви мерзости !!! Безгръбначни мекотели и продажници на интересите на държавата България ! Това представлява външно министерство...на всичкото отгоре се изживяват като "дипломати" а те са просто мизерници събрани от кол и въже ,които нямат никаква идея дори какво представлява истинската дипломация ! По посолствата не вършат абсолютно нищо а за да свършат дори някаква работа...чакат инструкции от същото " Външно" ! Пълна трагедия !!!

Разбира се за троловете не важи

Защото там има ток, парно и топла вода ли? За да не видим?

имат ли макдоналдс?

Намека е ясен, ще има ядрена гъба там и затова не ходете в Русия.

А тези които искат да отидат в Русия на кой телефон да се обаждат??

МВнР призовава да не се пътува до Русия ... за да не видят българите, с главоломно растящите цени на всичко, как руските магазини се тръскат от стока, а руснаците плащат за ток-вода-газ и т.н. копейки ... и радостно гласуват за Путин.

С толкова природни ресурси и ток, вода и газ за копейки като Катарски шейхове живеят руснаците. Или просто за едните копейки позволяват на управляващата върхушка да трупа несметни богатства.

Изгоря ми двуседмичната ваканция на камчатската ривиера.

То щото някой е тръгнал да пътува в тая черна дупка. Да ми пръднете всичките русоробчета на русофобския кур!

Щото българите са се засилили да пътуват за русия:))))))) Дори платените руски тролове по никакъв повод не желаят да пътуват за русия.

Не ми харесват май фактите:)))) Ми хайде отидете на място и проверете:))) След това проверете колко визи за сащ се издават месечно и колко за русия.

що, ще ни мобилизират ли? срещу зеленски?

МВнР произведе дипломатически шедьовър в ООН. Това стана, когато министър-председател беше Иван Костов, а министър на външните работи - Надежда Михайлова (днес Нейнски). Тогава от името на пазарна България, в ООН беше внесен проект за решение по въпрос, имащ отношение към конфликта между Израел и повечето арабски страни. Резолюцията беше приета, но впечатляващото беше това, че вносителят България се въздържа при гласуването. Обяснението за това българско поведение, беше обстоятелството, че професионалистите на Иван Костов и Надежда Михайлова научили, че не само Израел, но и САЩ са против внесения проект за решение. От тогава, за всяко действие на МВнР на България, остава съмнението, че то не е взето самостоятелно, а изразява интересите на чужди сили.

То и за Америка не е добре да се ходи не се знае дали ще се върне човек. Така се стрелят повече убити от колкото на война.

Ама гледам българите правят опашки пред американското посолство, пък пред руското няма никой.

То в Америка по опасно от Русия.. Всеки да си мисли.

Ижевск в америка ли е?

защо?

Приятели на Путин, хайде на екскурзия в руската кочина!!! Тук има много желаещи да смучат братския руски шнур!!! Офертата включва и кратко посещение в Украйна и последващ безплатен мобилен крематориум !!! За запазено място в масов гроб се заплаща допълнително....

А дано заминат и израждане натам. Копейкин нали нонстоп милее за руския ботуш. Народа бяга от Русия... Само нашите тролове са слепи

Мда, правилно. Мене две палави рускини ме изнасилиха докато бях там. И то няколко пъти. Много беше лошо, ма много. Не ходете !

А като се събуди какво стана? Краката отвити ли бяха? В тоя сън украинки имаше ли, за да сме политкоректни?

Баирбудала ...горкия само ще си сънува украинки докато лъска щеката по хижите.

Аз призовавам Копейкин и феновете му да тръгват немедлено

и аз сега кво да ги правя тия рубли!

А ние как ще се запишем доброволци ?

!

Аз предлагам и употребата на водка, ( особено руско производство) да се забрани! Който бъде хванат че пие водка и то със сельодка, да бъде линчуван на място!......... Айде де.

То повече водка се прави извън Русия.

В момента предпочитам финландска.

затваряне на границите и обявяването на военно положение... А руските блюдолизци да си помислят какво защитават и ЗАЩО РУСНАЦИТЕ бягат с радост от Россията

Аз призовавам МВнР да напусне страната...