Прокуратурата: Нападателят от Мюнстер е имал 3 дела

„Няма сведения, че вчерашното престъпление е имало политически подтекст“, подчертаха германските обвинители.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Нападателят от Мюнстер е имал 3 дела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прави ли ви впечетление, и у нас престъпниците, вклuчително избягалите затворници колко са заможи...това са ненормално високи доходи...и никои не го е еня отркъде са тези пари, как са придобити, какъв е бизнесът...?

това е от камицадзетата, каквито паплач я имаме и в българия...все нещо не са съгласни с властта та все са тежко въоръжени. а преди всичко се пита откъде пари за толкова оръжие?

аз с моята заплата едвам наем покривам, като сложа и обикновенните трекущи разходи...а тези с арсенал за поне 300 000 евро, бусове, джипове, апартаменти...зтова са пари и за подръжка...всички с висящи дела. някои от прокоратурите у нас и на запад бая парици на четрно прибира.

Така ще е вече. Мутито нали се похвали че мюсюлманството е част от Германия. Жал ми е за обикновените хора-жертви, но пък що си я избраха бабата пак?

психично болен, познат на полицията, с висящи дела, кара бус (има книжка), самоубива се с оръжие, което притежава законно (или не). по този начин съвсем накратко, но напълно изчерпателно описахме профилите на всички предизвикали "инциденти" на обществени места. всички са като копирани от един образец, подходящ за представяне пред медиите...

3 дела, но пълна банкова сметка и 4 апартамента. Евала на германците. Днес е имало над 200 метра опашка за даряване на кръв. Това в България никога няма да се случи.

Нали бил психично болен, а същевременно бил подсъдим? Нещо лъжат немците. Психичноболните не носят наказателна отговорност. Щом е бил подсъдим , значи е бил напълно здрав. Извод-бил е подложен на съдебен терор, и просто човекът не е издържал.

Психично болен, а бусът пълен с експлозиви! Преди да дойдат арабите в Европа, нямаше такива нападения!

още по-опасни е имало...

путинският трол нервен, сякаш са го държали два дни гладен и на каишка :)

О, имало възбудени 3 дела срещу него. Възбудени?

Кажете какви са родителите му за да ви как а какъв е тоя луд фанатик на хероин все още вярващ в славата на неговия бог а цивилизацията не е за всеки

НЕНАБЛЮДАВАН???? Лелееееее... Ама то като в България, бе???? Щото ние тук сме много възмутени от такива с по 3 до 14 дела или с по 30-4- погазвания на Закона, хронични криминалисти !!! Пък то....и в Германия било същото малоумие!

Трудно ще го схванеш това, не се напъвай! Това важи не само за теб, а и още 80 % такива като теб!

Рефрешни си статистиката, вече гонят 90те!

Аз не вярвам, че е така. Професора е социолог и му се доверявам изцяло. В София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, има големи културни общности. Само те са поне 10 %. Отделно от това и в останалите областни центрове, във възрожденските градове и села също има мислещи хора.

нормален инцидент от ,,битов,, характер ...!!! както онзи във франсето...арабин с 2 5 престъпления опитал се да удари воиници но бил ,,безмълвен,, и не е терорист...??? каквито ,,гражданите,, такъв и бита...им...!!!

Искате да кажете, че изнасилванията, бърканията под полите на жените, нападенията с нож на туристи от мюслита, щом нямат "политически подтекст", значи няма проблем?!

КОГА ДЖИХАДИСТА-УБИЕЦ ОТ МЮНСТЕР,ОТ САМИР СТНА ИЗВЕДНЪЖ ЙЕНС????????........................ АЛО,ТАНТЕ МЕРКЕЛ,ЗАЩО КРИЕТЕ ИСТИНАТА ОТ ГЕРМАНСКИЯТ НАРОД ЗА ТОЗИ ИСЛЯМИСТКИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ??????

Jens R., 1969 Münster

По ще ти подхожда да питаш: Йенсчик, ты меня уважаешь бля?