МС одобри създаването на Национален координационен център за безопасно движение по пътищата

Не са необходими допълнителни бюджетни средства, няма да се разкриват и допълнителни щатни бройки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом се роят значи кошера отслабва...

Представям си колко компетентно и бързо ще реагират на сигнали за "мотористи се движат с 200км/ч в града". Те сега пред тях минават и патрулите не си мръдват пръста , а камо ли след това ново звено.

Разрояване на структури запазена марка на ГЕРБ! Но целта е 1-а разводняване на отговорността!!

Още малко ''избиратели'' си купуват герберасите с нашите пари, понеже всячески се стремят да не изпуснат първото място по най многобройната администрация на глава от населението в света..... Ще се перчат как някъде ''съкращават'' както са обещали ама ще си мълчат как са ги пренасочили пак на държавната софра..

Поредната импотентна глупост, - органи, комитети, агенции, комисии и какво ли не но ефект една голяма НУЛА!

Не се ли свършиха тия баджанаци и шуреи.?! Сега предстои да храним още некадърни тунеядци. Реформите на ген. Боби борисов се изразяват във връщане на соца и още повече държавни чиновници. Само ДС-то им е частно.

Нама как да свършат защото се роят а с роенето си крепят и шайката:(((((((

НКЦБДП не помага. Наказания - и не по снимка и след месеци, а веднага. Спират те за превишена скорост, слизаш от колата и отиваш да платиш глобата. Като се върнеш и си платил - може да продължиш.(Ако не е голямо нашучението, де.)

В структурата на Центъра влизат служители на главните дирекции "Национална полиция" и Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в МВР, Агенция "Пътна инфраструктура", Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" и Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата" КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ Е ДРУГОТО ИМЕ НА ВСЕОБЩА БЕЗОТГОВОРНОСТ- Това се нарича Италианска стачка

Seaseal

Напънала се планината и родила мишка. Поредната нищоправеща структура.

АЙДЕ ЧЕСТИТО ТАЗ ГОДИНА ЦЕНТЪР,ДОГОДИНА ЦЕНТЪР НА ЦЕНТЪРА

Ами така ще е "Съби" ...докато ГИ търпим и не ГИ "ЦЕНТРОВАМЕ" веднъж завинаги с нещо кораво ,здраво...може и неокастрено.... направо в ..."ЦЕНТЪРА" ИМ... В лакомият ИМ, крадлив ..."ЦЕНТЪР" !

Това признание за факта, че КАТ, ДАИ и разни подобни не работят ли е?

Ай чиститу!;) Пръкна се новия мегагига Орган - той шъ бори катастрофите... Ако ги бори както КОНПИКОНПЯ-то бори корупцията... ще си останем само с "усещането" пак!

направете нещо да не се трепят младите копилетия по пътищата а не само да създавате агенции за следене и да си патят редовните