МС одобри проект на споразумение между МВР и МО за БТР-ите, предназначени за Украйна

Упълномощава се министъра на вътрешните работи Калин Стоянов да проведе преговорите и да подпише споразумение, при условия за последваща ратификация

Обратно в новината

Коментари - МС одобри проект на споразумение между МВР и МО за БТР-ите, предназначени за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стещу система Земеделие :) Ще бъде грандиозно :)

https://blitz.bg/svyat/noviyat-ruski-boen-kompleks-zemedelie-e-zabelyazan-kray-kharkov-kakvi-gi-vrshi-tam-video_news877019.html/amp

Депутатите да предложат жените си, да обслужват бандеровци, азовци и прочее укробоклуци!

Любовниците, баце :)

Какво значи което не се ползва от МВР?! Ползва се при възникнала необходимост!!! Може да патрулира по границата, при бедствия и аварии и т. н

Нямам против да плащам с моите данъци за подаряване оръжие за Украйна. Да купят още дронове и да взривят още кораби и сгради в руската кочина.

Ами върви на фронта да помагаш!

Пращай директно на украинците. Набират в интернет пари за дронове. Не чака с нашите данъци да се свърши нещо смислено.

Браво нашите! Само така! А най-много ме кефи, че сега на Митрофанова, Радев и мангала от Израждане, Владимир Владимирович, ще им пръсне дупетата. Той не за това им плаща, да не си изпъняват задачите. :)

Шибай се!

Трябва да се освободим от всичката стара, допотопна съветска техника, да вземем каквото можем за нея и да е сменим с нова модерна западна техника, било то самолети или наземни машини. Украинците могат да е използват и да си я подържат сами. Същевременно ние ще се освободим от зависимосто от Русия. И двете страни печелят. А за тези които слагат интересите на фашисткия режим на Путин пред интересите на България, си е техен проблем. След като обичат Русия повече от България, да отиват да се бият на страната на Русия в Украйна. Или е по лесно да пишат пропаганда от комфорта на демократична България.

В бюджета за 23 г. тези пристъпници са предвидили покупката на ковид ваксини за 140 млн. при условие, че скоро бракуваха кйм 2 млн. дози. Урсула и мъжа й пак намазаха. Тези са завършени пристъпници.

Отказвам да плащам за въоръжаване на Украйна с Моите данъци! И по принцип... Аз Не съм Украйна! Коалицията не ни е питала за да ни вкарва във война.

Сори, ама тия дето сме ЗА да се помага на Украйна, сме с 2/3 мнозинство. Ходи да се оплачеш на решетников и митрофанова.

И аз съм против да чета глупостите ти ама се налага

Съм против да подаряваме какво и да било на когото и било, но ако тези БТР-и са онези БТР-и на които служих преди 35г. Във ВВ........ Да ги даряват. Те не вървяха още тогава. Машината е оборудвана с 2 двигателя 4 цилиндрови от Газ / вече не помня кой модел / от 60-те години на миналия век.... Мъка! Ако излъжеш единия да запали през трансмисията на водохребпия винт мълчиш другия. Скръб! Друг е въпросът ако са от по-новите с двигател на Камаз. Там нещата са съвсем различни!

Те тия боклуци от снимката ,ще ни дотъркат.Като сте решили ,давайте ама що даром?Това е купено с мойте пари,вашите пари и някой си олигофрен ще го подарява.Да не би някой след това да ни подари нещо?

Отказвам да въоръжавам Украйна с моите данъци! И по принцип...

Всичко в проекта на НАТО генерала мунчо от PRO100киро и изцъкления до охлюва сорос енков е съгласувано с Посолството !!

Да ги дадат за разтопяване ако не им трябват и от там ползи. Но нямат правото да ни включват в чужда война. Къде е прокуратурата да им повдига обвинения в предателство? Пак се е снишила. Тези нямат правото да мислят за чужди държави и интереси, а само и единствено за на България и народа. Нарушават клетвата от конституцията (член 76). Нарушават НК раздел предателство и шпионство (членове 98, 103, 105, отделно 162). И преди около седмица Галъп вадеше, че 78.1% от хората са срещу даряването на оръжие, а 20% за. Както и 71.9% са срещу въвеждането на еврото. Но кой ли слуша народа. Може да изменят конституцията, че властта произтича от посолството, а не от народа.

от това...:(((

Тези машини можеха да идат в горите и да гасят българска земя,не да е палят с този "жест"!

Това са високопроходими машини, подходящи за работа в труднодостъпни терени и могат да са ни от полза при гасене на пожари, при оказване на помощ при наводнения, земетресения и др.. Защо ще ги подаряваме? Какво като са отпреди 50 г, те и самолетите дето купихме са на толкова! Поне за скрап да ги бяха продали, че да имаме някава полза! После да не се чудите защо Русия е срещу България и защо ще ни го върне с лихвите...

А бе олегофрени, направете нущо градивно за България и българите. Пълни нещастници.

Ето част от признанието на Бойчовата ПОРАЗЯВАЩА УСТА пред АМЕРИКАНСКИЯ бизнес: "ПРАВИМ ВСИЧКО за САЩ... ПОДПИСВАМЕ ДОГОВОРИ, които МЕ Е СРАМ ДА ЧЕТА... СПРЕЛИ СМЕ 3 големи РУСКИ проекта"

Само това могат. Да раздават България.

Смее ли някой да е против.Точно като при Тодор Живков и дано админа ми го пусне.

Тия подлоги имат намерение да ни вкарат във войната, но няма да останат за нас от парите за мира

До Денков, Киро, Василев, Тагарев, Мравояда, Бойко и Мустафа: Правите каквото правите, всичко се пише на тефтера. После се плаща сметката. Ако не можете да я платите, знаете как става, НАЛИ...

Май е по-тър и от Кире Тъпака! От де ни се натресоха тия либарасти ,бре?

Ние докато ги изпратим те руснаците ще са в Киев.

Как се чувстват прокремълските български уроди?

От де ви намират такива боклуци бе? Всички от ППДБ сте егати утайките…

Русофили, русофоби, на Системата - все роби!

Предполагам, че като пробългарски "уроди" - всеки пробългарски настроен човек е обвиняван, че е прокремълски, путинист, антиевропеец и т.н.

В страната има 28 областни дирекции на МВР- полиция и пожарна. Средно на окръг се получават по 2 БТР без резервните и повредените.По време на природни бедствия, наводнения, откъсване на цели райони от натрупал сняг тези БТР са единственото с което се спасяват хората там, вадени са дори и родилки....Някое говедо лъже,че не са използвани и не ни трябват и ги подаряват.Това с отпадналата необходимост е далавера! Така навремето м-р Бъчварова отписа почивната станция на МВР в Стрелча- сграден фонд, двор, минерална вмода, басейни и сега й се радва някакъв бизнесмен.Може и да е почерпил за това.Прокуратурата къде зяпа?

Докато ни занимават с националния празник, паметника на съветстката армия и подобни, подлогите от правителството на посолството продължават със зулумите си срещу националните интереси на България и народа! ОСТАВКА! ПОДЛОГИ!

100 метални ковчега за укропитеци. Доста щедро дарение. Идиоти в правителството със сгъстен въздух между ушите и добре смазан задник .

мамицата ви продажна и подкупна! всички сте за затвора!

кака Лена... кака чЛена...

100-те БТР бяха пратени в Украйна преди това до бъде обявено официално. И с всички други натовски оръжия и техника се процедира така, за да се избегне проследяване. Според действащ руски офицер в негов пост на сайта Военна хроника той написа: "Българските БТР вече са унищожени". Дали това е станало на бойното поле или при ракетна атака в хангари, това той не уточнява.

Да Ви опиша в каква държава живеем - Купуваме чисто нови 70 паркетни джипа над 300 коня с автоматична скоростна кутия, Land Rover Discovery - за гранична полиция. Подаряваме 100 броя високопроходими БТР-и, безценни в борбата срещу дървената мафия и миграционния натиск.

Добре, че е внукът да изпрати малко евраци от русия, пардон от Германия, че да си платя интернета за да мога да плюя по европейска и натовска България..

Ти прати и смазка, че да те опъват мангалите ?

Горките украинци, които ще ползват тези ковчези на колела:(

Отказвам да въоръжавам Украйна с моите данъци! И по принцип...

Ами напишете писмо на маломерния плашипутарник чиито портрет целувате по 10 пъти на ден да си разкара орките от Украйна...

Мунчо ще удари едно вето на Мутрафобова. ХАХАХА

Откак тия са на власт, само с чужди интереси се занимаватда оибслужват и никакви български проблеми не решават! Докога ще търпим тия слуги,долни и продажни ?!?

Защо тази Коалиция ПОДАРЯВА тежка военна техника която принадлежи на нас всички Нас ... ..на чужда държава??? Чужда държава която няма никакви съюзни или каквото и да са договорености с България!??? Аз Отказвам да въоръжавам Украйна!!

после плащай данъци на кочината... Събирайте капачки за болни деца...

Ама аз искам. Аз не искам да плащам пенсии на путинофилски пенсионери, ама на! Така стават тия работи.

а аз искам да те пратят на фронта от правителството на ембасито и там мината да ти откъсне тиквата проста!

Аз съм работил 45 години, за да бъдеш отгледан,здрав,и образован ти и всички други млади хора.

Не бъди жесток хаха, само пръстите на ръцете и единият крак

Хаха, с твоите недекларирани доходи от свирки на Околовръстното какви пенсии плащаш бе !

" Аз съм работил 45 години, за да бъдеш отгледан,здрав,и образован ти и всички други млади хора. " мълчи и си трай, щото сега пенсията ти я изкарват хора, които повечето няма да видят пенсия а и нищо не са видели от това, което твърдиш че ти дължат. работа означава днеска да изкараш за фирмата 200 лв а ти да вземеш 80 . най-вероятно твоето е било служба а не работа

Ми като отказваш иди направи една свирка на старшия ти във фабриката за руски тролчета педерастчета ,че да се успокоиш...

Седя в очакване българското правителство да започне да работи за България. Основно до сега работи за да изнася оръжие и подаръци за Украйна, да създаде щаб на цензурата под името на Специална група за борба с дезинформацията и да си гледа келепиреца

целта на правителството на сглобката, под патронажа на Посолството е да помогнат на укрия максимално и на всяка цена. Не ги е грижа за държавата и народа каква есен и зима го очаква, но ако не изпълнят заповедите, няма да има самолетни билети за тях и семействата им.

Вой на човекоподобните фенове на тероризма. Щом квичат значи решението е правилно

Няма такова нещо като излишна " бронираната техника, която не се използва от МВР". Не се използва от МВР в момента, а НЕОБХОДИМА ЛИ Е ЗА ДЪРЖАВАТА?!!!! Ние, българските граждани, сме я произвели и платили. Не желаем да "даряваме" за ЧУЖДИ ВОЙНИ!!! Посолството колко ще плати на българския народ за това изнудване???????????

Хубаво е ,че вас руските тролчета педерастчета никой не ви пита...

СЛАВА РУСИЯ

Те Леопардите стават на пепел, но нашите майцепродавци ще им дадат БТР-и, да изпратят още повече момчета на смърт. Браво браво

Пропуснаха да напишат, че това са чисто нови машини, произведени в България и са с удвоена дебелина на бронята. Минават не през локви, а през реки, защото са амфибии. В същото време за армията ще поръчат вносни джипове, които дори по- дълбока локва не могат да прегазят. Но, ще се плати за тях поне по половин милион на бройка. Като няма да ни трябват, на украинците, защо им трябват в момента, като имаха хиляди танкове? Как може един чиновник да знае, какво ще му трябва във време, когато военни конфликти се палят навсякъде по света. Утре, Полша може да нападне Беларус и да стане голямото мазало.

АУУУ АУУУ вой на путинофили. Изтребали са ни тия стари железа, само разходи по тях.

Дупедавци Господ ще се разправя с вас !!!

Това правителство е абсолютно неадекватно. Очевидно е, че не е в състояние да свърши нищо полезно. Бутафорен щит от картон за Кой, Селския бек от Банкя и Киро фон Мюнхаузен.

Те 2 ядрени блока подариха на украинците, че едни БТР-ри ли няма да им харижат! Това правителство направо срина имиджа на ЕС и САЩ!

От МС по една заплата няма ши да пратят. Щото тука едни укри на 5звездни хотели, другите бомби им валят на главите. Хайде, господа министри, малко солидарност, не може само от общото да подарявате.

Даряват до несвяст, а това, че техниката не се използва и иска кинти за съхранение и поддръжка е замазване на очите и оправдание, че е по-добре да се дари, отколкото да се държи на склад. Тия са неизчерпаем източник на оправдания всякакви и си мислят, че народа е бу.дала и ще повярва във всичко. Пък после ще викат, няма пари за това и онова, наводнените села ще почакат, без линейки може и подобни, щото укр.ите са по-важни, пък и ес харесва слуги на украйна..