МС обсъдил на закрито заседание експулсирането на руските дипломати

Министрите на БСП не са били уведомени за намерението на кабинета, твърди Христо Проданов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като са се договорили за реципрочност трябва сега да експулсират и шпионите от посолството от САЩ, които са много повече от тези в посолството на България в САЩ.

Голяма демокрация избухна в БГ напоследък- крият се лато мишки и поставят българските гражданани в положение на заложници срещу Русия.Това ако не са терористи кажете ми кое е?

_stankow

И какво като ги "докладват" !? Трябва незабавна ОТМЯНА ! Изцепка, каквато не познава историята на дипломацията, световната история ! Камо ли в българо-руските и даже европейско-руските отношения Че по времето на фашизма, България беше съюзник на Германия, но българската легация в Москва работеше до последно, чак до 5-ти септември 44-та година. Даже и други страни представяхме, които бяха скъсали дипломатическите отношения със СССР. И сега какво, във война ли сме с Русия, та ще ѝ гоним дипломатите ?! Тези канадци надминаха и фашистите ! Айде пайтос за щата Онтарио !

Едно добро решение. Това не са дипломати, а руски шпиони Браво !

Sara

Тоя горе на снимката ром ли е?

Стига ма Сарооо мнооого е секси

Последно шпиони ли са, има ли конкретни обвинения срещу тях, хванати ли са в нещо, което е доказано, че е срещу българския интерес, или просто се гони реципрочност, което пък решение се взима съмнително в последния момент, и никой ни чул, ни разбрал, че имало решение на МС, кой присъствал, кой не разбрал.? Много съмнително се взимат решения в това чисто и морално правителство, което уж щеше да работи ясно против корупцията.

Не виждам нищо странно в това да има реципрочност в съотношението на дипломатите. Всички казват, че България е малка държава, защо са им толкова много дипломати в тази малка държава? Спряха ни газа, защото не искаме да плащаме в рубли. а междувременно събират пари за военната операция във Facebook.

Хора да направим протест пред посолството да изгоним и блатното чудовище Митрофанова.

Извикай платените педерасти и украинските фашисти и ходи на Козяк да махаш онези алчни и гнусни човекоподобни. Тези са дабре платени и както се видя - едно и също количество и едни и същи лица, затова пък и в 1 посред нощ да им подсвирнеш и да ги извикаш да те обслужат - веднага са на линия

Затваряй си помийната яма руска подлого

Хора да направим протест пред посолството да изгоним и блатното чудовище Митрофанова.

Да я изгониш за какво? Изброй ми конкретни причини.

Ти сам от нещо не се интерсуваш и аз трябва да го правя айде от мен да мине -Нарече българският народ подлоги -Меси се във вътрешната политика на страната -Съвсем наскоро призова българите да дават дарения за военнопрестъпниците и изнасилвачи които мародерстват в Украйна -Позволява си арогантно поведение към властта това не е работата на един посланник Разбра ли сега ДебилО

Ти в пещера ли живееш бе руски трол

Руди Гела се дискредитира тотално

Никой не вярва на Радостин Василев

Станеш ли момиче за платена любов връщане назад няма.

Е, ся Лена пред изданието на Прокопиеф мъцна, че била спазена процедурата и не било еднолично решението Киро да гони дипломати. Е, сига на кого де верваме? Руди Гело каза, че било обсъждано в Мин.съвет, имало информация от служби (Киро също го натърти). Гешефтурата няамла информации от служби. Депутатте на Киро нищо не знаят. Курнела - нищо не знае. Тошко Африкански разбрал от медиите, холограмата по 7/8 ТВ явно не е включена в контакта. Бйкикиев нещо измрънка. Абе циркът е пълен. пс. Защо на Митрофанова е връчена вербална нота (само)? Тези работи не стават ли писмено, или нечии топки са много мънички?

да видим сега кой лъже! И къде е скрит заекът!!!

На всяко гърне мюрдия… предателите никой не ги обича..

Schilo

Ех, Руди,Руди... Правилно си остана в това правителство на лъжата

2022-06-29 16:13:15 Dim (нерегистриран) ако основанието е, че са работили за чужди интереси, първият, който трябва да бъде изгонен, е Кирил Петков."

Какво праиме , ако УТРЕ-ВДРУГИДЕН - на ново закрито заседание на МС топ еикспертите Кики ,Коки,Наско ,Руци гела,Хелън,Калинка , Деничка ,Пуци ,Цуци ,Муци и останалите харвардски патиланци решат да паркират по един тир с динамит или тротил от военния ни резерв до дуварите- примерно на Химко -Враца,Плама-Плевен,Соди -Девня,Аец-Козлодуй,Мариците ,Лукойл -Бургас,язовир Искър над София,Карбамид -Пловдив и прочие ? Ей тъй за бъзик,да видиме кво ще стане и кое пука по яко ,аре бее, братоо!!

А бе, Кире, малоумен премиере мой все още, кой идиот ти каза или ти го нареди, а може би ти с тъпата си собствена кратуна си го измислил - да изгониш от България 70 руски дипломати!!! Много добре знаеш, че ние в Русия я имаме десет дипломати, я нямаме. И по логика те не могат да ни отговорят реципрочно! Ти какво искаш бе, вреден и дебилен малоумнико?! Да предизвикаш дипломатически скандал и Русия да прекъсне дипломатически отношения с България ли?! Понеже си недоучен и тъп да ти кажа – даже по време на Втората световна война България и Русия не прекъсват дипломатическите си отношения!!! Независимо, че са в два напълно противоположни лагери!!! И без това си пътник от българската политика, кирливецо Кире! Не знам кой излъга президента Радев да те направи министър!!! Махай се бързо, защото скоро даже и до Канада няма да можеш да се прибереш, задушен от народната любов, безумецо!!!

ако основанието е, че са работили за чужди интереси, първият, който трябва да бъде изгонен, е Кирил Петков."

всичко руски проксита са активирани, остана само последното ДПС.

_stankow

И какво си мислите, че ДПС ще подкрепи решението на Кирил Петков !? :D Хайде ще видим !

Щом и тоя тъпак се изказва по въпроси , които силно касаят националната сигурност на Държавата,нещата вече са извън контрол. Става много опасно за сигурноста за населението. ПП са за изгонване и публичен съд. Онзи умния К.П .е за спешно освиделстване. Всяка секунда , в която все още се иживява като Мин. Председател е токсична.

Sled men I potop..

и нинова нарежда на президента какво да прави, само преди два дни стоеше като скала в защита на петков от президента, дори се опита да го разиграва заедно с петков

всички които са свързани с изгонените шпиони.

гугъллена е събрала информация за руските шпиони от интернет и кирето на тази база е взел историческото решение

да каже кога точно е било или и това не помни

Всички посолства във всички страни събират информация. Експулсирането на дипломати се практикува и на дипломатически език изразява по-твърда позиция и предизвикателство. Но изгонването на 70 - глупост и безумие.

Руснаците не са спирали газа сами ,спряха го когато Кирил каза че няма да плаща в рубли и това беше простотията на века ,Германия,Франция,Англия Италия платиха в рубли и ще имат газ ,нашия пиклю се изкара по натовец от Байдън ,затова се самоуволни от простотия

Не мога да разбера защо така наречените русофоби толкова се напъват, след като знаят, че огромната част от българския народ обичат Русия Просто са ми смешни.

обичат Русия, но не обичат нищо руско е в това е големият проблем на голяма част от българското население.

Любовта е духовно преживяване, бе, дебил. За другото си имаме ферми и кланници! Ама че прости хора...

Така е, обичаме примерно български стоки и продукти, но всичко умишлено беше унищожено, за да нямаме силна икономика и отново всички пари да се връщат при западните наглеци, нали? А що се отнася до културни постижения - определено няма да паднем на нивото на жалките подлоги на фашизма. Ценим, както руските културни постижения, така и италиянските, френските, американските - стига да си заслужават... Та, да попитаме защо има все по-малко български стоки - това е важното!

От простотия ,по Тошово време имаше един виц -НА СЪБРАНИЕ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР ,БРЕЖНЕВ ПРЪДНАЛ И ВЕДНАГА ИЗГОНИЛ ЖИВКОВ,ЕРИК ХОНИКЕР ПОПИТАЛ УЧУДЕНО ЗАЩО ГОНЯТ ЖИВКОВ,ЗАЩОТО ЕЙ СЕГА ЩЕ СЕ НАСЕРЕ ,бил отговора на Брежнев

има едни жени около 50-те, които си харесват Петков, защото е "симпатяга", същите харесваха и Борисов като беше по-млад и строен

амо корнелата никой я не обича, даже и когато беше по млада и "стройна", а сега пък хептем.

Дали тази г-жа не иска да ни каже, че тя иска руските пишман-щирлици да продължават да "работят" против България, ЕС и НАТО? Май, да?

нищо не иска да ни каже тази жена, просто й натиснаха копчето ...

С крайните си русофобски изпълнения Кирил Петков само ще губи привърженици. Голяма част от подкрепящите ПП и коалицията са проевропейски настроени хора, но яростните русофоби са малко. По тънък лед ходи и се превръща постепенно в огледален образ на Костадинов. Хората искат нормалност и балансирана политика.

1. "За да се вземе такова решение, първо трябва да има доклади на службите, с които аз не съм запознат." Е, как тогава бе г-н министре в оставка си го обсъждал това нещо? 2. Осъждането в МС не е равнозначно на решение на МС. Даден въпрос може да бъде обсъждан стотина пъти и пак да не бъде взето решение. 3. Било процедурно?! Ти да видиш! Нима може МС да заседава без да е процедурно? Присъствено, неприсъствено, обсъждане, решение ... Всичко е по процедура. Кво се правите на улави!

Как е възможно правителство в оставка да взима такива тежки-сериозни решения!? Този „народ“ наистина е малоумен !!! От днес в Булгаристан започна ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!

Какво, трябвало е да останат "за след изборите" ли?! Бе, много сте ми умнички, бе!?

Трябваше да изгоним поне 150 оркси шпиони. Киро е най-големият българин. Аман от робско мислене.

Кога се формира новото правителство,че тези са като маймуни с автомат всичките в това провалено правителсво?

Тоя двоен продажник - и на България и на партията си твърди, че министерски съвети са провеждали без Нинова.....

Шайка дебили, особено този на снимката.

Когато ни спряха незаконно газа, няма проблем. Но когато ги гоним и тослед доклад на службите, има проблем. Ай, сиктир.

И като ни спряха газа пак бях против, но никой не възропта че ще се купува със 100 милиона на месец по-скъп газ. Някой да изезе на жълтите плочки? Не, ние ще си плащаме делаверите на харвардците. А защо Прокуратурата не се самосезира, е сигурно няма право или кой знае... За всичко си е виновен народът, демек ние.

По закон, службите за сигурност в Република България, са ДЕполитизирани. С други думи казано, техните решения не са политически. Контраразузнаването е докладвало резултатите от своята работа на когото трябва. Е, не и на Корнела, ама никой не ѝ е длъжен! След като се установи, че чужди дипломати или граждани се занимават с "несвойствена дейност", задължително е да се предприеме нещо - обикновено обявяване на "персона нон грата". Няма какво друго да се направи. Изгонването на такива дипломати не се прави с решение на НС, нито пък със съгласие на някаква партия! Да си наляга парцалките тази г-жа другарка!

Лъжат , продават България на краварите и ядат данъците ни.....Господ язви да имам дава с всеки залък, който ядат от нашите пари тия продажници - да го повръщат ...

Много от сайтовете и телевизиите в България се финансират от тези ватници, които ги гонят в момента. И някои партии, като БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ И АТАКА СЪЩО ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ЧРЕЗ ТЕЗИ ВАТНИЦИ.

Когато спре токът от АЕЦ Белене, чий ще го дървите ??? Сатанинските Античовешки Щати ще ви пратят ТОК НА ЧЕРТЕЖ !!! ПРОДАЖНО ПЛЕМЕ, мястото на бунището на историята ви е запазено !!! Отче Ваш

Това е като хамериканците казват имаме инфо амоа то е секретно демек нищо нямат Стари курвенски номера

На кире му бръкнаха у задника и сега за отмъщение гледа да ни доунищожи но и тои вече е бита карта умаза се до уши.

Това е един мното хубав ден за българстака демокрация. Следващият ход е експулсирането/ т.е събарянето/ на МОЧА

От днес в Булгаристан започна ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!

Докато Pro100kiro подлайва покрай оградата на руското посолоство от Ройтерс казаха (публикацията е от преди малко), че обявяването на Русия във фалит е вдигнало цената на рублата спрямо долара още повече - вече гони курс 50 / 1, а в началото на "войната" е било 130 / 1. По мисирковите медии изпълзяха разни анализатори, които пророкуваха 250 /1 , глад и разпад на РФ. Та днешната ситуация показва, че отново застанахме на грешната страна и не се поучихме от историята.

На силно контролиран от държавата пазар, много яко. Може дори дс обърнат курса и 1 рубла да струва 50 долара

Няма никакъв проблем рублата да стане и 50$ за 1 рубъл! Стига Малкият Голям Жижак да си пожелае!

абе тоя кретен ли стана министър, алоо деснокрасивите, тоя ли ви е министър бе алооо

Този пиклю от снимката е обсъждал нещо си ...... Боже слез да си прибереш версиите .....

Всички казват,че не е обсъждано и решението е взето еднолично ,пък само Христо Иванов и ПепеРуди Василев са мазнят на Киро и казват било обсъдено на закрито заседание.Сигурно е било толкова закрито ,че са били само Киро и Лена и Ицата им е светил пък Пеперуди им е правил вятър! За пари лииии,за много лииии?