МРРБ: Протестиращите да си търсят парите от пътностроителните фирми, в които работят

Председателят на УС на Браншова камара „Пътища“ информира, че заплатите се изплащат и няма съкратени работници, което навежда на мисълта, че протестът не е свързан с трудовите възнаграждения, а има политически подтекст, заявиха още оттам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мунчо няма ли да покаже юмруче през прозореца на резидентството?

Работниците имат договори с техните работодатели, които обаче имат договори с държавата, която не плаща за свършената работа. И правителството има наглостта да не плаща, поради което и фирмите не могат да платят заплатите.

Хората да си искат парите от фирмите а не от държавата

Тази сган следва да се изчегърка от паветата и да се разкарат по най-бързия начин. Проблемът с парите им съвсем не е на държавата, който се чувства ощетен да води дела. Това е начинът. Стига да имат редовен договор и да не работят на надница, каквато е практиката в строителството и при който вариант просто са валат. Ама кьорав карти не играе

О оная сган дато пикаеше и палеше маски?

Мунчо можеше да вземе заем и да построи Хемус .. просто трябваше да излезе извън клишетата и да намери решение. Вече тоя заем с нулева лихва щеше да е 10% намален от инфлацията а магистралата щеше да се строи. Затова мунчо не става. Вместо тия да работят на 100% да изкарват пари за данъци и за семействата си сега хибернират и се ослушват спестяват по малко дават на родителите си просто, щото трябва да са сигурни, че децата няма да са гладни март. Оттам нататък бумеранга се завърта и удря мунчо в простата кратуна. Гласувайте за някой друг. Тоя го пратете обратно на село.

Толкова беше просто да обърне на Борисов капана срещу самия Борисов. Но Мунчо си е мунчо. Свикнал е цял живот всичко на готово става пърди яде спи .. коремни ... и 6 часа в годината като е слънце над базата прави кръгчета.

Спартак пий си хапчетата редовно....

Хахахахахахахаха

Оставка! Съд! Затвор!

Като милиарди те вече са били раздадени от мутрата Борисов

Кви милярди? Майка ти е взела едни 10 кинта и това е :)

С други думи драги граждани, ако има сняг тази зима най-добре си стойте по домовете, защото пътища няма да има.

Не знам дали Боко е гепил, но знам че масона Крадев трябва да се махне веднага!

че име задно на фирмите. Шайката така работи,дава напред към фирми и огромна част автоматично се връща към опг прасета с каскети. Едва после започват да им дават нужните средства за работа.Прасетата са напълнили гушите вече. Но сега се обърка схемата

Разбираш ги работите :)

Рекет и корупция. Казват ти"150лв бабо, покрива"... Накрая 2500лв и бабата, защо? 150,ама на метър.

Понеже подозирам, че голяма част от коментиращите са прекарали основна част от съзнателния си живот при управление на Борисов и герб, нека да чукнат в гугъл за тройната коалиция, кобурготски, Костов, Виденов и Беров за да разберат произхода на нещата, които толкова вещо коментираме днес, това го вметвам, че нищо ново не се случва

По света, но ГЕРБ поне нещо постройка за разлика от всички останали.

Кое са построили, което да не се разпада след година? Язовири направиха ли? Заводи? Едни магистрали, които са в постоянен ремонт и хората гинат на мухи на тях!

Държавни заводи ли чакаш да има та герб да ги строят ? Нещо май хич не ви е ясно как стават нещата.

Така е!

Радев нарочно го прави. Целта му е кървави протести и обявява военно положение и взема цялата власт. Просто го свалете на изборите. Няма друг шанс против този човек.

И нула присъди и дела срещу Борисов. ДОСТА НЕФЕЛНИ СЛУЖБИ:))))

Каскета си върши добре работата по затваряне на очите.

Че като няма доказателства, какво да направи? А очевидно няма и да има, след като дори Мунчо не можа да изрови!

Къде са парите от бюджета за предвидени за магистрали?! Оставка! Съд! Затвор!

Предишното правителство на Боко е предплатило и насплатило всичко. Все едно аз да си правя ремонт на апартамента и да извикам бригадата на бай Танас, да му предплатя целия ремонт. Танас да викне Мунчо, Ганчо и Станчо, да ми направят ремонта. През рова време Танас да духне с парите и Мунчо, Ганчо и Станчо да почнат да ми тропат на вратата да им плащам?! Ми аз парите ги дадох на шефа ви-от него си ги търсете.Двойно няма да плащам!

Нищо ново бе хора, сега е ред да дойдат нашите фирми, както винаги е било в бг политиката още от началото след партийните куфари

Га ядоха кифтета не реваха. Да протестират в Банкя пред зайчарника! Активното мероприятие на ОПГ-Герб издиша.

Ти само това ли знаеш? Нали имате претенции към Бойко, че не чете, вие много ли сте чели?

Затова в света се говори, че бугар бугар е най глупавия човек след ватенките, защото не му дойде акъля в квадратната главня и пак сложи на власт руски подметки като Радев юмручето и Слави селянина.

Киро Киро, вижда се, че нямаш мозък, хайде измий си краката и си лягай!!

Докато не изгоните и последния руски роб от България, ще бъдете на опашката в ЕС. Ватата е тумора на тази планета, а не джихадистите.

Брой си доларите, мечтай си за охолен живот и не се занимавай с политика. И се оглеждай, че в страната на неограничените възможности се гърмят за кеф.

Орките изглеждат доста щастливи и ухилени.И как няма да са като вместо да си чепкат носа цял ден на обекта ги транспортират до центъра на София шефовете обещаят някой лев снимат ги фотографи...Мани мани страшен кеф само бати Бойко липсва да им разказва лафове от джипката и по няколко ракии

Мръсника Борисов не определи дата за въглищните централи, не внесе плана за развитие, окраде парите за магистрали заедно с Пеевски и сега злорадства, нищожеството!

Както Обичат да казват Гербавите Смръдливи Тролове. Да са учили шофеорете за IT-та. За Ниско квалфициран труд толкова. Марш на село

Защо откраднахте парите от ББР заделени за пътища?

Да ходят пред вигвама на Винету.

А кажете ми на мене, трола, като не ми платят, пред кой да протестирам

Много ясно, че Гербаджийските мутренски строителни фирми прилагат старият номер с извиване на ръце и създаване на хаос. Всички са си получили парите, а това че фирмите изпълнителки имат n- брой подизпълнители е вече друг въпрос. Гошо плаща на Пешо, Пешо на Тошо, Тошо на Сашо и така до безкрай. Строителният бранш се е превърнал в слуга на Гербавите, та затова инсценират протести. Мутренски Долни номера, ако има кой да им се върже!

То винаги е било така, сития на гладния не верва!

Така де! Така де! Много правилно го описа!!! Схемата е на типична фараонска финансова пирамида, проектирана от мафията ГЕРБ!!! Аз също работя в такава фирма подизпълнител на мафиотите приближени на ГЕРБ!!! И нямаме редовно заплати не от служебните правителства - от последните 12 години през които ГЕРБ установи монопол над цялата българска икономика получаваме заплати когато мутрите се смилят над нас да ни преведат пари!!! Докога ще търпите бе, офци??? Наближава 14 ноември: ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ, ПРОТИВ БСП, ПРОТИВ ДПС, ПРОТИВ ВМРО И ВСИЧКИ НСРИЧАЩИ СЕ "патриоти"!!!

Тези от служебния кабинет на Ушатия заслужават да бъдат избесени пред преЦедентството!!! Никога не е имашо такива нагли отпадъци!!!! Подиграват се с хората, ето това дори Бойко не си позволи никога!!!

Да се огащва и да си заминава

Това е проблема на БСП и комунистите! Правят си каквото си знаят и не им пука за никой! Казваш им махнете го тоя крадец и никой не го брига! Така е било винаги.

ако това беше изявление преди 1 година. Майчице мила, щяха да скочат щатни и нещатни баячки и оплаквачки. Вой до небесата, Радан Кънев и Екена Йончева веднага с декларации. Мая Манолова как я няма да се търкаля в някое костюмче отпред - направо не знам. Аз не знам кой какво чегърта, обаче високите цени и сметки са за всички нас! Честито!

Парцал с парцалите

ГЕРБ и на вас, тролищаците намираше да плаща От петорно завишените пътни поръчки Ама свърши тая От утре със съпругата сте на магистралата

Ми тя жена ми си е на магистралата Дали и аз ще почна да проституирам с гъза, а не само с устата предстои да видим

10 години ГЕРБ намираше начин да плаща за пътно строителство. А служебния кабинет не намира начин. Факт. Хайде отивайте си! ГЕРБ като дойдат, пак ще намерят начин.

Пример е пътя на владя, асвалтиран напълно готов и не се пуска! Защо? Давам гаранция, че ако ГЕРБ докдат на власт, на следващия ден ще тръгне!

Герб и Тиквата наложиха умопомрачителна корупция в раздаването на държавни поръчки и плащането на 10 кратно по-високи от реалните сметки за свършена работа Сега пари нема....Ами нема. Кацата се оказа с дъно ....

ББПП!

Тая Комитова много знае, ама зимата ще трябва да си купуваме шейни, щото никой няма да пипне да чисти пътища. А тая зима се задава кучи студ още Октомври наваля сняг предбалкана...

Алоууу, градски, да не би през последните години да ходиш с лачени обувки бе, серсем?! Аре у панелката, че много цървули станахте с претенции!

Трябва да изчегъртаме всичко от ГЕРБ, затова спираме всякакви строежи, пътища, магистрали. Не плащаме на хората и губим работна ръка. Тези работници с удоволствие ще ги вземат навсякъде в западната Европа. Важното е, че парите, заложени за строежите ще попаднат в сметките на Киро Канадеца

А не може ли да им се отнемат лицензите за работа на тия политическо-обвързани фирми и да се дадат лицензи на фирми, които ще работят на сносни, поносими цени? Какви са тези милиарди за ремонти, то пътища няма м/у над 90% от населените места в България, те - ремонти?? Всичко е фалш и измама, кражбА невиждана.

Тази дейност не се лицензира!

Кви пари бе? Знаете ли кви разходи имаме? Бентли за шефа, къща в Гърция пак за шефа, къща в Барселона за един още по-големи шев, нова пластмаса в зурлата и задника на жената на шефа, която иска да изглежда като любовницата на шефа, 50-ната Калинки на щат за по 10-на хиляди лева не ги броиме- това са джоб пара. Назначаваме ги , за да ни дават поръчки, т е това е родата на раздаващите поръчките....Айде сега ако нямате очи, пак искайте..

Ти ако мислиш, че нещо от това някога при някой ще се промени значи си супер оптимист!

Наглеци, никой от правителството на ГЕРБ не си е позволявал никога да говори по този начин. Оставка на минутата. Това очаква всички след поредното комунистическо управление на Фатмаков. Да не говорим за цените или пък поредният заем за 500 млн лв. Да не би Радко да ги изплаща после. Ние ще ги плащаме.

на идиотке, на това дередже сме, тъй като мафията превзе държавата и краде от нашия джоб. Борисов, Аврамова, Ананиев, Горанов и цялата клика марш към затвора.

Да идват тракторите и булдозерите и да мачкат и трошат де що има в проклетото курвенско котило наречено НС

Протестите могат да се изместят в Банкя, там да си търсят авансите.

- Кога в България ще станем добре ? - Вече бяхте! - отвърнало радиото.

Кога ще си вземем парите? Ми вече ги взехте, отговорило радиото!

Тази министърка трябва да си ходи. Имаше оставени пари за фирмите от бюджета на Борисов. Сега на Радев ще му се стъжни за изБора на неподходящи министри като тази, транспортния, екологичния и Рашков на МВР.

да ходят при Петя Аврамова да си търсят парите, или Гешев да я арестува барабар с Борисов и Ананиев/Горанов.

при "простото" от Банкя - олиото 1,70 и се строи магистрала Хемус при ученото в Харвард - олиото 4,20, магистралите спрени, а парите за тях са изчезнали като бананите при "развития социализъм" За сега - цените са скочили двойно. Парите за магистралите ги няма. Всичко в държавата е спряно и има протести. От времето на Жан Виденов, не сме виждали такъв "невиждан" ръст ! Като дойдат сметките за тока и парното, ще го видим. Дори Офшореното Ленче, дойде от ЕВропа, за да се кара на Гешев, как е допуснал "международното положение" отново да прави от най-бедните Грипенияци - маймуни. С руски Мунчо - НАПРЕД и с Чалгара - ОТЗАД Да живеят кенефите на Рашков и идиотските на Мая ! Да живее Международното положение на Зеления Чорап и неговата хунта ! Само при Бойко "Международното Положение" стои зад оградата, пандемията е "грипче" ние чакаме за Еврозоната и има растеж на учителски заплати и пенсии. ... само сестри Галеви разхождат катафалки, а кофчезите ги носи "култур-трегер", а Маджо превзема Росенец Четири месеца без Бойко и държавата е в колапс ! Цените станаха Чалгарски но "Промяната Продължава. МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ИДВА със зелени фуражки на червен фон ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА те пак са тук... и пак са си СЪЩИТЕ

И знам, че парите,които търси, той сам е разписал преди да го махнат....

Дайте парите на хората. Боклуци тъпи.

От актуализацията на бюджета има гласувани единствено 100 милиона за тия пътищари ли плашипутарници ли. И понеже простия който ги е лъгал и обирал, повече няма да се върне, ще чакат следващия бюджет

Бизнеса и двата синдиката излизат на национален протест на 19 в София пред МС, заради цената на тока, призоваха всички граждани да дойдат както и пътищарите

Директно и индиректно с бранша са свързани няколко стотин хиляди души и не е признак на висок интелект да настройваш тези хора срещу себе си в предизборна обстановка.

700 милиона неплатени за ремонти, авансово платени пари за магистрали.Искат едното да покрие другото ,хич не е ясно дали е законно,не че управляващите ги интересува.

Пътищата струват пари и ако са приоритет ще ги дават!

Точно така , да си търсят парите при фирмите ! Борисов се опитва да вкара смут в българия ! Протестиращите да отиват да Протестират в Банкя пред Зайчарника на Джипко Бибитко , няма вина Служебното Правителство !

Няма, служебното е чисто като сълза

Сладки кинти а мафиотчета, не мъчени, еми няма вече, кот беше, беше. Сега е момента някой да изпее колко е отчислението за чекмеджето на простия.

Как е новото нормално? За вас ново, за мене дежаву.

Да ходят да си исат парите от Станилов Груп, коото взеха 2 милиарда аванс за Хемус, да си искат парите от Джи По Груп, които взеха 5 милиарда към момента за проектни проекти и такива с мвга лощо изпълнение и да си търсят парите от ГБС АД, които взеха авансово 3 милиарда лв. И най-добре да си търсятпарите от режисьора на протеста - н.в. Асфалт Паша и пудела му Нанков, дето загроби един рейа хора покрай Своге