Може ли да спре строежът на Южната дъга? Изтече срокът за плащане на земите

Собствениците още не са получили пари, а според закона 6 месеца след отчуждението, имотите могат отново да са техни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но не се ли сетиха,че по време на извънредното положение,тези срокове спират.Т.е има още два месеца докато официално всичко ще изтече.Так,че да не бързат да протестират,има време да си получат безценните парици.

Извънредното доколкото знам не беше забранило да се правят банкови транзакции по задължения или можеха да си превеждат заплатите ама да си платят задължнията олкова време неможе???

Няма по-мързрлива и алчна паплач от горублянските и германските селяци - освен да вкарват бараки нов внос на по 400к километра и да им въртят километражите друго не могат. А да - и да висят по селските кафета по цял ден. Тея не можеш да ги накараш работа за 5 лева да свършат. И двете села приличат на кочина. Всичката земя име платена през соца - като вземаха апартаменти в Младост и Дружба дума не обелваха. После лъгаха като не видели и им върнаха земята. Сега искат трети път да има я платим всички ние. 300 евро на квадрат - то на жълтите павета е по-евтино...

Айдеее тъпото копеле Боци пак се издъни, осирането му няма край, а калинките го клецат всеки ден, щото е напълнил с тях министерствата да се щипят със секретарките.

Най кофти хората са тези от покрайнините на София като започнеш от чепинци и свършиш с герман и горубляне гадни и завистливи андрешковци

Ти ако има два декара на околовръстното в Горубляне и само гледай как ще лъснеш там на протеста. Монетата има две страни.

Пълни селяци са си тези хем Софиянци хем селяци

Я ми дай колата и апартамента си без пари щото си голям гражданин

Ако са станали собственици последните десет години, мотивът е ясен - спекула и заслужават бесилка

Наши хора за наши хора!

Инспекторе, строителю! Такава ти е всичката работа на теб, недоразумение комунистическо!

Ами обезщетенията на собствениците на секвестираните земи не са изплатени, но за сметка на това банкянския индианец изплати на ФАЩ милиарди за несъществуващи фърчила...щото американските другари негри на социални помощи са по-важни от нашите завалии, на които им гепиха имотите.

Отивам на ресторант, ям , пия, накрая ми носят сметката - 150лв. Аз викам на сервитьора - еби си майката ей ти 2 лева и не ме занимавай. Кво ще ми се случи? А) ще ме бият и ще си платя Б) ама много ще ме бият и ще си платя В) ще ме бият, ще ме ебат и ще си платя

Е кажи точно в кой ресторант отиваш де :-) има нюанси ;-)

Утре ще наизлезнат мисирките да се оправдават... ама то вирус...то спасяваме икономиката.. иначе много ще умрете. Очаквам да се изкажат всички на които това не им е работа

Ама много ще умрете

Абе вие къде сте видели мутра да плаща на някого, освен на свои хора от шайката?

Проклинам ви! Ако не платите на хората земята както е справедливо, ДАНО ДА ИМА ТРУДОВИ ЗЛОПОЛУКИ ПРИ СТРОЕЖА И МНОГО РАБОТНИЦИ ДА УМРАТ! ДАНО КАТО ГО ПУСНАТ ПЪТЯ ПЪРВО ДА УМРАТ ПРИ КАТАСТРОФА ДЕЦАТА НА ФЪНДЪКОВА! ПРОКЛЕТИ СТЕ!

Решено е вече. Ще има трудови злополуки. По-евтино излиза.

Селяни

Да ти се връща двойно

И ти на обекта да си като стане злополуката Нали знаеш кой каквото нарича и него го стига Така че

значение има само един начин - НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ! Аз съм злобен и злопаметен и помня как за няколко квадратни метра на една спирка в Младост един нагъл идиот искаше 150 хиляди евро.

Национализация ама през крив макарон вече!

Тогава консфискация + затвор за проваляне на национален обект. Каскета да се хваща за работа, а не само да плаши гаргите!

Ми то това е същото като национализацията. Няма как да се получи в страни с действаща демокрация, виж във феодални такива каквито бяхме преди 89та или как е раша в момента, да, тук и сега няма как да стане!

Оня от спирката може да е поискал колкото иска, обаче съдът му каза друго и изглежда се е съобразил. А сега общината или АПИ да не се прави на ощипана и да се съобразява с решението на съда.

С какво точно разпореждане на съда се е съобразила фандъка??? с ценаа на билетите дето два пъти ги увеличава и съда и заявява че е незаконно??? с миенето на улиците всяка седмица ли дето даже и през рекламираното им ''извънредно'' нито миене нито дезинфекция правеше ама на другите им разпоредиха през два часа да дезинфикцира обектите си???

Некоя калинка па си е питала оная работа и сега на Боце като му се образуват едни нерви, заеби!

Като не ви харесва цената да ви умрат децата.

Е такива мангали като теб, много ме кефат! Ебати тапира си, определено!

Мисля си, че май статията е грешна! Не че е за първи и последен път де! Но нека го кажем така! Ако обещетението е 30лв на квадратен метър както е казано, то 1 декър ще струва 30 000лв. Което е доста! Сега верно 600 000 лв за декър е много повече, но на мен и 30 000 ми се струват много! Не за друго, ми когато правиха автомагистрала Марица на дядо ми и брат му, бог да ги прости и двамата, им удържавиха 10 декара и им платиха обще 25 лв. Дам не бъркам 25 лв за 10 декара! което прави по 12.50лв на човек! Така и не ходихме до общината и не знам даже дали са преведени щото то тогава дядо ми банкова сметка нямаше! Така, че и 12,50 не можа да земе даже! Та не знам! Които ми говори за частна собственост и все му разправям тази моя история! Ко да се прави! За едни сватба за други е.ане отзад! Без вазелин при това! На сухо!

Ами на различни места, цената за квадрат е различна. Да видиш като почнат вътрешните южни рингове в София за какво иде реч.

Авторът на този коментар, очевидно страда от Обсесивно-компулсивно разстройство, комбинирано с леко раздвояване на личността. В началото на изложението се споменава цена на "декър", който в процеса на повествованието се оказва "декар", навлизайки в патологията на случая, виждаме признаци на сексуални проблеми в детството, признаците на което са: раздвояване на личността, както и отблъскване на всяка идея за нещо ново и различно което леко. Друг признак е характерен дерматит на ръцете... Та мисълта ми е, няма ли кой да му приложи оздравителен бой, че да си седне на мястото и да не се занимава с глупости в работно време.

Обадете се на Гешеф, даже може да му подарите един нов каскет.

Барбата е по вземането, не по даването.

500-600 лв/кв.м тея май малко се лакомят. Няма такива цени, колкото и на няколко горублянски селяни да им се иска да станат милионери. Малко се поизхвърлят, ама.... все може да иска.... но кой какво ще получи.... е друго.

ще си купя 3 декара с къща в едно село.

Само гледайт през нея да не е решил някой път да прави че тогава ще да сте на пълна загуба...

Цените на местата са реални , те са в град София ! На тези места се плаща не малък данък и да не говорим за безумната такса смет ! Такса за гола поляна , която я засипват с пръст от строежа на метрото ! Като искаш да ползваш нещо чуждо трябва да плащаш за това. Из коментарите имаше малоумни изказвания как за магистрала марица били платени 12000лв нормално земя в нищото , тези имоти тук са в пределите на град софия и цената е висока , плюс това тази част е от най-апетитните в софия . От другата страна на софия има много свободни терени ,но никой не иска там да инвестира защото е индустриална зона .

А иде по леко с данъците Виште в кадастъра близо 90% от терените по които е разположен пътя са поземлени имоти сиреч земеделска земя така че тя с данъци не се облага

Ха-600 лв/км.м. Това да не е строителство бе.

lAKOMI GAZOVE

"Снимка: Официална страница на Бойко Борисов във Фейсбук" Чудно!

Частната собственост е неприкосновена... ама друг път! Да се чудиш 2020 ли е или 1953...

ГЕРБ са мутирла БКП

Абе да ги национализират тия терени кво се разправя Боко с тия капути, всичките земи са придобити с цел спекулация след 10 ноември кой с връзки кой с далавера!

Ега ти пукнат децата

Добре че е Бойко! Министрите му не стават.

Да бяхте протестирали преди багерите да започнат да ви ровъчкат в имотите след като не са ви платили обезщетенията ама непрестанно се перчат как много обезщетения за отчуждения са ''платили'', Вече е много късно и освен да чакате мижавите ви вече обезщетения друго няма какво да направите..

Ооо, има какво да направим. Но неудобството ще е за обикновените хора пътуващи по околовръстното. адвокатите ни вече действат.

Дано поне някой постигне правото си в тази територия.. А тези за които мислите дреме ли им от вашите меудобства, от това на какви унижения ви подлагат да си получите дължимото....

На десетината лакоми селяци 2милиона ще им го начукат анално

То адвокатите ще ви вземат и тези парички които ще получите пък вие си протестираите

Какви 600лв/м.кв