Може да се подиграваме на Тръмп и стената му, но във Великобритания не е по-различно

Правителството е парализирано от проблем, който в крайна сметка се корени във враждебното отношение към имиграцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да стисна ръката на този английски журналист от "Гардиън" и да изразя също така удовлетворението си ,че един традиционен купувач на медии по нашите географски ширини не е в състояние да влияе там.Всъщност сравненията са оше по-назад във времето , за онези които могат да мислят с главите.САЩ и Англия имат съответно - президент и премиер, които поучават законодателния си орган.Това е било правено в миналото само от фюрера в нацистка Германия, който преценявайки липсата на нужда от Бундестаг,го закрива/естествено ,че когато един народ има водач,не са му нужни парламенти , които да засенчват ролята на водача/.Тръмп е недоволен от Конгреса ,че не му дават 5 млрд.за да строи едно ксенофобско съоръжение/което по негови предизборни обещания трябваше да се строи с пари от Мексико/, а Мей не е доволна ,че Биг Бен не й одобряват сделката за Брекзит.Тоест двамата в заслепението си от властта стигат дотам да критикуват колективното съзнание и ум на много повече хора, които са избрани именно на това-да мислят и да защитават интересите на народите си.За щастие в крайна сметка, за решението на "миграционния проблем" нито Тръмп ,нито Мей могат да си позволят Хитлеровото "окончателно решение" на този "еврейски"/пардон-миграционен/проблем.Но каквото сам си направиш ,никой друг не може да ти го направи.Стената с Мексико е чисто американска идея /и то на един човек/,а БРЕКЗИТ е чисто английска идея, която в света единствен Тръмп подкрепи.

Също така, британското правителство НЕ КАЗА на гражданите си, че процентът висококвалифицирани източноевропейски ЕС граждани, които работят по договори законно и плащат дантъци в ю.к., Е ПО-ВИСОК от процентът цигойнери- източноевропейци, че 1вата категория ЕС граждани заемат местата на СРЕДНИЯТ МЕНИДЖМЪНТ, ПРОСТО ЗАЩОТО В Ю.К. НЯМА БРИТАНСКИ ГРАЖДАНИ С ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ, КВАЛИФИКАЦИЯ И СТАЖ, КОИТО ДА ГИ ЗАЕМАТ! А да ви видя сега как ще сравните работата на висококвалифициран източноевропеец, с работата на пакистанец, със същата степен на образование, но с 1-2 годишен стаж, при изискуем стаж на 5 или 10 години- защото вие вече ще разполагате САМО С ТАКЪВ човешки ресурс:) Можете ли да ми сравните човек, който оползотворява на 100 % работното си време- източноевропееца, с пакистанеца, който спира работа поне по 5 пъти в работното време, за да се моли, а?:) Хак ви е!

“...Никак не е преувеличено да се каже, че имиграцията е сърцевината на темата за Брекзит. Резултатите от референдума през 2016 г., разбира се, могат да се тълкуват по много начини, но централното значение на имиграцията не може да се отрече. Всички проучвания на общественото мнение, всички доказателства сочат към нея....“ ТОЧНО ТАКА! За това и ще бъдете наказани- предвиждам граждански бунтове в ю.к. още на 01.04.или на 01.05. 2019 г., защото британското правителство НАГЛО ИЗЛЪГА гражданите си за това, че източноевропейските граждани, които сме и ЕС граждани и онези, които пребивават в ю.к., МАСОВО източвали социалната им система, а истината е съвсем друга- че наред с цигойнерите- източноевропейци, има и висококвалифицирани източноевропейци, които работят в ю.к., плащат квартирите си в нея, купуват си храна от британските супери, ползват британският градски транспорт срещу заплащане на ежемесечна карта, плащат данъци на ю.к. за това, че работят в нея и плащат и здравните си и социалните си осигуровки съгласно британското законодателство от парите, получавани чрез ЗАКОННИ договори с британски работодатели!

Ко?!

майкъъъ тиииъъъ

Това, е резултат от наглото безчовечно разсипване и бомбене на много държави по света! Американците и англичаните със своят измислен съюз НАТО с безграничните си алчни стремежи разбиха държави от близкият изток и Африка за да заграбят петрола им и сега, тези хора в безизходица тръгнаха към тях !!! Те си живееха мирно и тихо , макар и бедно по земите си от векове , но агресорите ги нападнаха , ограбиха , оставиха ги без дом, без работа , сравниха им държавите със земята!... примери :Ирак , Либия , Сирия и.т.н.... и сега, ТЯХ наричат ТЕРОРИСТИ !!??? С бомби им "Bнесоха демокрация" , но пък си получиха имигранти ! Трябва да разберът , че хората са по силни от бомбите !!;))

Джонатан Фрийдланд Капиш?

В Англия си тачат кафеви същества от шитхолите. Ще имат честта след Брекзит да търгуват повече с тях и малко по малко да се превръщат в колония на собствените си колонии.

НИЩО,ЧЕ ОТ МИГРАНТИ ДО МИГРАНТИ РАЗЛИКАТА Е КАТО МЕЖДУ НЕГЪР И БЯЛ!!! ВСИЧКИ СЕ СЛАГАТ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ И ТО НЕСЛУЧАЙНО! КАК МОЖЕ ДА РАВНЯВАШ ЕДИН АФРИКАНЕЦ,НЕОБРАЗОВАН И ПРИМИТИВЕН С ЕВРОПЕЕЦ,ЗАВЪРШИЛ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ И ВЛАДЕЕЩ НЯКОЛКО ЕЗИКА?!СБЪРКАН СВЯТ,СБЪРКАНИ ЗАПАДНЯРИ!!!

Не са збъркани, ами си провеждат напълно целенасочена анти-бяла кореняшка политика, която е запазена марка на куманягите, които управлеват - евреите мразът белите хора, план калерги иска избиване на белото евреопейско население и куманиЗките евреи напълно съзнателно провеждат геноцид над белите европейци. А Британската кралица не е британска изоПщо, щот ое еврейка, като Симеончо, те са трети братучеди всъщност.

Айде, Збъркания, Збогом

Ти случайно да си циганин, та си толко ентусиазиран да избиваш бели хора?

На лекар веднага, по добре психиатър.

Вероятно въпросът Ви е реторичен. Но фактите са, че всъщност, всички властимащи, имат огромна полза именно от необразовани и "примитивни" хора "най-долу по веригата". А идващите такива хора отвън - имигранти, са изключително полезни, в това отношение: лесно манипулируеми, задоволяващи се с по-малко блага "подхвърлени трохи", непознаващи работата на системата, водещи се по "сладки приказки" и т.н. и т.н.. Тези с образованието и езиците, ще си намерят добра работа, ще се впишат в системата и ще се влеят/образуват средната класа (която, като цяло не е нужна на тези по върховете на властта в големи размери). Та тези образовани (средно и висше образование) ще заемат средни до високи позиции (някой-друг може и отиде по-нагоре), но сред тях ще има голям процент критикари, хора със собствено мнение, изискващи от властта и изразяващи основателни претенции, имащи способността да мислят и Разсъждават обективно, както и възможности да влияят, (макар и не много големи), което не е подходящо за водещата върхушка, понеже "мъти" водите. Когато имаш повече от 1-вия тип, то имаш евтина работна ръка, като маса, които са втренчени в собственото си оцеляване и проблеми, а натиска който те оказват е на тези над тях - на средната класа. Колкото повече натиск чувства отдолу средната класа (както казах, повече от 1-вия тип, по-голям натиск), толкова повече ще се занимава с него, ще се топи, ще обръща внимание на себе си, няма да гледа толкова в канчето на "онези отгоре" и най-важното няма да критикува и клати властта. Така тези най-отгоре - управляващата върхушка, на всяка държава, ще ползва по-големи блага, ще богатее нагло (колкото по-ненаказано и без въпроси, по-добре), ще се опиянява от властта, а алчността и безскрупулността ще доминират. Просто е!

МНого правилни разсъжнения, но има и още, не е само това. Подмяната на бялото коренно еврепейско население е също клечка в снопа от китуци. Евреите открито искат геноцид в световен план, нали си чуавал за Адженда 21? Е, тази Адженда 21 е гласувана в ООН-то мисля, в Рио де Жанейро, през ранните 1990-те. И си е активна оттогава, от момента на гласуването ве влезла в сила. Та, аджендата указва, че до края на 21 век, населението на земята требе да намалее с едни 90-95%. Масово избиване на черни африканци в Африка, но не само, Азия е силно засегната също. Оубаче най-трагично е в Европа и Северна Америка, както и Австралия, просто защото това са сметани за 'бели' страни, на расова основа. Нема по-големи расисти от евреите, това им е отще от Талмуда, които е писан пред 6 хилядолетия. Евреите сметат, че сички които не са евреи, са Гоим, и са говеда за ползване, на ниво животно. Роби. Слуги. Долен добитък, и открито си казвът , че ни сметат за животни, без съзнание. Пише си го в Талмуда. Сега енджой. Адженда 21 работи от 9-=те, и се забелезват огромни резултати, сешсе защо и кой го прави.

Тази теория се оборва от това, че управляващата върхушка във Великобритания ограничава чрез Брекзит притока на заселници.

Тази теория е твоя теория. Референдума беше гласува точно от обикновените хора, които не искат миграция, а върхушката е тая, която иска миграция и се опитва да пречи на Брекзита. Това серсем същото се случва и в балХар. Кой ви натриса циганите, да ви подменя с цигани? цигани, мигранти, какво ги бърка еврейските куманяги, въпроса е да ви махнат и да имат едно послушно и платено население което не пречи на плановете им. И нещата много ясно се връзват, и затова на еврейските куманяги ор дирника им се налага да цензурират, защото хората виждат престъпленията на еврейските куманяги и връзката с циганите, точно както и Хитлер е доказал и отбелязъл още преди 100 години, защо и по каква точно пречина, евреите, куманягите и циганите са винаги в една политическа торба.

Когато някой (Джонатан Фрийдланд, в. "Гардиън") започва статията си с фалшив пример, в който изобщо не е вникнал, веднага разбирам колко струват твърденията му нататък и колко ка безпристрастни и обективни. Тръмн не се инати като дете за 5,7 млрд. долара са една стена. Той посочи още, че загубите от наркотрафика и неконтролирания мигрантски поток са между 20 и 100 млрд. годишно, каза и колко хора умират от наркотици годишно, е че станата ще се изплати бързо. Човекът даде разумнвни доводи като бизнесмен. обаче журналстчето Джонатан Фрийдланд си пише в "Гардиън" пропаганда срещу хонорар - по поръчка явно.

Тъжното е, че такива като теб имат право на глас по време на избори, иначе с глупавите ти кометари ще се справим някак.

а нещо като факти и контра-доводи имаш ли или само можеш да тролиш? Я покажи интелект!.. да се посмеем малко

2. Брекзита не е следствие на враждебното отношение към имиграцията. То мигрантите си влизат заради политиката на правителството и ще си влизат и после. Милионите пакистанци надали са минали на Острова от ЕС. 3. Внушението на автора, че е можело да останат в Митническия съюз и свободния пазар на стоки, но да спират свободното движение на хора е пълен абсурд. Именно икономическият протекционизъм е основа на ЕС. Свободното движение е морковчето, халвата в капана за мишки. Без последното никой народ няма да иска да слезе в ЕС по определение.

Ти вярно ли мислиш че с една стена ще спреш нарко трафика.

"задръствания на летище в Кент" ???? Абер вие карта нямате ли в тази редакция?

Как така някой Ганьо още не е изцвъкал коментар, че в. "Гардиън" са либерали и нищо не разбират?

Още ли не си разбрал, че дриника си има за управител една върла куманиЗка, Моника Станишева, и един евриеоин за собственик, Сер Гейчо, и един циганин за админ, Иво Некитов? 3 в 1 комбинация, работи от Хитлерово време, още Хитлер е забелезАл, че евреи, куманяги и цигани вървът 3 в 1. Некои още да се чуди защо точно евреите, кумандетата и циганите, са биле нумерно уно за Хитлер И сие Нацита? Още ли не сте разбрале защо тяия трите са винаги заедно, и кой какво играе и за какво? Това са над 100 години, евреи и цигани, и еврейски куманяги, ви избиват, и вие още се преструвате, че не знаете защо е винаги тия трите да ви избиват, ограбват и изнасилват? Още ли не схващате как точно и за какво са се захванале тия трите, и защо още по времето на Хитлер, е било ясно и доказано, с какви цели са съюзени срещу вас? Айде пак се преструвайте, че не знаете че куманягите прилагат еврейска идеология за избиване на белата раса ...а циганите им върпът мръсната раута ..... А евреите си царуват у Централните Еврейски банки и от време на време се сещът да ви преберът паричките .....за да платът на циганите и куманягите да ви пребиват и изнасилват и избиват.

Дано фенчетазта на тръмп прочетат статията, но едва ли ще я осмислят. А нагличаните предпочетоха индийци и пакистанци, вместо източноевропейци...

Англичаните не предпочитат, а еврейската пропаганда и еврейката дето я имат за кралица, им ги натрисат. Че и ти си промит неурон, и те, това е следствие от еврейската куманиЗка пропаганда. А Британската кралица не е британска изоПщо, щото е еврейка, като Симеончо, те са трети братучеди всъщност.