Моторист загина след сблъсък с кола в Русенско

Това е пореден случай в региона през последните няколко дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като знака е бил скрит, то е трябвало максимално бавно да напредне и да се огледа за идващо превозно средство. Ако такова има и намали, то Може би е с предимство. Може да и светне лллампичката за дясно стоящия и тн. Проблемът, обаче, не е толкова от неправилната преценка на жената, а по скоро в мотористите. Как може да караш с такава скорост и то на кръстовище. Казват пази моториста. Е, как да ги пазим, като те сами не го правят. Моят братовчед си отиде, именно, поради същата причина.

❤️Здравейте. Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Ела, ще те оценя лично

Щом е идвал от дясно и тя не е видяла изричен жълт ромб, че е с предимство, значи при вси„ки положения му го е отнела и е виновна. Обаче и тоя 55-годишен дебил явно не знае, че на кръстовище няма право да изпреварва, камо ли със сигурно повече от 100 км/ч, както масово правят. Тук в София снощи до никое време беше яко рев на мотори по булеварда, хем на на няколкостотин метра от мен и пак е голяма дандания.

Само да ти напомня че на кръстовище е забранено да се изпреварва, а щом той е изпреварвал значи е бил в лентата за насрещно движение

Е, аз кво съм написал, бре?!

не е спирала, не се оглеждала. И без знак "Стоп" къде излиза на главен път без да намали без да се огледа? Дано да я осъдят ефективно! Съжалявам, че не я е блъснал нея камион или поне трактор, пфууууу

Онзи пък засилен бил, тя не се сетила, че е без предимство... Карайте си като идиоти ама помнете, че като срещнете друг идиот става лошо.

И как да разбере, че излиза на път с предимство, като знакът е бил скрит в храстите, а тя не е познавала района. На някои места има такива безумни знаци, че ако разчиташ.на логика, може и да не познаеш. Малка уличка обявена за път с предимство и ако знакът се вижда, нищо не те оправдава. В случая едни храсталаци и нечия престъпна небрежност е довела до катастрофата/ако е вярно твърдението за скрития знак/

той като е от дясно е с предимство. Друг е въпросът, че е "летял" и изпреварвал на кръстовище. R.I.P. жалко за човека, и жената също, защото тепърва ще има да преживява това убийство.

Ами най-вероятно е гледала наляво, накъдето и следва да гледа. Когато са се блъснали моторът е карал в насрещното.

Отивам у София от село с пиажото, карам от лесото към икеа по непознат за мен път, и точно вдигам 60-70 с газ до дупка и мярвам зад завоя - кръгово! Има и знак "път без предимство" в храстите, който се вижда съвсем накрая! Та успявам някак да намаля и спра на метър пред кръговото, където минаваха коли! А ако беше по-мощно пиажото - там можеше да си остана!

Да почива в мир! Бокова държава край няма -дано с открадените пари за пътища се задавят и Боко и Мавъра и Кирчо и всички Преходници и те и децата им!

Да бъде!