Коментари - Моторист не спря на стоп палка и мина през крака на полицай в село Рогозен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орден стара планина с мечове ве, алоооо

Стрелба,щом не спира на стоп палка!Сега осъден по бърза процедура!Абе докато не започне да се спазва закона ,ще е пълно с идиоти,които мислят,че всичко им е позволено!

И това не е ли опит за убийство?

Sm3hurk0

Това е опит за самоубийство от страна на полицая ! Има физични закони и ако не ги разчетеш на време - счупен крак в случая или умрял като онези в Бургас, дето искаха с патрулката да спрат автобуса с мигранти, като му препречат пътя ! Аз съм виновен, че на куцо, кьораво и сакато им дават "хранилки" и подскачат пред автомобилите по пътищата, к'ат маймуни... ..и оня даяджия, дето се искал да спре един ТИР край София в насрещното, ама не видял, че идва друг ТИР и още не могат да му изчегъртат усмивката от капака на камиона ! :)))

Сега бай Ставри че го повози на тиро тираджийчето , лошо нема .

Ритайте ги/ бутайте ги да падат като не спират. Келеши!

Да наградят рокерчето с орден за храброст,а полицията да я закрият да не станат по тежки инциденти.

Да му клъцнат топките

Бакшиша сигурно сигурно си е мислил. Че ако не е пенсионер на пешеходна пътека. Няма как да го прегазят.

Какъв бакшиш бе старче? Ти да не си объркал статията?

Я да видим в САЩ някой позволява ли си да не спре на полицейски сигнал? Какво следва? Ако премаже крак на полицай какво следва? А защо в България не е така както в САЩ? Как е в Гърция, Румъния Сърбия? Защо в България не е така?

Защото ни липсва уважение един към друг.уважение към институцийте,към органите на реда.Да изреждам ли още?Защото такъв като това л..но трябва да е арестуван и осъден по бърза процедура.Защото сме наши и ваши и така продължаваме.

ㅤ

И като го "варди и дебне полиция" какво? Да не би да има резултат? О, да! Има - те го вардят, той ги мачка! Хем ме е яд на донора, хем пък и на фуражките. Не е като да е безсмъртен и недосегаем. Има средства, с които може да бъде спрян, но явно както и в правителството и при полицията топките са дефицит.

Дефицитът е в НС? Пазят се от закона? Няма да са вечи?

Полицаят е на нивото на моториста / интелектуално и професионално/, затова се получава така.

Ми заловете го бе, ушеви безполезни!

Голяма работа. Това да не ви е само да се криете из храсталаците? Ще ви мине, я. Като сте нагли и арогантни. Като не ти харесва да ти минават през краката, стани бояджия бе, Ушев.

туй са плодовете на "свободата".

Свободията*

Нещо не разбрах, предния ми мотор беше GSX750, сегания ми е CBR1000. И двата са толкова широки, че да минеш пез стъпалото на накой, то трябва да носи поне 86 номер обувки. Може би милиционера е бил "легнал полоцай" така нещата се връзват.

Е той е бил със симсон.

Как е възможно да публикувате такъв несвързан и нескопасан текст? Редакторът плаче за уволнение...

директно за ре-подбор. И чеп за зеле не става от него...

То пък един полицай... И вързано куче ще го ухапе, баси!!!

А те сега мотористите ще излезнат ли на протест.

Никола опознаи родината за да я обикнеш.Врачаните са истински бунтари и ако се събуди народа ще е точно от там.Врачаните не позволяват да бъдат мачкани и рекетирани от властимащите ще стане ма зала като дробзакуска.

За това е виновен само и единствено полицаят. Ако си вършеше работата нищо от това нямаше да се случи...

Рано сте започнали с пиенте в редакцията ми се струва! :-) Толкова несвързан текст, ското не бях чел. Всъщност излиза, че горкият моторист е тормозен от полицията, според чучо му. Сигутно няма майка и леля му го е раждала де. Само предполагам.

И те като теб.

Полиция го Варди и Дебне ? …за да Се “отчете” Работилият ли ?

Ще се утрепе сам утре, вдругиден. Па местните като им лази по нервите просто да му запалят моторетката и готово. Ако искат и да го понабият и пойбат.

Жител на с.Рогозен - Е работещ като тираджия в Германия ? ..и След като се Прибира (за ваканция ? ..или Окончателно ? ) - Е Тормозен ? …От кого и Защо ? …и След което - Става това ? - това ли Е Последователността на събитията ? …и Има ли Обща “нишка “ ?

Това тук е Дир-а. Не знам какво очакваш тук. Давай си сметка къде си, все пак.

Имате право, Колега ! …ама Всички Виждаме че СвръхЧесто - Тук било се “сондира”…било Опитва да се Манипулира…а комай И доста Още….

Каква обща нишка бе човек. Някакъв донор се изкарва жертва. И като се намаже на мармалад по асфалта тейко му ще го изкарва жертва.

Линдев - Е Бащата ли ? …ами Защо говори с недомлъвки ? …Следва да Се изясни ! ——- Полицията - Е Полиция ! …което значи че НайНапред - Трябва да Си Върши Работата ! …и ЧакТогава - Е Уважението към нея. ….а този инцидент - Е мазало от Неяснотии… - Виждали ли сте Врачанци Отблизо, Колеги ?

Така му се пада на полицая след като негови колеги днес в 17:30 часа на Ботевграско шосе вероятно пияни и дрогирани щяха да предизвикат огромна верижна катастрофа преминавайки на червен светофар без обозначителни сигнали! Съд и доживотни присъди за такива престъпници в униформи!

Чак пък доживотни присъди ... Хайде по-сериозно.

Защото ,полицаят е страхлив глупак............

Тая статия е веднъж... Нищо не стана ясно!

а защо не са го отстреляли????

Чакай малко, тормозен от кой, защо,? За това ли е преминал през крака на полицая?