Тръмп искал да строи небостъргач в Москва

В края на 2015 и началото на 2016 година Доналд Тръмп е проучвал възможността да построи небостъргач в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп искал да строи небостъргач в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tоя банкрутко за няколко $ е готов на всичко! Tои дори и не строи просто си продава името на балъци които мислят че струва нещо.Tака на един хотел във Fорт Lодердеил му рекламираха името .Hо така и не отвори вече 7-8 години.Cигурно са потънали със стотици милиони $,иначе е до главнят плаж ама поредната мешендiя.

Е сега какво излиза - руснаците знаели на Бен-Ладен номерата на телефоните (ама не са му се обаждали, въобще), продавали на Ракетчо технологии за ракети атомни бомби, че да плаши света. На руснак вяра да нямаш. Никога! Говори едно - прави друго.

интересно е строителен инженер иска срои . Все едно футболиста Меси да иска да играе Манчестър - щото там щяли ли да плащат малко повече от Барселона - тикви има много по света

Ооооо, наздраве, Ванка. Пак си се събудил и си метнал битовата химия, че не можеш да си събереш мисълта. Пиши, Ванка, пиши, че рублата отива надолу и ще трябва да бачкаш повече. Или ела в БГ сервитьорче нещо лятото, да поживееш по-нормално и да те видя ще искаш ли обратно да се връщаш в миризливата си панелка.

Тръмп е потомствен строителен предприемач. Тръмп е ИМЕ. Ще строи където и каквото си иска.

Дали...?!?

С мандата на президент....управляващите фамилии в САЩ ще му позволят да направи още един фалит. За да се разреши фалит на бизнес за милиарди, някой трябва да плати. Както винаги сметката се плаща от държавния бюджет.

ще строи, разбира се, Тръмп е нормален човек, не е изтрещял политик, слава Богу че американците този път си избраха бизнесмен без един час стаж като политик, та да пооправи малко взаимоотношенията в света

"пише BuzzFeed" Същото като CNN,но в пъти по зле когато става дума за новини и с рейтинг толкова нисък,че всички се чудят как все още съществуват. "Знае се обаче, че по-късно Коен е получил друго послание от Сатер" Започват със строеж в Москва и свършват с двоен агент,тайни технологии,банки и прочие.Като бившият вече двойният агент споделя чак сега тези работи с може би най-ужасната медия в Америка.

BuzFeed ...

"Тръмп искал да строи небостъргач в Москва..." Е, и какмо от това??? Аз пък исках да строя плувен басейн на Луната, и ползвах чрез ФБ услугите на една чистачка от НАСА... . Предприемачи сме, нали :)

Че то това нали ни го пуснахте като "новина" на 28 авг 2017, в което няма нищо лошо... ако не беше ей тази по-стара новина: Доналд Тръмп ще строи небостъргач в Москва 9.11.2013 г Американският милиардер и медиен магнат Доналд Тръмп планира да построи в Русия голям бизнес център подобен на нюйоркския небостъргач Тръмп Тауър, предаде ИТАР-ТАСС. Имам планове за бизнес в Русия. Сега водя преговори с няколко руски компании за изграждането на такъв небостъргач, заяви Тръмп, но отказа да посочи участниците в преговорите и размера на инвестициите. Става известно, че една от компаниите, обсъждащи въпроса за бъдещия небостъргач, е Крокус груп (Crocus Group) със собственик Арас Агаларов. Според информациите Доналд Тръмп е пристигнал в Москва за финала на конкурса Мис Вселена, за да връчи колоната на победителката.

ах това ВТБ !!

Погледнато реално -има парите! Има шансове/нали Путя го избра/! ПРАВИЛ го е и знае как! Единствения проблем ще му е Кадиров и командата му- сигурно имат обучени пилоти! Но и това се решава!:)))

тоя малоумник не може колиба да построи та небостъргач какво като има пари глупако

Оставете го Тръмп и ми кажете кога ще направите втората част от ремонта на бул. Тодор Каблешков между Кауфланд и Цар Борис? Кога ще направите цялостно околовръстно шосе в столицата? Кога ще пробие Т. Каблешков до Черни връх? Кога ще асфлатирате целия Борис 3? КОГА?

Не ми пука кога!

Не ми пука кога! Ние имаме проблем с водата!

Ти от Мотопистата ли си, аз съм потърпевш от Цар Борис 3 - ж.к.Славия. Като построят метрото - тогава.

Борис 3 никога няма да го асфалтират заради танкистите в Горна Баня.

януари

хахха, в Горня баня от 30 години няма танкове, подарихме ги на Македония и те ги нарязаха за скрап

Има специални гуми, които се монтират върху веригите на танковете и с тях спокойно може да се движат върху асфалт! Проблемът е, че няма желание от управляващите! Тях статуквото ги устройва напълно и не виждат по-далече от носа си - последни сме по БВП на глава от населението в ЕС, но добре, че поне сме първи по корупция иначе щеше да е лошо!

К`ви танкисти бе??? Там вече има само войнички, и бебета тук таме... .:)

Ако им го хакне ...........небостъргача , ще е добре-АТРАКЦИЯ! Може да ида да го видя!

или ше си марионетка и ше ни играеш по свирката, или ше те съсипем и психически и задрвословно и политически... то не бяха агенти, курви му пускаха...

Бизнеса и войната са двете лица на монетата. Както и да я завършиш все за пари става дума. А политиците здраво драпат за нея - монетата.

Само политиците драпали за парата, останалите са идеалисти и ти сигурно не драпаш ???

Правя пари без да съм политик и увивам с целофан лицемерието.

Власт е най-мощният наркотик! Парите са средството за достигане на власт. Но само пари не са достатъчни!

Тази статия е НЕНАУЧНОФАНТАСТИЧНА!Пълни глупости!

Сега ще строи в Сирия. Безплатно. Както подобава на уважаван военнопленник.

не може така. Веднага да си самоналожи санкции...

Тръмб! Пътник си копеле!! Пиши си завещанието!!!

ооо, осама, ти ли си, бе шалвар?? сигурно говориш с гласът на тасс, щото е глас от отвъдното!? гласът на отдавна мъртвото като тебе се се се ре ! като дойда там, ще построя небостъргач, да имаш какво да си буташ!