Москва ще мисли за размяна на пленници с Киев, след като бъдат съдени (видео)

Володимир Зеленски обвини Русия, че се опитва да унищожи Източна Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

краят на крайна е близо и зеленясалия прошляк пак се прави на просяк след като усеща че ще е президент на два града с пет села населени с укровски цигани

е най-справедливият съд в света

требва да нема съд за азовците а директно в сибир да копат за тръбите към китай.а и вие сороските мъстии може да ви викнат там за разтуха на рашките

Не, не е, но е най-подходящ за целта!

Кога ще видим в София колони с недобитите,протестърски отрепки на харвардци,чалгари и дабъли със свалени гащи между два кордона руски солдати на път за възпитателна колония зад Северният полюс!

За украинските нацисти ,съд и Сибир !Никаква прошка !

трябва да си адско тъпо копеле да съдиш някой който защитава родината си, домовете си и роднините си. Толкова нагло като руските нацисти няма.

Ден без името на Олодимир Еленски!!!!! VVVVVVVVVVVV ZZZZZZZZZZZZ

Путин, няма ли най-после да хване кофата и парцала и да измие конинента от европата, демокрацията и другите нечистотии? кво още мисли?

,,Зеленски ще е последният президент на държавата Украйна. Клоуни ще имат още ,но държава - вече не!

дебил е на майка ти джендъра.

Някои май още не са разбрали, че на бившите територии на Източна Украйна сега се намират независими държави !

И къде е родината? къде е предатвлство? къде е пресъплението? кой и какво у защо защитава? справка: Всесъюзен референдум на 17 март 1991 г.

А може и да не помисли !!!! Дереците са боядисани въжетата смазани !!!!!

Жириновски предсказал ли е кога ще пукне! М! Не! Значи лъжа! :))))

По скоро идва краят на Рушия,даже и да успеят да вземат тези градове,това не е краят на войната.80% от украинската територия е свободна от руската сволач.

Азовските нацисти стреляли по хора за забавление, трябва да бъдат разстреляни!

Какви присъди бе ватенки скапани никой не ви вярва и не зачита диктаторският ви жалък шут Пиздин

Рашистките нацисти ще съдят украйнските войници защитаващи Родината си! БРАВО, подчовеци! Едно време Тимур е прави планини с отсечените глави на пленниците! Хайде и вие така, подчовеци изостанали! Ще ви отива! Нека целият свят да види как екзекутират военнопленници през 21 век в сибирският кенеф!

Руската кочина затъна в Украйна като в Авганистан.

Предполагам, че размяната ще стане след изпълнение на присъдите !

Масква не мисли,Масква само плямпа.

русия си взима източна украина защо да я унищожава сега раздават руски паспорти на херсон и донецка и луганска области след като бъдат съдени азовците тогава ще се мисли за размяна на пленници воината скоро ще свърши

Бе що си говорим глупости ... какво ще им съдят на 99% процента ... че са изпълнили дълга си и 3 месеца оцеляват под бомбите? Те атакуват независима страна. Пленяват защитници и ще ги "СЪДЯТ"? Ако има конкретни доказателства чудесно ама тези доказателства не може да ги имат за 2000 хиляди военнопленници ... може да имат за няколко. Иначе ако като с Навални зора е да напишат някакъв пасквил за пропагандната си машина ... ОК ... по бързичко.

Осъдените на смърт и на доживотен затвор няма да се разменят!

Леко леко Северна Корея ще реши ВЪПРОСА запишете си ДЕНЯ в който сте прочели това

И доказателства ще има и свидетели ще има ...

С какви правомощия рашиски съдии ще съдят Украинци в Украйна ! Както фашисти съдеха в окупирана Европа !

Казваш :)

Украйна ще е в Крим до 2023

Само гледай!

Великоруския шовинизъм ... аз лично предпочитам да съберат всички територии в украйна в която има такива зажаднели за джудже диктатор и олигарсите му и с 200 да ги дават ... не оставам с впечатление че тези територии са такива ... дори 99% от видеата които излизат с тези които са на страната на украинците са си рускоговорящи ... те просто искат да живеят в европа а не путлерокадировстан.

ще ще ще ще... за 48 часа ЩЕ маршируват в Киев... аха... помним помним... ма си плюха на петите и квичаха като мастии.

По-скоро азовците, на смърт!

В Киев, искаш да кажеш :) И не посраина а Русия :)

Пълна, долнопробна лъжа! Всъщност Ванга е предрекла победата на Русия в тази война, колкото и да не ти се иска! Sorry...

Рушия си живее някъде в 19-ти век и даже не може да го разбере.Разбирането ще дойде по трудният начин с мизерия,разпад и репарации за Украйна.

Но това е по-голямата част от усраина :)

просто фашагите и нацитата, ще бъдат съдени, както след ВСВ... Свиквай с мисълта!

Яко е :)

долнопробна лъжа. Ванга предрече разпадането на СССР, както и погрома на бъдещия наZZист еврей с плешива глава който щял да затрие руснаците

"Според руското военно ведомство там са пленени близо 4000 украински бойци" Първо бяха едни 600 в завода, после 1000 според украинските власти пък накрая се оказаха около 4000 пленени!? При толкова много войници толкова ли не можеше да се кординира двойна офанзива? От една страна да кординират редовната войска в най-близкато зона до завода и втора чрез тези които се укриват там?! А Киев просто ги заряза там с очакването, че някой друг ще ги прибере. хахаха Хем азовците били готови да се бият до край хем нищо не им пречи да комуникират с който и да било. И накрая в руски плен! "Руските части се опитват да превземат градовете Северодонецк и Лисичанск. Местните власти предупреждават, че вече е твърде късно да бъде евакуирано цивилното население от Северодонецк. Градът е обграден от три страни." А украинската армия до сега какво прави? Ако не може да се сражават с руските части да бяха евакуирали местното население. Хем виждат какво се случва, хем остават безучастни! И сега след няколко седмици и частите в Северодонецк ще се предадат като азовците. При такива битки и тактики колкото и оръжия да им се предоставя на Украйна нищо няма да постигнат.

да избомбят кравария :)

Киев щяхме да го вземем за 48 часа ама викаме няма смисъл. Не че ни разбиха и ни избутаха до границата, просто не искахме. А да, и корабът Москва сами го потопихме!

Да нападнеш една държава и да съдиш воените които я защитават, ако не е цинизъм здраве му кажи.

Със същите правомощия, с които нацистите от Азов трепеха руско-езичното население в Донецк и Луганск цели 8 години, тъпако!... Сигурен съм, че това, последното, нито си го чул, нито го знаеш, защото си с тотално промит мозък и затворени очи!

Бързаш ли за някъде?

"Nike" закрива магазините си в Рушия.На нейно място ще се произвежда местната марка "Ну,погоди"!

Къде ги гледаш тия видеа бе, бунак нещастен?! Защото има много, които показват точно обратното!...

Че те заради тези паравоенни я нападнаха!