17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте конституционното право на руския народ на мирен протест

Скоро в Москва ще има майдан щото управлява мафията от Питер

Вчера гледах как 18 годишна рускиня чете конституцията на Русия пред ченгетата които я арестуват. " Всеки руски гражднин има пао на ирен протест"

А какво ще стане, ако руски дипломати се интересуват от протестни шествия в Америка? Американците ще се зарадват ли или ще вдигнат пушилка заради намеса?

Руснаците се интересуват от абсолютно всички протестни шествия в САЩ, пише го в изтеклите 21 терабайта от масивите на ФСБ. Само че интересуването не е намеса. Комсомольская Правда може да публикува информаия за тях колкото иска. Стига да е вярна, че се е случвало да цитират "грешно" събития от видео и разчитат на това никой друг да не го е гледал. Но ми е любопитно какви протести биха могли да органиират те в САЩ. За целта трябва да има подходщи условия, а такива няма. Продажници сред наслението също няма. Кой им е виновен на руснаците, че православното им хритиянство възпитава у децата продажничеството?

на самолета и в къщи ....

И така трябва. У дома. Веднага! Ако руското посолтво в САЩ го беше направило, какво щеше да стане? Леле-мале.

Може ли д ми облейжи гемороидитье по гзами

А баш посланикът се спаси, а? Смело, смело...

Путин стиска властта, защото на база предишни съветски лидери му е известно по какъв начин става отстраняването. Започва се още от края на царското време с избиването на цялото царско семейство. Следва серия лидери, които удържат до края. След смъртта на Ленин, когото родните путинофили в други времена биха хвалили най-планменно, неговите дружки, например Троцки, попадат под ударите на Сталин. Друг лидер, когото родните путинофили също биха хвалили най-пламенно в други времена, е Сталин. След смъртта му негови хора, начело с Берия, отиват на директен разстрел. Хрушчов го отстраняват, вече по-цивилизовано. Брежнев, Андропов, Черненко пак управляват пожизнено. Горбачов към момента е лош, Елцин също е лош... Какво ли ще се случи на Путин, ако му подадат оставката преждевременно?

Сега САЩ ще кажат ли нещо или ще си замълчат както винаги го правят по пестки?!

питали радио Ереван "може ли в САЩ да стане цветна революция" отговор: не може защото там няма американско подолство.

Беларус изгони аметиканския посланник още преди 20 години. От тогава имат само някакво шарже д'афер и толкова. Също така имат спокойствие.

Спокойствие, тройно повече убийства, отколкото у нас, тройно повече самоубийства и 70% повече жертви по пътищата.

Спокойствие за диктатора. Полицейски тормоз и цензура за хората. Предпочитам свободата пред подобно спокойствие, плесенясала комунистическа кратуно. В Русия назрява революция срещу поредния сатрап и самодържец. Още колко ли кръв ще се пролее, докато в Русия настъпи демокрация?

Революцията им я назряват с много пари и от доста време, но не им се получава.

СССР се разпадна за без пари. Само трябва да има сеир кой да гледа, че с тези експлозии напоследък има все по-голям риск заедно със себе си да затрият цялата Земя.

Ти трябва не само са бъдеш блокиран, но и изхвърлен от България, помиярска отрепко. Винаги готов да подложи смърдящ руски задник и под най- гнусната руска лъжа. Нямали подписи опозиционерите. А да издигат крадците - единироси имат, нали, миризливо руско курве. Отврат сте и ти, и майка ти

Ето драги съфорумци, наслаждавайте си, ето това е класически русофоб. Искате ли да приличате на него. Искате ли да имате такъв примитивен манталитет. Искате ли вашите деца да приличат на него? Искате ли и те да лъжат и лъжат така нагло и примитивно като него? ето истинският им вид на него и американските и еврейски окупатори. Без маска.

Не ги привиквайте, а ги гонете с шутове тези боклуци! Този помиярски сайт, който ме беше блокирал няколко дни за нищо, разбира се не казва причината тези ""опозиционери""-американски подлоги да не бъдат регистрирани за изборите. Причината е че не могат да съберат нужният брой подписи по закон и са представили фалшиви списъци с имена на починали хора!?

Блокираха те от ФСБ заради лошо справяне със задълженията, не е от Дир-а.

Що не млъкнеш?

Г-н Дебилчо, Тук не ти е Путиностан, за да се разпореждаш кой да мълчи и кой да говори. Ето, драги съфорумци, един типичен путинофил. Искате ли да приличате на него? Искате ли вашите деца да приличат на него и да ви питат защо не вземете да млъкнете? Такива са руските прислуги у нас.

Де....ба и руснаците некадърни дее...ба който ни заразиха и нас с тай накъдрност и лицемерие от което няма отърване вече 70 години.Всеки русофил ми говори само за ядене и пиене ,тия друго въобще не ги интересва.Моите познати всички са русофили и пълни некъдарници ,преминали всичко с връзки и извинителни бележки .Кой не ходил в казармата с връзки кой го уредиха на 20 километра от дом.Станали милиционери и направили псевдо сервизи тип тътно управление от соца.Не направили нищо сами ама ако може да ти вземат всичко.Като ида при тях ми пускат флими с МИ-29 кадъто даже не са и го виждали ,даже някои дали 6000 долара да не ходят в казарамата ,през соца.Руснаците ,затворете се в вашата си страна и не заразяваите с вашата пошлост,алкохолизъм,некадърност и лицемерие другите държави.Дано бог да е с България да се отърве от селския мантилет наложен от руснаците.

Да, точно така - училите в партийни школи в СССР сега са флагмани на демокрацията и либерализма. Да вземеш Инджев, Дайнов, Станчев... особено когато пишат в Дойче Веле!

................

Защо не пищят западните демократични и особено правдиви медии, Какви писъци бяха, че имало намеса руска в американските избори. И за три години не предоставиха нито едно доказателство. А сега какво, американците са хванати в явна намеса във вътрепните дела на Русия. А пищете де, нали обичате истината.

Ама сте неграмотни ! ОпозиционНен не се пише с две Н !

краят идва, а след него разпад и автономии. Всекиму своето.

Да, Тексас и Калифорния събраха подписи и се позоваха на Декларацията за независимост. Само че федералното правителство им показа среден пръст. Оказа се, че декларацията си е просто бутафория. Режимът в САЩ не пуска абдалите на автономии.

Всеки щат има автономия. Не си ли чул, че дори в някои щати има смъртно наказание, а в дуги не?

САЩ са федерална държава... което не е равнозначно на автономия или с други думи федералните закони имат превес над местните-)

Руснаци! какво им цепите басмата на лудите говеда! Действайте както тях! Наложете им санкци за намесата във вътрешните работи на Руската Федерация, изгонете техните дипломати и затворете посолството и консулството! както се казва, чисто огледални мерки!

няма кал де не съобразяват с най-силната и богата нация в света -САЩ!

Абе, вас, американските тролове, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Ти за международно право да си чул? Няма пиратски времена, нито каубои в света. Има закони. И никъде не е определено, че САЩ са господар и всички да се съобразявали с тях. А и си се объркал. САЩ нямат спечелена война до момента срещу сериозен противник. Дори и във ВСВ са третостепенен играч. Малко не разбрах, колко са богати? А да ме осветлиш. Дълг 23 трилиона и продължава да расте. Няма спасения. Очаква се скоро и дефицитът им да мине 100%. И стават нетен длъжник. А дълговете на Русия са 10% от резервите им. Отделно имат около 15% дефицит. За какво сравнение дори може да става дума. САЩ са един въоръжен до зъби оголтял бандите, който се прехранва с грабежи и рекет. А долара изчезне и САЩ трябва да ги обявят за разпродажба. Ма много си тъп трол.

Че колко са 23 трилиона долара! Понеже ти не си ги виждал накуп и ти се струват много! Ще ги отпечатат за един ден, Бай ти Дончо не е разпоредил, не са ги отпечатали! Въпрос на преценка, дали имат нужда да ги печатат или нямат, а не на възможности! И хартия имат, и мастило имат, и машини имат!

Яко са се избъзикали с руските. Чудно какво толкова ги притеснява руснаците един протест?

Догодина пак ще си назначат президент на сащ. Този път Путин ще си отваря очите.

В Русия са ебали соросите та чак наште докачиха

Каквато беше такава си остана - пак се защити с аргумента - абе вие защо биете негрите.

Ako Ruskoto Posolstvo publikuva takava karta za nyakoy protest v t.nar. Zapadni Demkracii, ste sa sanczii, ste e chudo. Ama inache propilyaha kup pari za da se chudyat koy im aka v gashtite che izbraha KOOKOO za president.

10 рекорда, поставени от руската икономика през 2018 г. През току що отишлата си 2018 г. Русия подобри редица рекорди в областта на икономиката и финансите. Ето и топ 10 на икономическите постижения на страната Рекордни запаси от злато Global Look Press През 2018 г. Централната банка на Русия е закупила рекордно количество злато – 92,2 тона, с което се нарежда на първо място в света по този показател. Делът на златото в международните резерви на страната е достигнал 18%, надхвърляйки 2000 тона. Още през 2017 г. Русия надмина Китай по този показател, който държи 1800 тона злато. Рекордно ниски вложения в държавния дълг на САЩ Global Look Press Докато се запасява със златни кюлчета, руската Централна банка паралелно съкращава вложенията си в държавни облигации на САЩ. На практика целият американски държавен дълг е разпродаден. Още през юни делът на американските ценни книжа в руските резерви бе по-малко от 10%, а в момента той е близък до нулата. Рекорден бюджетен излишък Руският бюджет завърши 2018 г. с излишък – за първи път през последните 7 години. Според прогнозните данни на руското министерство на финансите излишъкът е 2,5% от БВП. През 2017 г. бюджетът беше на дефицит: разходите надвишаваха приходите с 1,4% от БВП. Рекордно нисък държавен дълг Reuters Сумарният външен дълг на Русия е един от най-ниските в света – общо $525 милиарда за сравнение при Великобритания този показател е в размер на $7,5 млрд., при Франция - $5 трлн., Германия - $4,8 трлн. В цялата еврозона той е $14 трлн., а в САЩ – над $21 трлн. Рекордно ниски ставки по ипотечните кредити През 2018 г. руснаците са изтеглили рекордно количество ипотечни кредити. Според експертите от Дом.рф за първите 10 месеца на 2018 г. са отпуснати 1,17 млн. кредита на обща стойност 2,37 трлн. рубли. Благодарение на увеличението на ипотечното кредитиране ставките се понижиха значително. Към 2022 г. е възможно те да паднат под 6%, смятат от министерството на строителството, като посочват, че този спад е способстван от подобрението на икономическата обстановка, субсидирането на ставките от държавата и от самите строители чрез всевъзможни отстъпки и акции. Рекорден добив на нефт Reuters През 2018 г. Русия е поставила абсолютен рекорд по добив на нефт. През октомври е достигнат показател от 11,6 млн. барела черно злато за денонощие. Рекорден износ на газ за Европа Reuters През миналата година износът на газ по тръбопроводите за Европа е надхвърлил 200 млрд. куб. м. Само за първите 11 месеца "Газпром" е изнесъл 179,9 млрд. куб. м газ, което е с 2,6% над обемите, експортирани през същия период на миналата година и с 10,2% над количествата през 2016 година. Рекорден износ на пшеница Освен въглеводороди, през 2018 г. Русия е изнесла и рекордни обеми зърно. Купувачите са над 100 държави от цял свят, включително Египет, Турция, Бангладеш, Саудитска Арабия, Индонезия, Азербайджан, Нигерия. Според министерството на селското стопанство за годината Русия е изнесла 33-34 млн. т пшеница. Реколтата е надминала всички очаквания: събрани са над 109 млн. т зърно, като 2/3 от този обем се пада на пшеницата. Втора в рейтинга на Bloomberg В класацията на развиващите се икономики на агенция Bloomberg Русия се е покачила от 7-о на 2-о място. Ръстът на руската икономика бе отбелязан и от експертите от Световната банка: в класацията Doing Business Русия се покачи от 35 на 31-о място, а в 2012 г. тя бе едва на 120-а позиция. Рекордно увеличение на туристическия поток в Русия През 2018 г. рекорд отбеляза и руският туристически пазар: 90 млн. туристи. Това е най-високият показател за последните 10 години. Според Ростуризъм от 2008 г. потокът от туристи от чужбина и на вътрешния пазар се е увеличил с почти 70%.

За това ли мизерничат половината??

Лице, въпроса е защо в Евро България мизерсъват 5/6 от народа. Не броим 2,5 мило а икономически роби в Западната Европа.

Опорна точка. Току що двама умряха от глад на Сл.бряг.

Отиди там да видиш как мизерстват.Сигурно ти си всеки ден като погледнеш в огледалото си и да видиш там смачканата си физиономия от недояждане , започваш да охкаш: Оле-мале, как лошо живеят руснаците! И хукваш към клавиатурата с тежко внечатление от собствената си гледка.

И глад...

ЕС и САЩ все още си мислят, че са империя, че са пирати и разбойници, и че владеят целия свят и всички морета, и че техните престъпления ще останат безнаказани. Но това е само една халюцинация.

Наказанието е планирано за три зими след настъпване на светлото бъдеще.

Ami t.nar. Politicheski Eli pobarka horata i te se samoizbivat ... ot to va po-golyamo nakazanie nakade...

Броят убийства на 100 хил души население в Русия е в пъти по-висок отколкото в коя да е европейска държава и два пъти по-висок, отколкото в САЩ. Жертвите по пътищата в Русия на всеки 100 хил население са значитлено повече, понякога в пъти, отколкото в която и да е европейска държава и повече отколкото в САЩ. Средната продължителност на живота в Русия е между 2 и 13 години по-ниска от средната продължителност на живота в коя да е европеска държава или САЩ. Картинката при самоубийствата е подобна, евентуално с някои изключения. Дай боже всекиму такъв политически елит, който причинява такива наказания!

Абе къде е онзи самъй вежливият? Да не би да празнува 20-тата годишнина?

Жените и децата на путинските крадци вече избегаха в Америка. Муааааа

Бойко като е много хубав що пак бягат на министрите му децата,

Защото с Путин са един дол дренки.

Таеман да е истина. Опорна точка.

Да дойдеш на себе си и да се осъзнаеш много ще ти бъде полезно след като живееш най-бедната държава на ЕС При всичките проблеми на Русия тя е според МВФ шеста икономика на света и с голям златно-валутния резерв и първа в света по производство на пшеницата. Тъй,че сънувай като кокошка просо при тези цени на продуктите В БГ и беднотията и не бери грижа за руснаците.Те се справят добре независимо от санкциите.

Глупости

Истина е, за наше съжаление.

всяко "удоволствие" се заплаща - участниците н несанкционираните акции (на 14 и 27 юли, и 3 август) започват да получават искове за дела относно вреди и пропуснати ползи от държавни ( Московски градски транспорт и т.н) и частни фирми (собственици на заведения по трасетата, които не са работили и т.н.), засега сумата е 100 милиона рубли. запорирани са и сметките им (всички до една) - с какво ли ще плащат сега за утрешното мероприятие, за което мнозина "лидери" призовават, като приканват участниците след разрешения маршрут да тръгнат по неразрешен.

Хамериканците, се чудят кой с кого да скарат, аджеба някъде стана война, че и те да се наврат там, в ролята на "миротворци" разбира се. На всичко са готови за да си спасят все по-потъващата икономика, която само от войни се храни. За тях е добре дошло да стане гражданска война в Русия, опитват се малко по-малко да палят малки огънчета, хранейки надежди след време да стане един голям огън и Путин да бъде сменен. Не ме разбирайте погрешно, нямах в предвид всички американци, само политиците им и мръсните им и коварни планове. Такива зли гадове другаде няма, не и на такова ниво.

Току що прочетох по западен сайт, че е имало тайна среща на която е обсъждано участието на алиираните за персийският залив. Норвегия, Дания и Швеция се правят на цапнати с мокър парцал и казват, че ще помислят- истината е, че те са слуги на американците и щом им наредят одма ще тръгнат.

Извинявай за въпроса кои са алиираните

Путин почна да бяга от отговорност. Чуди се как да почне война та Русия да попадне под американско иго и РФ да стане 54 щат на САЩ за да живеят по-добре руснаците и да постигнат американската мечта..ха.ха.ха

Че то ако това му е била идеята нямаше да разгони американските съветници от времето на Елцин-)

Питам се от глад или от какво се е народил толкова прост народ в България- като ти чета коментарът.

Народил се е от злоба и липса на чувство за ирония. Макар че бъркането на пълния член е типично за руски граждани, макар и родени в България.

Доживяхме руснакът, нарекъл се Мушморок, да се прави на експерт по български език...

Правилно е да се пише мушморок, мн.ч. мушмороци. пет пари не давам чий си гражданин - граждани всякакви, има и умни, има и прости.

Драги Мушмороко, след повече от 40 години живот зад граница- на запад, и аз вече виждам, че съм започнала да бъркам пълен и кратък член.

А аз знам малко повечко езици. Граждани има и умни, и прости, но умните намаляха, защото емигрираха в Русия. Не ви виня. Изглежда имате желание, но ще си останете тук, защото не можете да научите руски. Бих се засрамил, ако някой от вас го знае по-добре от мен, но руснаците търсят прислужващ персонал без срам, така че разбираемо.

Проучване на "Галъп интернешънъл".установило,че почти половината пълнолетни българи не са наясно с правилото за пълния и краткия член в българския език. Значи руснаците не причом.Успокойте се и учите български език.

Не става дума за правило, а за употреба. Децата под 5 години си нямат представа от граматика, но това не им пречи да употребяват правилно падежи, глаголи, прилагателни и съществителни. Проблеми с тях имат възрастни при изучавнае на чужд език. Още повече, че тук пишат хора, с претенции за грамотни. А може би за руските прислужници не е изискване?

Западът столетия наред се опитва да заграби Русия ОТВЪН, но не му се получава. Швеция, Франция, Германия нападнаха Русия, но бяха смазани от нейните воини. Сега вече Западът, най-вече ФАЩ и Великобритания, се опитва да срине руската държава ОТВЪТРЕ. За тази цел дава милиарди на пуситата и другите криминални елементи, като Ходорковски, Немцов, Невални и прочие крадци и предатели. Пак няма да му се получи!!!

На Запада не му се получаваше, затова СССР се разпадна, за да им покаже как се прави.

Айде бе...че те една Чечня нве можаха да вземат. В първата война чеченците ги смазаха, а във втората Путин се продаде на Кадиров.

Ти кажи на някой чеченец името на генерал Шаманов и гледай как е напълнил гащите! Оня ги е чистил кат хлебарки! Първта е ясно при Елцин продажника, втората Путин ги смазва!

На англичаните им хареса когато "отстраниха" Павел Първи... ама от тогава все удрят на камък в Русия;)

Нищо не е това...младежка работа. Виж, зимата като почнат гладните бунтове в провинцията, тогава ще е страшно.

за Украйна ли става дума? след повишението на режийните 2/3 от обикновените хора нямат грошове да си ги платят.

Кво да ти кажем, като в Русия средната запмлата е 130 евро. Ако имаш късмет да работиш.

Имаш предвид България явно, да наистина ще започне гладът.

Лятоска, по опашките на границата с Гръцко???

да, ама не. Руснака от студ и глад не се бои. Това племе е дресирано 1000 години - повече от всяко друго по земята. Мечтата на всеки wannabe диктатор!

Путиниските крадци първо викат "долу америка", а после бегат на самолетите и се прибират у дома...в америка. Муаааааааа

и те като Нинова ..ха.ха.ха

ето как Достоевски завижда на "поробените" под турско българи ,които живеят по добре от крепостните в Русия: изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя,’ плодове, добитък, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия — и ще се бием за вярата на поробените! „Как смеят!” — кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. „Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво!…”

като почнаха да се оправят им пратихте американски съветници, да видят те дали е хубаво да се живее по американски-)

руските бежанци от путлеровия режим които са купили стотици имоти какво правят в натовска и европейска България? Те ще ти кажат най-добре. Щото няма наплив да ходят в путлерова Русия даже и вие

хората не са бежанци... казват че тук било по-лесно да намерят квалифициран персонал който да им прислужва.

Всичките им обяви са за квалифициран прислужващ персонал с добър български, който да коментира под руски новини.

Мушморок ти нали се писа руски гражданин бе?! Или и ти си от прислужващия персонал та те е яд на руснаците-)

Моята работа тук е да пускам обяви за прислуга, така че една част от присъстващите тук са ми минали през агенцията. А емигрирах в България, защото тук е по-хубаво.

Другаркооо, чела ли сещо от Достоевски, та разнасяш простотията си, ма?!

Правилно са го извикали ! Няма право Посланник да организира протести където и да е , той се занимава като посредник между Държавата която представлява и Държавата където е Посланик ! В България това не се спазва и Посланици ни Управляват !

да ама става ясно, че публикацията всъщност е била предупреждение към американците да не се доближават до протеста... ти да видиш как хем го "организират" хем бягат от него....

Който плаща той поръчва музиката-)

akud

мноо са чувствителни у кремъл, изглежда още не са си пили водката, че след нея са доста не чувствителни :)

наред да праскат краварски отрепки

akud

еми ше ги прАскат щом требе, аз к"во да направя

Ако на мястото на Путин беше Бойко Борисов, досега с толкова нефт, газ и други ресурси да е направил руската икономика по-голяма от американската.

Той Бат Бойко и без нефт да я е направил. Я глей кво прави у нас.

Ако Бойко Продажния беше на мястото на Путин, Първия веднага щеше да продаде Русия и да каканиже пред американски бизнес: "Правим всичко за САЩ. Приемаме договори, които дори не ми се четат. Правим всичко, за да толерираме американския бизнес тук." ... НО! Ако Продажния беше в Русия, щеше да е излежал 10 години от присъдата СИ...

Точно затова в Русия икономиката куца.

в русия се осъждат само враговете посочени от вожда, щото да не стане грешка. А вожда няма да посочи себе си.

Рано или късно хамерите ще нападнат Русия...... и това ще е края на кратката им история.

с това че Екатерина Велика им праща манджа и дрехи по време на войната за независимост... а , да и бойкотира континеталната блокада която английският крал се опитва да наложи на възсатаналите колонии.

тъй, тъй.. и за какво им е на "хамерите" да нападат Русия? Само не ми казвай за ресурси! Щото в момента в щатите помпат повече и по-евтин петрол и газ от арабите и руснаците взети заедно.

Единственото което помпат в щатите това са л..ната си.

И 12% от електричеството им го правят руски компании-)

Едно нещо не разбирам. Защо опозиционият протест е забранен?

такива като тебе са още в кенефа заглъзнали в оборска тор

Аз съм руски гражданин. Сега идва въпросът защо Путин докара другите като мен до таква мизерия?

научи си правописа на името. гражданството не избира умни-глупави. има тъпи и умни граждани навсякъде.

Не се пише мушмурок. Знам българския много по-добре от теб. Срам нямаш.

просто не е бил съобразен с разрешения маршрут...

утре ще е разрешен - предишните два бяха неразрешени.

Не бе. Разрешен е, но на друго място. Опозицията обаче не била съгласна. Тя си била "заплюла" точно това място и не искала да прави компромиси.

А защо другото място е забранено?

Кметството на Москва е издало разрешение за провеждане на митинг на място на което е поискала опозицията... само дето опозицията решава да го проведе на друго място и тръгва да бие полицията с което автоматично митинга става забранен, ти като руски гражданин трябва да ги знаеш тези работи-)

И това го твърди кметството на Москва. А не е ли самото то издало разрешително за там, където никой не е искал?

Кметството просто показа искането за разрешение за провеждане на митинг... подписано от тези които са го орагнизирали и сега са изправени пред съда за противоправното си поведение-)

Кметството може да си напише искане за каквото поиска, да го разреши и после да го покаже.

Хубаво е Путин да е повече на власт. Прави стотици руснаци герои.......посмъртно..ха.ха.ха и ние утешаваме руски вдовици по нашите курорти..ха.ха много са добри рускините. Някой казват че са по-добри и евтини от циганките..ха.ха

особено ти утешаваш дето имаш три увиснали мъда още от когато следваше в москва,там ти спукаха гьона руснаците

щерев, недей залъгва младите момчета, че ще им съсипеш живота.. рускинята дорде е девствена е Василиса Прекрасна.. ама като ти надене хомота става баба Яга на мига. Ти що си мислиш, че всички руснаци са пияни? Не е за да се стоплят, повЕрвай ми.

Прост ли е Путя или просто вече е изкуфял тотално???? " американското посолство помести на уебсайта си на английски език предупреждение към гражданите на САЩ да избягват маршрута на демонстрацията"

-)

прости са нашите чукчи...

А бе гледам че руснаците не го питат защо е публикувал призиви към московската общественост да участвува в митинга... въпросът който руските дупатите задават е от чие име е пратил сума ти и пари на организаторите на митинга;)

Cezarbg

Пожелавам успех на россгвардията да размаже боклука на Сорос!¡

както гледаме с тебе вече си е свършила работата. Добре ти е изгладила гънките на мозъчето...

САЩ-исаните и марионетката им Меркел не се харчат в Русия.

Русия си е Русия. На нашите европодатливи политици жените им да на. бат, пак ще се усмихва в името на евроатлантизма

Скоро ще е деня, когато пинчера ще бъде провиснат на някое дърво около Кремъл, но и ббез него робскомислещите и овчедушни ватенки ще си останат стадо тъпи и гладни овце !!! Путя ги стриже и командва, щото вижда с ква робска и недоразвита сган управлява. Явно то им е наследсво от крепостничеството и комунизма.

не прощава на люлинските клошари и те биват препикани акто аватара си от уличните помияри и миришат на старческа комунистическа пикня

Cezarbg

Та дате светна лайно краварско. Збигнев Бжежински е този които развали СССР Ане твоят. 10класен актьор! Анадъмо???

...да ви разправям как се изср@х на Червения площад! Бавно, тихо и без дори да си свалям гащите!!!

Хахаха, и аз така. Щото ако си свалим гащите, че серем ама навътре.

Припомням речника. Либерасти, джендъри, СОРОС. Либераст и джендър - Путь и Медведь. Двама, които си връткат местата. СОРОС. Система за Обиране на Русия и Осиране на Страната. Изпълнявай, тролевци!

след като си насран се мажеш с лайната си

Дава ви личен пример да го следвате.

а бе гледам че ти с двете ръце гребеш

Как няма да гледаш. Нали ти си до мушморока, т.е. до мен. Аз следвам твоя пример.

Cezarbg

До като Путин е на чело либерастията ще го д..............хат много сополиффффф!!!

Свободата в Русия е само на теория - мираж някакъв...

со свободен нали,можеш да избираш да си добитък на кравари,или добитък на слуги на кравари

Cezarbg

А къде е свободата в Америка???? В банките ли????

На олигофрени не се отговаря.