17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полковникът си признал всичко, обачес поред Путьо нямало доказателства, а според ватните тролове, сащ били виновни, че масква шпионирала австрия. Мужиците вече корекция нямат, наблюдава се само нескрита гордост от рецидива.

Тъй като имаше мимолетно затопляне на отношенията Австрия-Русия големият отвъд-атлантически брат реши да прати "сигнал чрез една партньорска европейска служба, че има изтичане на информация"..... въъхх мър-малиий

Полковника взел, че си признал и разказал всичко. Пак ще има изненадан външен министър, но вече не "мегафонно " !

"БЕРЛИН – Мобилният телефон на Ангела Меркел е бил подслушван от американски шпиони в Германия. Досега се смяташе, че американската Агенция за национална сигурност (АНС) е правила това само по елекронен път. Той посочи, че чуждо разузнаване (АНС) е престъпило германския закон, извършвйки шпионска дейност от територията на ФРГ срещу нейна гражданка - Ангела Меркел. Според немското наказателно право подобно престъпление се наказва независимо от това, дали шпионажът е бил извършван от вражеска или приятелска страна. " И? Какво стана? НИЩО! Ама викате друго си е когато Господяря подслушва васалите си - така може! Буахахахахахахха!

Ами то германското разузнаване навремето подаде на американците информацията за "епруветките", т.е. химическите оръжия на Саддам, което после се оказа пълна лъжа. Същите тия служби не можаха да хванат АНС, че подслушва телефона на Меркел...очевидно и тукса стъкмили някаква левашка партенка, за да разбутат отношенията на Австрия с Русия...Германия завижда.

Това не е новина, руснаците имат агенти навсякъде.

Само руснаците ???

Агенцията за национална сигурност (АНС) на САЩ подслушвала 122-ма държавни и правителствени ръководители през май 2009 г., съобщи Шпигел онлайн. Германското издание разполага със сведения от бившия консултант на АНС Едуард Сноудън. Агенцията имала съдебно разрешение да подслушва в Германия и изготвила повече от 300 доклада за канцлера Ангела Меркел, която била слушана заедно с държавните лидери на Перу, Сомалия и Беларус. Файловете с докладите били събрани в база данни на АНС, която може да се окаже важно доказателство, ако германското правосъдие реши да започне предварително разследване по подозрение за шпионаж. Очаква се решението да бъде взето до дни.Списъкът с подслушваните политици е подреден по азбучен ред и изданието изрежда 12 от 122-мата засегнати лидери. Списъкът започва с бившия премиер на Малайзия Абдула Бадауи и продължава с президентите на Перу, Сомалия, Гватемала и Колумбия. Ангела Меркел е на 9-о място след президента на Малави Амаду Тумани Туре, следвана от Башар Асад. Последен с буква А е президентът на Беларус Александър Лукашенко. 122-ра в списъка на подслушваните лидери е тогавашният премиер на Украйна Юлия Тимошенко.Според документи, огласени от Сноудън, АНС е подслушвала мобилния телефон на Меркел в продължение на години. Разкритията предизвикаха буря от възмущение в Германия, където зачитането на личния живот е чувствителна тема, и се отразиха на връзките между двете страни, които по традиция са много близки.Шпигел онлайн цитира данни на Сноудън, според които британската служба за прехващане на комуникации е шпионирала германски интернет компании чрез техни служители.

Лавров вярно е неприятно изненадан, то и аз бих. Като ни разкрият агентите, какво ли друго ни остава.

С руснаците приятелство не става. Те са арогантни агресивни. Трябва да им се покаже стоп. И тоя СТАРЕЦ мърляв Лавров ще намира махну и ще обвинява вместо да се навре в г.зът си. Ей Лакей, и Андропов се ежеше,че ще разцепи земята и ко стана СКАПА се "Великия" СССР и Фалшивия СОЦ!!! Натам върви и Р.Ф. с тия КЪСИТЕ,Путев,Медведь и Шойгу.

Къс ти е инструмента ракетчиков!

Съвесем се изложиха руснаците. Нямат идея както значи приятелство. Позор. Развалиха всичко.

верно ли се изложиха... имаш конгреджулешън от козяк!

"Ние малко воайорстваме, което дори и да не ви харесва ние няма да спрем, но пък вие защо толкова много се възмущавате? Стига сте вдигали шум!" А? Те ти надничат в кенефа и ти става кисело, че са такива темерути, а те те обвиняват, че им викаш да се махат от дупката и да не гледат. Баси наглостта селска.

Вече повече от десет години някой работи в две направления - икономически спад в ЕС и изолация на Русия. Австрия за момента е единствената останала държава, която работи с Русия и такъв скандал е точно по плана. За съжаление този план за момента е ефективен.

било каквото било. с руснак работа да си нямаш. факт.

да пърдиш под завивката да се топлиш!

ако се докаже че е виновен, го чакат до две години затвор... егати и наказанието за шпионаж, ако наистина става дума за шпионаж де;)

Конят Лавров не харесва “мегафонното” разгласяване на руските безобразия! Те рашките са свикнали да си безчинстват и да замитат всичко... Избиват милиони от глав в Украйна и си траят (Гладомор) Думнат ядрена централа, посипят Европа с радиация и си траят (Чернобил) .... “Ама не ни харесват мегафоните ви”... :))))))

Лавров е бил неприятно изненадан от факта, някой му е срал в гащите...кой ли?

Ватенките са като вирус, вредни за целия свят. Колкото по-малко останат, толкова по-спокоен ще бъде светът.

Каква наглост

От орките на путлер само смрад и мизерия се носи. ГНУС!

На Курц са му свили сърмите и той започва да танцува в такта на Меркел.Когато се усети ще е късно. в тази история ема намесени поляци.

Руский чоловек, это звучив подло!!

Не случайно националният им герой е Иванушка Дуракът (Глупакът)... Не случайно Достоевски е написал за тях “Идиот” и “Бесове”...

Не пиши излагаш се !

а ти кой си от тримата глупаци? макар че досега май сте точно трима.

Челяк, като си се хванал да пишеш на руски, напиши го поне грамотно, не излагай името на писателя, зад когото си се скрил.

уж Путин бил братюшка с австрийците щото го канили на сватба ама му изгониха дипломатите и сега и този удар...и Тръмп му бил братушка ама след всяка среща нови антируски санкции...

Не мога да си представя, как е възможно в армия застанала на страната на доброто и светлината да се появят такива гнусни предатели, които да шпионират в полза на злото и мрака.

Аве, Путин е гений, бре.....за тези хари аз не бих излязъл от стаята. За да има такъв достъп полковника, той трябва на година да получава такива пари и за някакви 15000 на година не би рискувал посмъртно. Но ако полковника се занимава с проАвстрийска политика....говорим за компромат против австрийския канцлер. От 200 години Русия и Австрия са съюзници и Русия не би рискувала по този начин глобалната си политика. Виж, ако беше шпиониран Рамшщайн в Германия е съвсем друго. Не, не моята любима рок-група от Източна Германия а най-голямата американска военна база извън САЩ. В тази база 2-ра седмица са доставени контейнерите с ракети среден радиус. Австриеца го обвиняват за кокошкарски измислици.

Империята на злото е пуснала навсякъде пипалата си в безсмислени напъни да сграбчи демокрацията за гушата и да задуши евроатлантическите ценности. Тези напъни обаче са абсолютно безсмислени защото евроатлантическите ценности са вечни и непреходни

"Сергей Лавров заяви, че е "неприятно изненадан" от новината, "- що ли всеки ден Лавров се изненадва от такива антируски новини идващи от целия свят..ха.ха

Щерев, напоследък стана много активен. Изглежда откакто захладня, бизнесът на околовръстното замра и отново ни веселиш на форума.