Москва отрече задържането на каквато и да е военна техника в Румъния

От Министерство на отбраната на Русия съобщиха, че доставките за Сърбия вече са извършени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак наритаха червените азиатски цигани като кучета... Стана традиция на когото им паднат мурзилките да ги такова отзад... ха-ха. УБИЙ РУСКИ ТРОЛ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

Няма ли контрол във вашата медия, за подобни фалшиви новини се наказва дисциплинарно лицето написало статията и редактора. Изобщо имате ли контрол над служителите си или вие ги подстрекавате? Очакваме новини какво е предприело ръководството на тази интернет медия във връзка със случая на публикуване на недостоверни новини.

типичен фейк-нюз. Кой праща военен транспорт без предварителен лиценз, бе? Сякаш той се вади по пътя за 2 минути, като билет за влака!

Някой от троловете тук знае ли как се транспортира обикновен ТИР с обикновени стоки през граница и колко документа се събират предварително?? Какво остава за шлеп с военна техника!

Паисий Х

значи вчера Дира пуска фейк-нюз, а днес си я опровергава сам. Няма ли да се спрете вече и да си вземете урок от собствените провали? или още ще си плюете на авторитета?

то за стоки с двойна употреба се искат лицензи и разрешителни и т.н., но айде да не им обясняваме що е то стоки с двойна употреба. за да тръгнат да изнасят.

има и компютри и софтуер, които влизат в тая графа и се искат разрешения от комисията за междуведомствен контрол като за оръжие. опитайте се да изнесете или да внесете танк или БТР без да си уредите документите - за каква конфискация от някакви румънци може да става дума, след като пратката не би тръгнала за Сърбия без напълно уредени документи. Самолетчето Руслан превозва 120 тона товар - не е само Дунава като вариант. Като нищо са се принудили да публикуват опровержение заради фейковете - псевдоновината е отпреди 10 дни. Мерси за инфото, дир. Важното е да има кликове.

Румънците са официалните цигани на Европа, това е ясно. Статията още от началото миришеше на ниска култура, неграмотност и журналистическа помиярщина. Какъв дебил трябва да си за да пуснеш подобно нещо да излезе, и какъв тъпак отчаян, за да го четеш и да повярваш.

Руснаците са просто хора - работят, обичат, тъгуват, като всички хора по света. За разлика обаче от другите са натиснати в крепостническо робство от шайка болшевишки КГБ офицери, които до вчера строиха комунизъм, а сега са крупни и брутално алчни капиталисти. Окрадоха Русия и я приватизираха. Тая сган е готова да затрие и последния руснак. За да се държи на власт харчат огромни средства за войни, пропаганда и паради да възхваляват тирани и война отпреди 80 години. Същевременно Русия изолирана, инфраструктурата и е в разпад, изостава в науката и образованието, икономиката, няма почти никакво политическо и икономическо влияние, а харчи милиарди.

А руснаци откога те избрали за своя говорител? те знаят как мъжествено ти защитаваш техните интереси? а дали съгласни с тебе?

иди домой! немедленно!!

Апропо , по заповед на Европа ти вече приютил необходимия брой мигранти? Ах, не искаш, ама няма не искам - заповед от Европа.

Защо тогава ни плашат с руснаците? Защо има чужди бази на българска територия? Ако си прав, това означава, че нашите съюзници ни лъжат.

Ти си или не е на ред или тотално объркан, но мисля,че има третото - ти си непорядъчно и злонамеренно лъжеш обхванат от злоба към Русия. Описаната картинка дива фантасмагория.Ако искаш някой да злепоставяш прави го по-хитро.

Ахахахаха.... И за кво се плюнчиха тогава путлераските русофили вчера цял ден?

по-скоро ти за какво се плюнчи?

руснаците пак лъжат ...както винаги. Между другото днес няма ли още паднал руски самолет или е рано да питам преди обед..ха.ха.ха

Мамалигите скоро ще си имат проблем с унгарците. Унгарците в Румъния вече не понасят циганиите на "кореняците" румънци и ще поискат отделяне.

Няма ли контрол във вашата медия, за подобни фалшиви новини се наказва дисциплинарно лицето написало статията и редактора. Изобщо имате ли контрол над служителите си или вие ги подстрекавате? Очакваме новини какво е предприело ръководството на тази интернет медия във връзка със случая на публикуване на недостоверни новини.

Дир БГ пак е публикувал фалшиви новини, а и не само вие. Не проверявате достоверността на информацията, която публикувате или умишлено бълвате невярна информация, по-късно се самоопровергавате

Мид и днес отрича за задържането Тия май нямат връзка с главния мозък Апе ги кучето яко

пише също така, че в украинския парламент са обвинили Порошенко и хората му за задържането на руския танкер. Знаете ли на кого се казва тъп и упорит трол? На тоя, който вярва не на официални източници, а на публикации на телевизийки и интернет-парцали, печелещи от публикации на менте новини.

Лъжат на всяка дума Прочетете msn https://www.msn.com/en-xl/ Там си пише, че танковете са задържани Егати жалката държава е Русия Като циганин лъже

MSN? хахаха тва ли ти е източникът на истински новини ве олигофрен? хаха

много е приятно да си пиеш кафето и да четеш коментарите на измамени камили, които носят от 100 кладенци вода, за да обяснят, че не са били измамени с вчерашната тема за триумфа на фейкаджиите от Руманяска.

гледам, че старата и изпитана тактика "разделяй и владей", която САЩ прилагат работи успешно в България, хората вече са разделени на русофили и русофоби, но много ми е интересно ако стане война дали всички тук клавиатурни воини ще отидат на първа линия да се бият срещу руснаците и срещу българите, които ги подкрепят, едва ли, те ще са първите които ще избягат ...

Ти ще си първия, който ще си подложи задника на американците Те руските тролове са по страхливи и от децата

хаха американците могат само да ми го лапат, както и ти продажен родоотстъпнико.

На мишките , дето до 1989 г. се криеха по дупките и не смееха да гъкнат, сега децата им са плъзнали по форумите да се правят на отворени иначе на живо мъчат като бити задници, също като родителите им преди 1989 г. :))))

Пак наритаха червените азиатски цигани като кучета... Стана традиция на когото им паднат мурзилките да ги такова отзад... ха-ха. БИЙ РУСКИ ТРОЛ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

Деби, недей с лошо за България, освен братушките няма кой друг да ни спасява.

Хайде,со кротце и со благо...Подмий се и на Околовръстното,че трябва да работиш по професията

Много руски лайна бяха изсрани през соца у нас, хиляди тупани докараха руски курви, които народиха русофилистична измет, която сега е петата руска колона у нас. Освен това, мутрите докараха руснаци и им продадоха българското Черномутрие. Въпрос на време е Русия да анексира нашето море.

Ти си едно от тия лайна и смърдиш мършооо

Някой изпързаля тъпите мамалиги с тоя фейк. Кпзяшкия тролетариат също захапа на гола кука.

Пак наритаха червените азиатски цигани като кучета... Стана традиция на когото им паднат мурзилките да ги такова отзад... ха-ха. БИЙ РУСКИ ТРОЛ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

Прави свирки - радвай козяк и лгбт!

Ко тана? Нищо ли? Поредната фалшива новина! НЕ БИЛИ КОМПЮТРИ, КОМПОТИ БИЛИ!

Керванът / Русия / си върви, кучетата / русофобите / си лаят...

ги е срам кремълските мафиоти да не им падне "рейтинга" пред пиянките,... как така някаква си румъния, ще спира "великай и могучаая" ...

На 19ноември 1942г започва великата операция "Уран" за обкръжаване на 6-та немска армия на Паулс в Сталинград. Така се случва, че по фланговете където трябва да премине Съветското настъпление са разположени румънски, унгарски, италиянски и разбира се немски части. Операцията започва първо с артилерийски обстрел след което в атака тръгват съветските танкове и веднага след тях пехотата. Когато виждат всичко това румънските цигани оставят всички оръдия , захвърлят личното си оръжие и побягват, като овце по заснеженото поле. Нямало е по-жалка и позорна гледка от тази тогава. Що се отнася до сегашнште им лъжи...Действително не са дали коридор за доставка, но техниката все пак е преминала със самолети по въздух и по вода през Дунав!

Всичко в ватната история са лъжи и измислици. Курская битва МИФ. Танковое сражение под Прохоровкой. https://www.youtube.com/watch?v=fERf8R37nmc

А ти си с краварска психопатия и лъжи. Понаучи историята и после разправяй какво е било. А източника ти е платен украинец ръсещ лъжи.

Добре ве маджари манджари...Покажете ги по телевизията д аги видиме и ние тия танкове и БТР...Колко сте ги задържали, АМА НАИСТИНА!

знаеш ли кои са маджарите?

Руснаци и русотъпифили лъжат насрани!! Само дето не кажат от къде са минали тия танкове към Сърбия!! Кой точно ги пусна и то къде?? Нито ще ги пусне някой по Дунава, нито по въздуха!! Коя страна ще пусне товарни самолети бе?? С незнайно какво в тях?? С предполагаемо оръжие?? Никой няма да пусне такива товари. И то към Сърбия!!

Разбира се Срам я е, че една малка, но горда балканска нация защищвава правдата, а Москва освен да съска злобно, друго не може

Само руските идиоти на българска служба изобщо си правят труда да четат отричанията и

И майка ти отрича че си дебил но докторите са единодушни :)

Ние, българите, вярваме на информацията от Русия

Има и българи, дето не са идиоти като тебе

Усещам как сега вече към легендите на соросоидите ни как ген. Колев разбил цялата руска армия в Добруджа, как Л. Каравелов и З. Стоянов говорели лоши нещица за Русия, ще се добави и как мамалигарите конфискували каквато си руска бойна техника си пожелаят.

Ти се е изпразнил в мозъка, момче Затова плещиш такива глупости

Плюеш по най-достойния български генерал Колев,този който разби прехвалените казаци и румънци иосвободи Добрич,щото сега щеше да говориш на румънски и да нагъваш мамалига,а няма да има и овча пъстърма,бе жълта добруджанска тикво.

Мъка за дежурния тролетариат

Аз като ви разправях онзи ден, че мамалигарите не са стока и лъготят като собствените си цигани! За хилядите разстреляни миньори в Тимишоара през декември '89, как Секуритате разстрелвали банките с кръв по болниците, та да няма кръв за лечение на ранените опозиционери. Опашати лъжи! Такива са и "успехите" на онази Кьовеши. Който е неудобен, той става корумпиран, а такива случаи се разтръбяват като нечувани и певиждани успехи в борбата с корупцията. Мъка, мъка...

Ха ха, "самая магучая" не може да преглътне унижението, че Румъния им го начука.

Намекват го само на такива педали като теб.Самите румънци опровергаха тази лъжа.Презоза е бил осъществен по въздух преди седмица.

И от къде е минал самолета бе?? От никъде.

С комунистите всеки се гъбарка, задържани са танковете

Соросоиднята, кълвете като шарани на бастун! Руснаците не само танкове са им доставили, забравяте и самолетите. Т.е., доставят свободно оръжие за Сърбия и нищо не зависи нито от мамалигарите, нито от южните им съседи-фасуладжийте!

Руснаците опровергават лъжите на ТАСС, щото румънците само казват ,че не са издали лиценз за транспорта , те не казват ,че са задържали танкове!! Руснаците са искали лиценз за транспортирането на танковете по Дунава , който в този участък е само на румънска територия!! Румънците са отказали.

Ти още ли не разбра, че някой изпързаля румънците?!

Да вярваш на врагушките, трябва да си пълен идиот!! И как са ги закарали там танковете?? През Полша ? През Украйна? През Унгария? През Румъния? През България?? Или през Космоса?? Ха ха ха ха.

По въздух, по вода...Санкциите не касаят Сърбия.

През Унгария са ги закарали. А можеха и по Дунава. От яд мамалигите пуснаха фейк. А радостта на шумерския народ в Лвов бе твърде кратка.

КУРбанджиите на Козяк 16 бягайте да ви сипнат, че свържи дрогата!!!

Тия танкове ще стигнат до Сърбия , ама на кукуво лято!! И със самолет не могат да ги закара там , щото никой няма да пусне такива самолети над територията си!!

Те вече са в Сърбия

Кой те излъга?? Я покажи снимки на танковете в Сърбия?? Ще стигнат ама някой друг път, как са стигнали до там??

И кой ще е тоя, дето ще посмее да свали руски военно-транспортен самолет? Това са отношения между Русия и Сърбия, тук не важат никакви едностранни санкции, а международното право.

Ние, българите, вярваме на Русия

Глупости , никой не вярва на врагушките руснаци!!

1-2 психодесни продажници

ама защо го заявяваш и пред други хора-)

Руснаците някога да са казали истината??? 100% румънците са им отказали да пуснат танковете през своя участък на Дунав!!

Се назлорадства за тоя дето вее...

Аз по вярвам на румънците защото руснаците са патологични лъжци. Руснак да ти каже добър ден - значи е 1ч. през ноща.

Намери си жена, прави любов.

Мисля да не коментирам обективността и свободата на мненията, които ДИР.БГ ни поднася. П0-долу има коментар за Девеселу - опасявам се, че е твърде вероятно авиобомбите от Инджирлик да се озоват в някоя от " нашите" американски бази в Южна България. От чисто военна гледна точка е неприемливо при системата за ПРО у комшиите да складират и ядрено оръжие - просто руснаците с един удар (не коментирам с какви средства, но ще е ядрен), ще думнат и двата заека . Стигне ли се до кюскии в Европа, руснаците този път няма да са изчакващите - имат превъзходство и ще го реализират. А ние пак ще сме от губещата страна, като при последните военни конфликти...

Путин на калъп да ги снимат с Ердоган пак ще отричат... че кога руснаците са си признавали та и тази незаконна контрабанда на оръжие...

Думата контрабанда изключва нуждата от думата незаконна. Комтрабанда правят и сащ , ние ако щеш.Те така.

Винаги съм знаел, че си глупак, ама чак толкоз...знаеш ли колко тежат 4 танка бе моето момче. Има самолет...който може да ги дигне и веднага да кацне, щото вдига ето може да стане с почти напълно празни резервоари. И във всеки случай ил76 не може да дигнеми 3 т72 с празни резервоари, камули 4. Чети каменарче то сляпото окато прави? А и а е румъния е цивилизована страна, трудно може да спре по международен път стока, било то и оръжие!

кое е международен път?? Дунав ли?? Не е международен след като минава на участък само през Румъния!!

слаб 2.

Не "Москва отрече" а МО на Русия ОПРОВЕРГА поредната евроатлантическа партенка. Поради което и гробното мълчание на шорошорасткия тролетарият.

МО на Русия някога да е казвало истината??

Никога.

да задържиш руско орижие може да се направи опит със един известен резултат

Очевидно Турция скоро ще напусне Нато. След санкциите на ЕС и на Сащ. Което означава, че турците ще си купят от Русия още по-модерни самолети, вместо неуспешния Ф-35. Турците ще бъдат в състояние да свалят нашите Ф-16, бързо и изгодно със системата С-400. А на Запад от нас, сърбите ще свалят нашите Ф-16 с френски ракети, бързо и изгодно. Сащ ще напусне Инджирлик и ще премести атомните си бомби в Девеселу, на 35 км северно от България. Инджирлик ще стане руска военна база. И ние отново, както винаги, ще бъдем прецаканите.

Продължавай. Какво ще стане по-нататък. Колко ще струва свинското например. Къде се е скрил ОНЯ? Това са темите. Колкото до прословутите ефки.......може и да не дойдат. Иначе ще се платят.

stankow

Какъв "човек" трябва да си, за да вярваш, че Румъния може да спира или да разрешава транспорта по Дунав !? Хеле пък руски !? С оръжие !? :D

Истината възтържествува ! Голяма ЛЪЖА изписахте в Дир. БГ ! Вече ще се съмнявам в честноста на Дир. БГ ! В 14 часа разбрах от Яндекс че е лъжа ! Повече не трябва да се пишат глупости ,защото живеем във Века на Информацията и не повече от 1 час ние научаваме за Фейк Нюз ! Русия имат големи самолети та 4 танка могат за един път да ги доставят в Белград !

Не си прав, дир.бг не лъжат, те водят редакционна политика (вероятно за това им плащат). С тази цел се сайта веднага публикува всякакъв негатив за Русия, който се появи някаъде в Интернет, за проверки никой и не мисли, защото идеята е друга. После "новината" се оставя да "виси" в дир.бг, даже когато веднага става ясно, че е лъжа (може още някой да се хване). И ако е лъжа се маха с голямо закъснение. А ако негативната новина е истина (случва се и на дир.бг да публикува истината), то тя ще стои на дир.бг цяла седмица.

Cezarbg

Взели са на Путин пералната!! На мамалигар и закон!!!смях до осиране!!