Москва обяви за персона нон грата двама служители на посолството на България

От руското Министерство на външните работи обявиха, че тази стъпка е "реципрочен отговор" на действията на София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ква новина е,гоним руснаци,те гонят наши,така е по целия свят,само ние заради рейтинга го правиме новина

Schilo

Най-тежко е да изгонят чистачката и шофьора. Тогава- дипламат с метла или управляващ МПС ще е доста атрактивна гледка.

PEYTSCH

Голям праз...Имаме хиляди руснаци за изгонване.

Какви доказателства? Кой да ги събере? Ние контраразузнаване отдавна нямаме. Спускат заповед от едно задокеанско посолство и нашите изпълняват. П.П. Развалиха рахата на две калинки...

"Голяма новина" няма що. Ако наистина беше немотивирано изгонването щяха да измислят нещо по-оригинално. Ясно е че руското посолство е огромно тук и това хич не е случайно.

ще изгониме циганите и вас соросидните гереброчервени боклуци да не ядете държавата

Бравно на Русия, в борбата срещу славянските врагове трябва да се безмилостна. Напълно подкрепям както аз лично, така и Партия Възраждане руските действия срещу българските славянски врагове. Ние от Партия Възраждане винаги сме заявявали, че когато дойдем на валст, ще бъдем безкомпромисни срещу всеки и всичко антируско и реципрочно антиславянско. Враговете на Славянството и Източноправославието трябва да знаят, че Славянската Раса е най-великата на планетата Земя и и никой не мой да си играе с нея. Бравос и поклон за доблестта на руското правитеслвто.

Никога не може да има реципрочност в това... България трябва да изгони голяма част от населението си, а по-добре да не приема повече руснаци... Горката ни държава...

Това ла.но което събори сръбската бегачка на маратона било протестър. Защо Дир не дават тази новина, а се занимават с международния шпионаж? А?

Русия е мъдра и велика, Русия винаги знае кое е най-правилното. Сигурно тия двамата са краварски шпиони и напълно логично за получили това което са си заслужили. С Русия шега ни бива, тъй да знайте.

Айде стига с тоя цирк. Боко уилено строи руската тръба, а пък публично го играят врагове.

ДА ВЗЕМАТ ДА ЗАТВОРАТ ЦЯЛОТО ПОСОЛСТВО В МОСКВА, ЗА ДА СПЕСТИМ РАЗХОДИТЕ ОТ ЕДНА НЕНУЖНА ДЕЙНОСТ!!!

праз!

поздравил ли ги е вече?!

То това си е част от работата на посолство, да събира информация. Как ЕС и САЩ например правят доклади, ако не събират информация? Даже има военни аташета.

ние да изгоним всички руски представители от бг. ГЕРБ оставят руските олигархи да се вихрят у нас. Единствено сдс и дсб предодвратяват влиянаието им.

Хъм. Между другото, не че е реалистично, но ако Русия приеме путонифилите от България, а ни изпрати противници на Путин? Може да има хляб в това! Повечето противници на путин изглеждат интелигентни хора, които ценят свободата!

а Руснаците събирали секретната информация... за боеспособността на българската армия... хахах Това е като да събираш информация за творческите планове на някой, умрял преди 30 години.

Каквото повикало, такова се обадило. Аз нашите "политици " отдавна съм ги обявил за порсона нон грата и издирване. И това е още нищо. Чака ги народен съд.

Русия в даден момент няма да е държава, а само територия.

А не се ли питаш защо само с Русия се случва това? Или и ти си персона нон грата за България.

Кое е повикало? Руснаците са хванали български агенти, които да им шпионират армията и т.н.??? Руски роб!

Имаше едно време един лаф "На ти си куклите, дай си ми парцалите" Само дето не мое да разберем кой кой е.

вие старите кумонисти дето сега сте сороси ще бъдете изядени от червеите и гробовете ви ще бъдат зарити от времето

Най-после някой като теб да каже истината. Гледам тук само троове дето смятат че герб не са руски олигарси като бсп,атака,слави и други.

Това може да са думи само на един ..........(сам си го напиши).

Ако изгоним половината дипломатически лица на Русия, и тя ни отговори реципрочно (като изгони същия брой наши оттам), то ние ще останем там дори и без посланик. Защо руснаците тук са 2 пъти повече? Никой не иска визи за там.

Недей така па ти бе, цели региони ще опустеят

Не разбар ли какво имам предвид-аз се радвам че ще е само територаия и всякакви нейни политици и пр. ще бъдат изметени,то май прозвуча малко така по-иначе ;)

Борисов и Гешев са персона нон грата в България :–)

КОЛКО ЩЕ МИ Е СЛАДКО КОГАТО ВСИЧКИ РУСКИ ПОЛИТИЦИ БЪДАТ ИЗДУХАНИ ЗАЕДНО С ТАЗИ СГРАДА НА СНИМКАТА!!

Русия е силна, красива, мъдра и велика. Затова е най-голямата страна в света и всички и завиждат. Ние, българите, винаги сме на страната на Русия. Но има и някои продажни управляващи, които вкарват страната ни в национални катастрофи

Защо Русия си мисли че е центърът на света, и че всички държави/нации трябва да се съобразяват според нея..?!

Сценаристите в шок. Забогатяваме. Строи се. Дори се превъоръжаваме. Заводи откриваме. Страната се вдига. Дъвката, че сме бедни вече не стига. Скачайки нервно нареждат в Москва: - На пепел да стане с хибридна война! - Если не хочиш наш комунизм, вот тебя кукиш - российский фашизм! Презират народа местните русофили. Без свян го отричат и хулят: Дебили! Безродници, цели сковани от злоба с вековната омраза на русороба. Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ и ще прозрете какво кроят и за нас. Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Мизантропи, слепи слуги на хазарите. Плюят нашите и хвалят господарите. Нали беше гнила западната система? Децата им що са в Лондон и Виена? Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира!

Русия е най-голямата страна в света, защото са империалисти! Нали мразехте империалистите?! Гнусни празнодуми боклуци!

Русия представлява много прекрасна природа. Какви са тези тумори с имена москва и с.петербург.

разкарайте го този откровен и тъп трол.

Колко ще ми е сладко такива българи като теб да отлетят най-после към западна Европа, да ходят да берат ягоди и да мият чинии, и да вземат да ни оставят на мира тук да си имаме просперираща държава основана на корени и традиции. Защото пра пра пра ...дядо ти не идва от западна Европа - идва от Урал. Там са ти корените анти българино.

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ПРОБИТА ОТ РУСКИ ШПИОНИ И ТРОЛОВЕ. НЕ ДВАМА А ЦЯЛОТО ПОСОЛСТВО ДА ИЗГОНЯТ.

Колко трябва да си малоумен, за да плюеш Запада, че са империалисти, а да не можеш да видиш, че Русия е най-голямата империя на света?! Заграбили най-много земя, злато диаманти, нефт и т.н.

Петербург е най-красивият град в света. А ти ВЕРОЯТНО имаш тумор в главата ... Прегледай се.

Ние сме изгонили двамата руснаци, за да може после в западните медии да се тръби за това и да се изтъква, че никой не иска да работи с Русия. За това се плаща добре - с потупване по рамото на българския външен министър или със създаването на разни фондации, ако е на по-високо ниво. Ако наистина се водеше сметка кои дипломати шпионират, по света нямаше да има дипломатически мисии. Единствено американските послании не попадат под тази характеристика, защото те искат данни директно от високите етажи на властта в колониите, както навремето правеше Пардю. Той искаше направо да му се докладва за ЮП, дори се жалваше в медиите, че това не се прави. Мустафа е малко по-дискретна, но и тя първа се изказа че Щатите подкрепят протестите. Всичко е игрички и интрижки.

Тъпчо, не се нервирай. Русия винаги побеждава

МА ТАМ ЗАПЛАТИТЕ СА ПО-НИСКИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ И ПИЯТ ШАМПОАН

Не съм чул да са поробвали цели народи на хиляди километра от тях, а ти дебиле?

Радев, какво мислиш по темата ?! Какви ги вършат твоите кукловоди ?!

И от кого са ги заграбили бе, от индианците? Или от индийците? Територията си е нейна, а това, че е богата, мира не му дава на Запада.

Очаквано!

Отмъщението на по,,големият" брат.Хайде сега комунистите от БКП-БСП да чоплят земята.

Почти съм сигурен, че не си чувал, но това не ти придава тежест, напротив.