Коментари - Москва обвини Вашингтон в "международен бандитизъм" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

право куме в очите на международните бандити

а играят в един отбор...

мей мей меай сей фак да джуесей

Най-сетне - право, куме, та в очи.

Твърде дипломатично са се изразили! В нашенско измерение това е нещо, като бивши мутри оплячкосали властта !

да се готвим за нова офанзива на турците с цел изчистване до човек на идилците покраай сирийския нефт

Много правилно!!!!! По големи бандити и нахалници по света няма от ФАЩ!!!!!

все едно - аз остарях помежду Москва и САЩ деееви и жовота му фалшиФФФ

Някой да е изненадан !!! Всички тези войни ,,конфликти,, се водят за петрола,газа и т.н.

ами от Москва да не са предавали фронта 89та , сега щяха те да са силните международни бандюги на деня

резервоар бензин за нахакан каубой

и да мучиш и да не мучиш си оставаш говедо

Чеченските терористи няма да се доберат до нефта на кюрдите, затова реват.

току що заработи дръжката на черпака

Май няма се приключи само със севера !!! Ще има продължение и на изток до последните идилофащинисани говеда!!!!

Хахаха руснаците мрънкат

Много са скромни от Москва!САЩ са държава военно престъпник и агресор...

Руските и Иранските военни са по покана на Сирийската държава...

между бедрата ли,вземи се в ръце и слагай памперс

Звънннннн 1 цент!!

И това го казва държава окупирала НЕЗАКОННО части от Молдова, Грузия и Украйна!

Обикновен фашизъм,но сащ надминаха фашистите по убийства и грабежи! И не забравяйте че Ния сме "съюзници"и васали на тези....

САЩ уж напуснха, защото били преборили до крак ИД и нямали работа повече да охраняват в Сирия. Сега се връщали, за да охраняват петролните кладенци. Нищо не се споменава за охрана на мирните жители, явно те нямат нужда от охрана и може да си ги бомбят от време на време. Някой канил ли е САЩ да охраняват нещо в Сирия? Натресоха се, за да свалят Асад, въоръжиха ИД за да им свърши черната работа, после изтеглиха част от терористите, за да могат да ги ползват по-късно отново. Всички агресори, навлезли в чужда територия трябва да напуснат. А НАТО сега се сети, че и те искат да "охраняват". Закъсняхте, кака се ожени, и последния вагон напусна гарата.

Кадыров бе ВТОРОТО ЛИЦЕ на Русия , въпреки че руския език му е факултетен, при султанските посещения в Саудитска арабия и ОАЕ на Путин. 30 ПРОЦЕНТА от гордостта на руснаците АУРУС е собственост на султана на ОАЕ. С това руснаците сами се похвалиха при посещението на Вовката. А 30% е блокираща квота. Смятайте, щом е продал руски активи в Россия. какво е раздавал на саудитците от Кюрдистан?

Да смях и глупост е това което пишеш,нали?

памперси преди да се опикавате публично бе ивчо

Предположителна печалба 30 млн. на месец, всъщност вероятно в пъти повече! Разходите обществени, ресурсите - чужди, а печалбата частна! Мечтата на всеки капиталист! Американците отдавна се занимават с грабежа на сирийския петрол! Това е основната причина все още да държат под окупация югоизтока на САР.

с бензинововозите в "охраняваните" петролни полета, дет УЖ ша са пазят от ИДИЛ.. Що не ги пускате.. Досущ като хамериканската военна колона са колоните от бензиновози в обратна посока.. Да не говорим за колоните на ИДИЛ към Турция.. От Свободната Сирия на Ирак и Леванта претворила се в ИДИЛ. Или пък за това да ни припомните, какво охраняваха "Блекуотър", сега "Академи" в Ирак.. Щото Блекуотър (Академи) пак са в Северна Сирия..

На тези хиени вечно гладни и ненаситни!!!!!!амин!!

Идва Нюрнберг 2.

Русия изпрати стотици военни полицаи в Северна Сирия, а САЩ - армия и танкове. Кой кого може да обвинява в каквото и да е? То всичко е ясно - Русия не е света вода ненапита в този конфликт.

Само дето Русия е по покана на ПРАВИТЕЛСТВОТО срещу което няма никаква санкция от ООН.. Суверенната СИРИЯ НА АСАД е държавата член на ООН.. С правото по чл. 51 от Устава на ООН... Същият този член въз основа, на който е подписан и договора за НАТО!!!!

Акциите в руските въглеродни фирми не стават за памперси. Така Тръмп каза на Байдън Старши за памперсите на Байдън Младши....щото руския газ през Украйна тече единственно чрез благословията на руските олигарси за Байдън Младши.

Русия затъна в Сирия.

е, не , това дето правят САЩ си е жива гавра с ватниците Изтеглят се уж , ония цвилят , а малоумните им тролове гордо обявиха как САЩ били изгонени и панически бягали :))) Сега спряха изтеглянето , вой до небето.....кееееф да ви слушам, ушанки ! ПАБЕДАААА,нали ? И то къде се въртяли краварите,а ? Не бяха ли "вежливо" опекли там едни зелени човечета ?

А КЪДЕ Е ООН- то? Сирия трябва официално да протестира.

По същата логика имп. Николай Първи вкарва в затвора руския капитан Георги Мамарчев(вуйчото на Раковски) за ....вдигането на Величината Завера. Тогава Русия е създавала Гърция....каква България, какви "славяни" през 1828г. Аналогичен случай с днешният.

Звънннн 3цента драсканицата не лови делиш!!! Анадъмо??

си е в кучия гъз,навряно там от краварската лакомия

Това, което правят е жива гавра с морала и здравия разум.

Руснаците вардят пясъците и Асад. Кюрдите се прибраха край петрола. Американците останаха при парите. Бат Дончо яко ги прецака този път

Аз съм излишен шизофреник - няма какво да правя по цял ден и драскам малоумия, които никой не чете.

Дори нещо повече Русия само си написа поканата.

абе гледам че едни презокеански братчеди се мъкнат като бити псета заради петрола

ситуацията е комплицирана: Израел, чрез САЩ, ще създадат и контролират Кюрдистан. Като щит между Иран и Израел, като алтернатива, нефтена и политическа, на Турция и Иран в региона.

Хайде да не отваряме дума за морала при Путин, нали?

Ма тук вече и СНН, че и цитати от ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ ли вече се трият? И да триете, и да не триете на 22 МАРТ ТРЪМП СИ ОБАВИ 100% ПОБЕДАТА НАД ИДИЛ.. А статии за възкръстването му в Сирия - НЯМА!!!

ония трилионите дето ги печатат за да покрият вътрешния си дефицит ли?

за разлика от теб ПОМНЯТ.. Кой ги предаде..

ама верно ли