Москва обмисля излизане от Съвета на Европа

Причината е изключването на руската делегация от ПАСЕ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е в Съвета на Европа ? Тогава защо и Пакистан, Узбекистан, Бимбистан и т.н. не са ?

Москва отдавна трябваше да излезе и да спре да прави вноски... Твърде търпеливо подходиха руснаците! ЕС не заслужава подобно внимателно отношение.

Цял свят знае че Крим не е руски!!

Въпроса тука не опира до русофолство. А до това че България не си следи интересите и сляпо следва заповедите на други държави с интереси противоположни на българските. И през СССР действахме по подобен начин, макар там повечето от руските заповеди да се препрокриваха с българските интереси.

Те тия мангали и без това не са европейци.Да ги гонят!

Ти понеже си големият европеец :-) От години не комуникирам с българи и оня ден бех в една държава на разходка и ги видях да честват 3ти март. Имаше едно 500 човека българи. Гледах ги известно време и се чудех...всички приличат на орки! Ама нема една/един със свестно излъчване. Едни криви, разбити, съдрани, изнурени и грозни! Точната дума е паплач! Не го казвам с леко сърце..и аз съм българин макар да съм живял в БГ само 8% от живота си.

Не си българин, а българомразец. Добре че такива като тебе се изнесоха отдавна. Както се казва Бог си знае работата.

е какъв си. Измекяр, който си избива изяждащия го отвътре комплекс. Някой от местните обърнал ли ти е внимание за две минути за да си кажете две приказки ? Или си просто навляк за тях.

спуска желязната си завеса.

Напълно правилно, защото в този ''съвет'' освен надупени на сащ нищо че се води СЕ нищо качествено практически приложимо и изгодно за Европа не се решава, Сега в СЕ ще си преразпределят по малко мангизи без милионите на Русия и също като в съюза заради липсата на милиарди ингилизки ще да започнат да плямпат колко са ''велики''...

Съвета на Европа ли беше НПО-то, което ни пробута мракобесната истанбулска конвенция?!? ааа, май не е НПО а "надправителствена" организация доминирана от грантажии соросоиди.

нали КримНАШ!

господин Редактор: Георги Брандийски, може ли да ни обясните, какво означава думата "анексия" и къде в Крим видяхте да се случва. Както и да ни обясните, как с едни 5 млрд САЩ "анексира" Украйна. Кое е по-близко до понятието анексия. А между другото, не е лошо да сравните и с Косово и анексията му от Сърбия. Но не с обясненията на зомбирана овца в американски стил. А с понятия и дефиниране: черно, бяло. Щото ситуациите са чисти и без нюанси.

Колко страни в света одобриха анексията на Крим?

А колко Косово?????където даже и референдум поне за хорски очи ненаправиха краварите?????

ми отговори

Нивото на тъпака е до нивото на боклука. Да ти е известно положението на Украйна в ООН. Тихо спада към СССР : )). А защо след разпада на СССР Украйна се отдели от Русия, а не принадлежи на Русия? Да ти е известно, че Крим още тогава се отдели като самостоятелна република. И че Киев изпрати силови части, които принудително присъединиха Крим към Украйна. Това да ти е известно/ Каквото право на самостоятелност има Украйна, същото право има и Крим. А дали ще се присъедини към Русия, това си е тяхна право. Там не живеят крепостни селяни. Че са и над 70% руснаци. Какво да правят в Украйна. Да ги горят живи, да карат да учат украински език и да викат: Аз съм украинец. Ти в магазина като пазаруваш, като потърсиш сирене, кашкавал ли очакваш да получиш. До момента съгласно международното право действията от и с Крим не могат да се нарекат Анексия. Не ми е подръка, една добра статия на професор по международно право от Мюнхен. Който добре обяснява това. Останалото е американска пропаганда, която изпищя, че изпусна базата на руския черноморски флот. А кой признал, да беше добавил, кой от американските пудели смее да се противопостави на господаря си. Май съвсем за туземци ни вземате в България. Нямате умствен ресурс за това, твърде примитивно е нивото ви. На теб и тези, които са те пуснали да тролиш за пари.

А в США бият негрите!

Обърнете внимание на изказването. Когато други представители на страни говорят за други европейски страни винаги говорят за "нашите партньори". Когато руснак говори за други винаги говори за " нашите опоненти". Ми майна, никой няма да ви иска, след като се отнасяте с него като с враг.

Ако обърнете и внимание има ли нещо което тоя ''съвет'' е подкрепил Русия сигурно ще да си иясните и собствените си писания.. Когато на всяко ваше предложение ви отвръщат с отказ нищо друго освен опоненти няма как да се каже...

някой знае ли въпросният съвет какво всъщност прави? Светът се напълни с безполезни организации пълни с добре платени търтеи.

Прави такива "безполезни" неща, като сътрудничеството между всички държави в Европа в областта на правото, човешките права, демократичното развитие и културното сътрудничество. Към него е и Европейският съд по правата на човека, който е единственият шанс на много хора от не съвсем правови държави, като нашата, да намерят справедливост, отказана им от корумпираните правосъдни системи на собствените им държави. Но, да, за Русия (а явно и за теб) такива неща като право, човешки права, демократично развитие и международно сътрудничество, са напълно безполезни...

"сътрудничеството между всички държави в Европа в областта на правото, човешките права, демократичното развитие и културното сътрудничество, казано на нормален език налага наднационалните норми на евроГЕЙското законодателство, /прилагани С ПРЕДИМСТВО пред нашето национално законодателство/, принуждава ни да размножаваме и издържаме с нашия труд подчовеците /човешките права/, налага "демократични" ценности като лесбийство, гейщина, педофилия, разврат, консуматорство и прочее идиотщини. За западната "култура" има ли смисъл да говорим? Доктор. УдХаОс.

Русия както винаги е в натикана в ъгъла и няма полезен ход!! Освен да бълнува и фантазира. Слаба изолирана и злобна. Като дръглива мецана, дето обикаля кофите да яде отпадъци. И всеки я подритва.

Няма парички за членски внос. Това е.

имат но явно са решили да ги похарчат за нещо полезно.

Що бе? Те анимациите на свръхмегаултрасуоер ракети не са чак толкова скъпи! Виж, да се произведе компютър е скъпо. А си и трябва акъл.... У оуяна глава акъл ако дириш, значи и ти не си по-умен!

За Новичок например?

Ами да продължават в същия дух, все повече се превръщат в северно азиатска кочина. В сравнение с тях даже България е нормална държава.

Обмисляла, ами те я изгониха, да излиза , още по добре!! Ама защо се натиска да и се извиняват??? И иска да влиза обратно? Аз се хващам на бас ,че преди да дойде крайният срок Русия ще си плати членските вноски само и само да не я изключат от съвета на Европа. И после пак ще реве на умряло.

Ура!

"Руската делегация в ПАСЕ през април 2014 г. бе лишена от право на глас заради събитията в Украйна и анексията на Крим." Крим ИЗБРА Русия. А ПАСЕТО продължава да пасе...

Да да, то и Чехия избра Хитлер и Австрия избра Хитлер и Полша избра Хитлер. Защо Крим не избра Русия преди руската анексия?

укропитека Хрушчов, балък!

pantapanta

AAA , рублофилчетата тука не обичали Хрушчов , щото дал Крим на Украйна. Но те история не познават ( четата само опорки спуснати от ГРУ) , и не знаят , че Хрушчов отговаря по партийна линия за отбраната на Сталинград, този дето ги изпращаше трима новобранци с една пушка и редеше картечниците на НКВД отзаде, най-великата победа на ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ. Без него , любимата ви Русия не Крим и Черно море щеше да владее , ами щеше да е азиатска държава на територията на Сибир.

Майдановците ПОДАРИХА Крим на Русия. Неочакван и безкрайно скъп подарък.

Нема пари!

АМи те руснаците т.е. ватенките правят всичко възможно да ги мразят всички , после защо не ни приемате, че кой иска да си има работа с тях..

Егати и народа, който определя собствената си идентичност, целувайки ръката ми! И за обоз не ставате, казва вашия руски господар. А сега на колене!

И това го пишеш в България , където премиеръ6т няма да ходи в Давос ...защото Тръмп забранил участието на американската делегация ?

Schilo

ПАСЕ, освен патки да пасе, друга работа и без това не върши. Камара ненужни структури, пилеещи пари за няма нищо

На Русия трябва да се пишат фактури за всичко и постоянно! А

наки ни наричат Гейвропейци, айде у леви сега,

Жертва на руска пропаганда си ти мъжкарю... По-добре гейове и педерасти, отколкото патреЕоти с дамаджани... Европа е стандарт и правила, за разлика от азиатската империя, изтъкана от олигархия и корупция, върху територия пълна с пендели, пияници, спинозни и т.н

"По-добре гейове и педерасти ... " По-добре е за педераст като тебе, за нормалните не е добре. А и пълзите като гнусни влечуги към децата им извратеняци долни. В Западна Европа мозъците на населението са отдавна промити с еврогейски "ценности". Консуматорство и разврат, това са им "стандарта", това са им "правилата".

Ние, българите, сме на страната на Русия

Кой те излъга че българите сме на страната на руснаците?

Вие, националните предатели може и да сте на страната на Русия. Българите сме на страната на България.

Schilo

И, какво направи за България? Освен хейта по отношение на Русия?

да и заради това живеете мизерно, нещастници.

Schilo

Заради руснаците ли? Как по-точно става тази работа?

дискриминират ги, но им искат парите.

ПАри от руснаците , ти луд ли си ? А на кой ще си продават газчицата, а?

А тези, които им купуват газчицата, откъде ще вземат газчица, а?

Освен газ има и ток, въпроса е Русия от къде ще взема пари ??? И други страни имат газ, Катар например има най големи залежи.

Имат, ама трябва да го докарат до Западна Европа, а това е мнооого скъпа инвестиция и ще оскъпи неимоверно газта. Затова западнярите са принудени да клечат пред Путин. Щото те енергоизточници НЯМАТ.

ЩЕ ВЛИЗА В СЪВЕТА НА АЗИЯ, НЯМА КАК НА 2 СТАНА ::)))

В Азия ще яде рашката китайски ... краставички, обаче.

Излизайте, не ви е там мястото. Вие сте за Съвета на Азия!:)))

Че какво й е на Азия? Да не би нещо има на Корея, Япония? Изостанали селски държави? А в същото време в европейска софия още се движете с каруци

без участие на Руската Федерация и нейните пари всякакви европейски организаци са празно място

Парите които се оказва че не ги плаща ли?

"прекратени от юни 2019 г. за системно неплащане на членски внос" те ги гонят, а те се правят че напускат :))))

Гонят ги, викаш? Ама, им искат пари, нали? Е, гонят ги, защото не са луди да плащат без да имат право на глас. Безочие и лицемерие, това са ЕС и ФАЩ.

като си без билет - нямаш право на глас и те гонят от автобуса

ми то и с циганите така тавариши

Азиатците най-накрая разбраха, че не са си на мястото.

Тия цървули, цял Свят ги дискриминира