Награждават нашите пожарникари в Русия

Мисията на 95-те български огнеборци, изпратени да подпомогнат борбата с природните пожари в Русия, приключи.

Обратно в новината

Коментари - Награждават нашите пожарникари в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО МОМЧЕТА

нормално е да намаляват пожарите след като температурата падна до 20C ,но маглата и димната завеса в главите на руснаците остава. 32% от руснаците считат че август месец е виновен за бедите им . направо сам изненадан от руските гении и от силата на пропагандата която е по-страшна от природните бедствя.

При температура над 37 градуса се самозапалва торфа! Почети малко, не вреди! Проучи колко е територията на Русия, колко от нея горя и колко е процента на торфените полета! Няма да е лошо да ни информираш в колко държави в ненаселени гори са прокарани и поддържани водопроводи !Това за информация на самозванеца Хан Тукту!

Бог да помага на тези доблестни люде през целия им живот!

Браво на тези български мъже! Бог да благослови вас и семействата ви!

Поздавяваем ви, български огнеборци! А няма ли да предидим някаква рехабиталиция за огнеборците си? Малко на чист въздух да ги изпратим някъде-на морето, в Сандански? А строителството на новите домове в Подмосковието вече започна.

Медалски, моля, разкажи!!!

Браво на момчетата! Да са живи и здрави! Трябват повече такива новини за да усети изтрадалия български народ, че все още има герои!

Дано наградата за героизма който проявиха нашите момчета , не е само ръчен часовник! Семействата на тези момчета - заслужават по-вече!

Слънце миналата година когато в БГ имаше пожари братята руси пратиха самолет за гасене на пожари и пожартикари и помагаха безкористно и не поставяха условия да им се плаща. Не си спомням да са дошли пожарникари и техника от ЕС и САЩ. В труден момент пак Русия ни помага ..... защо ли се получава така? 1996г по време на хлебната криза жито ни изпратиха само славянските страни начело с Русия.

Приятелче, а през 90-та кой ни спаси от глад? А интересувал ли си се откъде са дошли парите за различните реформи в България, за техника на полицията и др. подобни. Има няма около 700 милиона долара досега... Помогнали са хората, благодарили са им. А вие от всяко нещо правите политика и търсите под вола теле.

Изпратиха американците, изпратиха - цял самолет и група специалисти по горски пожари - това е било договорено между Х.Клинтън и С.Лавров. Ама медиите които четеш са манипулативни и крият. Изгодно им е да представят САЩ и Русия като врагове едва ли не на ръба на войната. А и повечето от пишещите тук им се връзват.

Е хората поне са благодарни,а американосите да са наградили или благодарили на нашите самоходни мишени в Ирак.....общественоста май не е чувала такова нещо....!

Че да не са гасили пожари в Америка за да им благодарят?