Мощно земетресение удари Китай, има ранени и загинали (снимки/видео)

При труса са били разрушени 737 къщи и са били нанесени щети на над 7 хиляди сгради

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайци-умрете,но преди това Тибет от подлата си окупация ОСВОБОДЕТЕ,бре!пп-71 години стигат-времето е наше и Тибет ще бъде свободна държава!Ще бъде!!!

Нещо за уигурите няма ли да напишеш? Мамин сладък гербераст.

Ха ха ха!До некаква дето ми вика мамин,а пък ник-нейма и е "кавхан Савер"-ха ха ха!Скивай ся мамината-не съм "гербераст"а съм седераст,бре!,маймуно проста!А за уйгурите-след Тибет,свобода и за тях,бре!!!

Дира 6 по Рихтер не е толкова мощно. Китай ще се справи, но ако нас ни друсне май ще останат само панелките на бай Тошо, защото в мутренските блокове няма цимент. А и който не е умрял в болниците ще го довършат.

прав си за всикчо, освен за "не е толкова мощно" ние в българия сме усещали на локално ниво: - стражица 5.7 - перник 5.8 по мощни няма живи хора които да помнят. само да подчертая, 5.8 е 2 ПЪТИ по-мощно от 5.7 6 е 10 ПЪТИ по мощно от 5 (щото е десетичен логаритъм) зверски мощно е. за българските разбирания

Трябва да им се признае на тези китайци, че строителството им е много странно. Винаги, като им падат блоковете, остават цели, катурнати на една страна.

Магнитут 5.5 далеч не е мощно земетресение, може би точно затова е написано в края на статията чак. Освен това, никой не се е сетил да каже точно в коя част на Китай е станало това, а тяхната държава не е малка като нашата, загатват там една западна част на Китай, а ма... между другото. Много лошо написана статия, личи си, че не е преписана от западнамедия.

Явно си пропуснал това между снимките - "Двама души загинаха и 60 бяха ранени днес при земетресение с магнитуд 6 в китайската провинция Съчуан, предаде Асошиейтед прес, като се позовава на информация на китайската агенция Синхуа. Епицентърът на земетресението е бил в района на град Луджоу (с население над 4,25 милиона души)."