17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българина има остър бизнес нюх - и в най-голямата мизерия знае как да направи кинтата от нещастниците! За това 30+ години все сме на опашката по доходи в ЕС! Поздравления за изтъкнатите БГ бизнесмени.

...значи - ще живея ;)

Ползвал съм три различни агенции за починали мои и на съпругата ми родители и установих, че няма правила. Имат си бланки с много графи и почват калкулации, и смятат много бързо, не ти дават дъх да си поемеш. Гледат да те издоят до определена минимална за тях сума и по коя графа ще те цакат няма значение. Не дават касов бон или попълнения документ и после почват проблемите, пишат с молив и после трият, така че съвет, винаги си искайте бона плюс черно на бяло за какво плащате. И не полиция, тези са за НАП, задължително и много лесно с мним починал се хващат. Като праснат с петцифрени глоби няколко, една две затворени за определен период и ще влязат в час. Всички до един са не в сивия, а в черния сектор. Добавям лекари, зъболекари, адвокати, нотариус, майстори, баш майстори, всички.

У нас и да умреш е проблем.

Да, ама да гласуваш - никакъв! Даже може и по няколко пъти! Ако си и драгоценния ма'триял на политците - ства и за пари! Ако бял човек, каже на негър, че е негър и черен - това е обида. Ами ако черен човек, негър, каже на бял че е бял - това какво е? Да сте чули за такъв проблем?

Твърди се, че едно погребение излиза около 2400 лева, а преди година е било в рамките на 1200 до 1700 лева. АМИ ЧЕ ТО В ПОГРЕБАЛНИТЕ АГЕНЦИИ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ НАП.КАКВО ЩЕ ТЪРСЯТ ТАМ ПОЛИЦИЯ И РЗИ НЕ Е ЯСНО , ОСВЕН ЧЕ ПРОВЕРКАТА Е "МОЩНА."

пълно безумие. да няма ценоразпис утвърден от парламента? правим , струваме и в татово време се връщаме....

Мафията е на входа и на изхода - няма де да бягаш

Бай Иван налучка истината.Корупцията започва от родилния дом и свършва на гробищата.

"МОЩНА полицейска акция" Колко да е мощна, Каменов? Някоя друга МОЩНА акция ще има ли скоро, да знаеш случайно?

А в други градове кога ???? 800 лв.за ковчег искат от болницата , при това запечатан, кой е вътре- никой не знае. И ако не платиш какво става.?? Нещо рекет, извиване на ръце и джобове ? Тоя талашит, от който са направени ковчезите не струва по вече от 10 - 15 лв.

Защото сме овце и се примиряваме с това ! Най- малкото трябва да има разпознаване от близък човек, а не да ми коват ковчезите и т.н. Защото наскоро четох, че при погребение, когато са изпълнили последното желание на починалия да отворят капака на ковчега и представете си когато го отварят и виждат, че погребват чужд човек ! Ха иди и разбери, в болницата с кого е сменен и къде е погребан ! И това не беше се чувало, та и това доживяхме да чуем.... ! А за парите , това е безумие, ясно е , че от Ковид пандемията ще печелят определени кръгове, то се знаеше ....

Яна, от далаверите се печели чрез глупостта! Да го преведа: политиците са в съюз с мошениците и печелят, защото има прости хора, които ходят на "избори" и подкрепят предложенията, демек първите! когато се разбере тази проста схема, ще се надяваме и на нещо по-добро!

Смях смях и нищо друго . Че цената я определя търсенето . Казвам това струва 3 000 и точка ,ако искаш .Има ли пределни цени . Няма е какво вдигаш пушилка .

И ако не иска да даде 3000 лв. какво ще направите, ще изхвърлите мъртвеца в реката ли , хайде стига с това " АКО ИСКАТЕ", и от смъртта почнахте да правите капитали......!!! Ами само траурните агенции ли могат да погребват хора ??? Без тях ще свърши човечеството , така ли ....???? Това вече е изнудване, затова трябва да се намесят и властите, много правилно.....!!!!

Този град на феодалите Гергов, Ветко и Тотеви, когато и да бъде заличен ще е прекалено късно!

Тия от РЗИ, да не би да сте взели, та да будят мъртвите ? От тях нищо не става...(за тия от РЗИ)

Ми да. Освобождават места и осигуряват по-ниски цени за предстоящите погребения на политическите зомбита от ГЕРБ.

Тези агенции в голямата сичаст са на цигански барони, които се водят социално слаби.

Мощните полицейски акции са само на протестите за заплати.

и когато се защитават властимащите !!!

Смехурко

и когато трябва да набият едни протестиращи на жълтите павета.. :))))