Мощна градушка удари Северозападна България (видео)

Леден дъжд с размерите на лешник падна в Монтана, отива към Плевен и Ловеч

Обратно в новината

Коментари - Мощна градушка удари Северозападна България (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да попитам! И там ли няма покритие от Агенцията за борба с градушките? Щото се оказа, че до сега в нито един от районите, засегнати от градушки няма! Изобщо тая агенция работи ли днес или се е превърнала в поредната държавна хранилка за ГЕРБерастки калинки!?!

само да попитам. някой застрахова ли си нивата от градушки или търси как някой друг да обвини за дебелата си глава. всяка година изненадани от градушки. такава защита що ли няма в Германия. много странно. ще са назад в развитието си.

с трите стръка маруля и с 30 лв пенсия се е застраховала.

Хайде сега ББ да се направи на застраховател и да ходи да обезщетява пострадалите. Идват избори

Какво стана с похарчените милиони за закупуване на ракети за разбиване на градоносните облаци??? Нали уж били готови за посрещане на градушките, а като дойдоха градушките - оставиха всичко на самотек. Това не е държава.

Иначе милиони заминаха за ''борба''с градушката ама явно са напълнили гербераски джобове...

Евтина комунистическа пропаганда. Като не ти изнася отивай в Москва- там разбиват облаците заради парада.

Nikolai Vasilev

Ефтина идиот????? Едно време с 6 7 ракети и вода Ане яйца по главите на ГЕРБЕРИСТИТЕ!! САЩ ще помогне с лакърдии и царевица ще прати без пари и!!!! ВЕРВАЙ ТЕ МИ!!!?

Нека нека хахаххахаа дано и кърджали

в 15:40 тръгнах от Монтана за Враца, започна да вали

Продължавайте да отсвирвате ракетните площадки-според повечето там едни хора лежат и мин заплата им е много...

Градушки ли ? Я не ме занимавайте с второстепенни неща ! Ние тук имаме къде по - важни работи ! Избори идат , а те ме занимават с глупости ! От градушки келепир нямаме ,а от власттааа ! Чатвате ли ?

живеем в каменната ера. Градушките са напълно предотвратими, ама в цивилизования свят. Техниката и методите ги има. Обаче Баце няма да сколаса да натиска копчетата на установките и да реже лента преди всеки пуск на ракета, да не говорим че нито му е по силите нито по образоването да проумее, камо ли да командва подобни съоръжения. Той е прост, както знаем. Трейс и ГеПи груп също не могат да се справят с подобна задача, те са по чакъла и пЕсъка. А пък в Министерство на земеделието се занимават с жилищно строителство. Заради това ще станем дупката на Европа, гадно място, което няма нито да е за показване, нито за живеене. С прости хора държава не се прави. Изминалите 10 години го доказват. Жалко за хората и пострадалите насаждения. Държавното управление у нас е едно продължаващо престъпление.

Червените тролове да спрат да се изхождат с глупостта си по чисто природни явления. Градушки падат навсякъде по света, където са пред нас в техническо и финансово отношение. Градушката е паднала върху имотите на всякакви партийни и безпартийни и тази тема изобщо не е за намесване на политика в нея. Тролете си само по партийни изяви и го разберете, че от вашата глупост си патим всички.

Костов е виновен. Не не.. Боко е виновен. Той е виновен за всичко в тази държава.

Ние твърдим, че за тези градушки е виновен президентът Радев! А Шефът сега е много зает. Ходи да открива заводи, работни места, подлези, автобусни спирки и селски писоари! Иначе щеше да наметне наметалото, да излети и да им разкаже играта на тези градоносни облаци!

Да си бяха застраховали, а не да са тарикати на дребно. Драго ми е, че ги е чукнало.

Ти си редовен трол тук, провокираш повече коментари ли?

По-скорото те подиграва теб за точно същото..

Умри боклук

В България- членка на най-богатия икономически съюз в света- още ни бие градушка, като по дядо Адамово време

Да беше БСП на власт - щяха кебапчета да валят, не градушка! Ти да не си мислиш, че има държава в света, чиято цяла територия да е покрита от противоградни системи?

.. тия от Градушките над градове не стрелят!

Това в Монтана няма нищо общо с Плевен. Градоносните облаци минаха от Угърчин до Свищов. Почти няма незасегнато село.