Мощен рев на мотори оглуши Варна, над 1000 рокери откриха сезона (снимки)

Целувки, прегръдки и други преки контакти не се допускаха заради противоепидемичните мерки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм моторист от малък и се учудвам колко тъпи селяни олигофрени са си купили компове... В нашата гилдия е прието да си помагаме и да няма завист като вашата. Вятърът в косите, чувството за свобода и близост с природата е по рождение... илим се раждаш с него или се раждат роб и послушна мишка.... И стига с тъпоумията ви за сваляне на правителства. Всички колеги мотористи, които познавам са противници на червено-фашистката мъгла, от която България завинаги избядга. Ние сме за свободна и демократична държава, а не за комунистически тип ГУЛАГ...

лични на мен мама ми го подари за да има с какво да си играя, че да не си играя с пипито. на другите деца не знам, ама и техните бащи са мотористи.....

донори , шафрантии, геьове( с ер малък, щото не заслужават Й ) и при всички хигиената (лична и на общуване) е обратно оропорционална на рева на мотора.

Спокойно - ще дарят кръв лятото, по пътищата. Няма такива отрепки на Земята, каращи на втора със 150 нощем по булевардите, да вдигат невероятен шум!

Пе….ал гледай ти да не дариш кръвчица.

Да вдигат прах, пушеци и шум в шопско.

по пътищата. Много лошо! Тези тъпанари не признават никакви правила.

"Пилците се броят наесен" хахаха ще видим от тия 1000 колко ще са на есен. Видиш ли всички шофьори простаци, а те горките рядко изключение, остров на нормалността сред простащината...дали си вярват като приказват тия работи

Малоумниците с отпадъци за 1000/2000лв трябва да ги видим.

Аве какво стана с Ночных волков на Жужи Кремлевский? Тази година не са идвали в ЕС да предявяват претенции: Спасибо деду за победу? Тази година Жужи Путин не им е подарил виетнамски Harley Davidson. A.xa.xa.

Какво е това мото-сезон, кви са тези ексхибиционисти на публични места?

Аз съм моторист от малък и се учудвам колко тъпи селяни олигофрени са си купили компове... В нашата гилдия е прието да си помагаме и да няма завист като вашата. Вятърът в косите, чувството за свобода и близост с природата е по рождение... илим се раждаш с него или се раждат роб и послушна мишка.... И стига с тъпоумията ви за сваляне на правителства. Всички колеги мотористи, които познавам са противници на червено-фашистката мъгла, от която България завинаги избядга. Ние сме за свободна и демократична държава, а не за комунистически тип ГУЛАГ...

Вятърът между ушите...

Вятър между веждите

Chefo77

А как гледат във Вашата гилдия на тези, които в 12 посреднощ проверяват колко децибела могат да произведат машините им? Как гледат във Вашата гилдия на тези, за които в града 50 - 60 км/ч не е скорост? Как гледат във Вашата гилдия на мъжкарите (за мен са пуДьовци), които си крият номерата, за да не ги разпознаят? Мога да задам и още въпроси, свързани със ЗДвП и етичните норми, които не се спазват от много представители на Вашата гилдия, но няма смисъл - отговорът ще е тип "Защо си бесите негрите". Винаги се оглеждам за моторист и винаги давам път, когато имам възможност - считам го за нормално човешко поведение. Познавам и имам десетки приятели мотористи и се разбирам с тях. Но когато изчистите елементите, заради които задавам посочените по-горе въпроси, тогава ще промените общоприетото мнение за мотористите - а именно комплексирани плиткомозъчни "бунтари".

Ти как гледаш на тия, който дрифтят посреднощ и вдигат не по-малко шум? Има и младежи с автомобили, които си правят гонки посред нощ и вдигат не по-малко шум. Как гледаш на убиеца на Милен Цветков, който за една бройка не уби още 3, 4-ма? Той не беше с мотоциклет. Как гледаш на оня от Симеоновград, който уби 6 човека на Великден? И той не беше с мотоциклет. На оня от Яхиново, който уби 5 как гледаш? Можеш ли да ги спреш? Като ги спреш, обади се, да спрем тия с шумните ауспуси. В гаража ми са 5 мотора на 5 мотористи. Нощем всичките са си в гаража. Няма ни един рейсър от нас. И вероятно познавам още 50 пъти по 5, не знам някой да се пуска посреднощ по булевардите.

Chefo77

До 333: Ти какво, искаш клип ли да ти направя? Или щом тези 5 са в гаража ти, значи всички са някъде прибрани и нощно време е тихо и спокойно от мотористи. И всички, които ги чуваме, си въобразяваме? Не подкрепям издевателствата нито на 2, нито на 4 колела. Да, тези които споменаваш, не бяха на мотори. За голяма радост с двуколесните не могат да се правят такива поразии и обикновено сблъсъците завършват зле за мотористите. Но това не прави нито всички мотористи свестни, нито всички шофьори калпави.

Нека си карат моторите, НО да НЕ гледат ТЪПИ и ВРЕДНИ американски филми с такива дето се возят на мотори... Да гледат да НЕ правят тъпотии, а да се забавляват.

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Абе, много инфантилно бе... Да не си и моторист. Освен зомби.

Това какво общо има с темата. не стана ясно защо го написа - за да избиеш някакъв комплекс или за да получиш някой лев. И по темата - тези с моторите да се учат как се изпреварва правилно, какви са ограниченията на скоростта и, че пътните знаци и светофарите не са с препоръчителен характер.

Тази на снимката цялата с вложа, а навярно и с татуси, засмукала фаса като х.икратко, която навярно може да изпие каса бира с 14 кюфтета (и 6 водки) и псува по каруцарски и от мене, че и гледа високомерно и пренебрежително-ТЕ такова да не тие у къщата.

И в софия и във варна!

ВРЕМЕННИ ЖИТЕЛИ .

Валерката Симеонов да измери шума, с който мотористите нарочно тормозят всички. Лесно е да се правиш на мъж на бабички

Мотористите са тъпа и елементарна сган, която се навира между колите и чака някой друг да ги пази, а те самите не се пазят.

Льохман, вземи си пусни малко Дискавъри и другите образователни канали , да видиш какво е отношението към мотористите по света. Затова се кара мотор , за де на чакаш по сфетофари като олигофорен с 20 годишна бракма. Ама в Булагаристан, Ганя не се ли напери с прогнилия дарак няма да е той. Да та е...….ба в олигофрена прост.

с 1 тон полиция, докато 300 метра към моста имаше километрично задръстване заради ремонта на Аспаруховия мост. Ама там полицай - йок и резултат, блокирано кръстовище, огромни колони и от двете страни по Девня. Иначе лекетата не пропуснаха да се покажат. На магистралата изпреварват изпреварващия до мантинелата... после да сме ги пазели - аре у лево! Аз докато мигна и са ме изпреварили с ниско летене... но не мога да отрека факта, че от всичкуте 1000, имаше един, който караше със 100 на магистралата - еваларка на него, останалите това не го могат!

PEYTSCH

А рокерите в Германя се събират пред Райхстага. Очакват 20 хиляди мотора...

Глупаците обявиха начало на касапницата!

по една декларация за донорство и им пожелайте прав път! :) А м/у др никакви рокери не са , яко слушат чалга

Абсолютна идиотия!

То безмозъчен с какво да привлече вниманието върху себе си? Вдига шум.

Като гей-парад. Същите

Тия лудите заедно с другите луди от агитките, могат да бутнат правителството за нула време. Не са казали, не са решили, могат да направят голямо шоу за народа.

не могат да направят тези безказарменици

Що не идеш да се прескачаш бе, селски!

Санде, вярваш ли си !!!

По една мотика с дръжка 12-ти номер и един ред царевица от 1 км. и да копаят тези дебели бургерски гъзове и педали

Тия кат са мноо ербап, що не свалят правителството?

Щото Кори Техноимпексовицата да и текат лигите, затова.

щото искат да си карат ямаха, кавазаки, мото гуци, харли, и тнт, а неисат отново да карат иже ,ковровец , балканче!

Откриването трябва да става с масово посещение на болнични заведения. Да им се определи кръвната група на младите говедца, да им се пуснат по някой и друг тест. Да са готови лекарите с профилната картина и най-паче, да им приложат по една декларация за доброволно донорство в досието! Пази моториста, не прощавай на мотористката в бара!

Утрепки.

Ужасно е да се чувстваш нищожен интелектуално. Тогава имаш нужда да се събираш на тълпи с други подобни на теб, да парадираш с нещо и така да си повдигате групово самочувствието . Като напуснеш тълпата обаче собствената ти тъпота те смазва още повече.

Като агитката на уефски-запад!

Има разлика между моторист и рокер! Това е сборище на 990 моториста и най много на десетина рокера...

Супер неприятни. Всяка вечер се сътезават в квартала. Нямам нищо против че искат да се убият. Обаче 5 хил човека трябва да слушат няколоко лекета които форсират тея кошници.

въже нямате ли!? Опъвате напряко и - каквото повикало.

Джон какъв е тоя шум вънка?

Педерас... мотористи, сър!

Педераси на мотори, правилно ли разбрах!?

Донорите започнаха с шумовия тормоз, официално!

закон за шума има ли за тях?

Аз им пожелавам, половината шумотерористи да се избият до края на годината, а останалата половина другата година.

Да им даде Бог акъл на рокерите и пак над хиляда да закриват сезона!

Аз винаги им затруднявам пътия. Кеф ми е да осъзнават че са нищожни

Аман рокери..олигофрени които не могат да карат и се убиват като мухи

Простаци,само шум вдигат.

Единствената полза от тия е че от време на време чрез органите си, спасяват живота на някой нормален човек.

Ниската култура е предимно на моторджиите ... хайде да не влизаме в подробности ...

Дребнопишковци! Пфу!

Нека донорството започне сега.

Такава простащина - мощни шумни мотоциклети по улиците на града има единствено в Тиквената кочина. Ама то и материал като тукашния, няма никъде по света.

Я колко много герберастки боклуци, избиратели на мафиота Потник.

- По какво може да се познае дали един мотоциклетист е щастлив? Отговор на радиото: - По мушичките между зъбите!

Докато залива им е в лайна, това не може да е празник. Ако бях на тяхно място бих минал пред централата на кмета да изреват с моторите мощно и да му кажат да се маха.

при прехваленото Тошово време имаше ли рокери ?Сещам се за един "нелегален",Ерменко Пърденков-Процедурата!

Донорите откриха сезона на органите.

A в Тирол забраниха шумните мотори. Дано скоро и по света. Както и силната музика от коли, която пречи извън колата.

Във Венеция дори са забранени куфарите на колелца заради шума.

С 93 dB на боксера. Забраната е от 95 нагоре. Очаквам скоро да го отменят. Туристическият бранш не може да се лиши от много добре платежоспособни туристи.

Варна винаги е била западен бардак и никога не е била част от България!