72% от българите искат мониторингът на ЕК да продължи

72% от българите смятат, че мониторингът над България от Европейската комисия трябва да продължи, сочат данни на Евробарометър.

Обратно в новината

Коментари - 72% от българите искат мониторингът на ЕК да продължи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що бе,що искате да следят нашите български елити,техният бизнес,ако не е мафията,прането на пари,корупцията,кражбите и измамите ,парите от тези далавери се вливат за благото на нашите хора от нашите партии за бизнес който ви дава работа и хляб за вашето семейство,жена,деца!Ето матушка Русия ви обърна гръб и сега трябва да произвеждате продаваеми стоки и блага за международните пазари,където има конкуренция,която не спи!Така,че далавера държава храни,не разбутвайте блатото за да се радваме на слънцето!

РОБОВЛАДЕЛСКАТА СИСТЕМА НА ЗАПАДНАЛИТЕ,СЕ ПОДДЪРЖА С ЛЪЖИ!!!ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КАК НИ УПРАВЛЯВАТ МЕСТНИТЕ НИ ФЕОДАЛИ,СТИГА ТЯХНОТО ДА НЕ СЕ ГУБИ!!!ОСТАВЕТЕ ВСЯКАКВИ ИЛЮЗИИ,ЧЕ ИМ ПУКА ЗА НАШИЯ НАРОД!!!НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОДРЕДИМ ДЪРЖАВАТА!!!

цяла българия и половин турция да излязат да излязат на протести с искането да продължи мониторинга до 3 000 година пак няма да им обърнат внимание и крадците ще крадат законно и убииците ще убиват законно и герп и цацарата ще са на власт законно,никои не може да събори от власт бсп,герп и дпс , те са непоклатими и за векове,освен ако природата не се намеси.нито избори ги плашат , нито протести и стачки защото това е една хидра от 10на партии с една цел-грабеж

има лек да се отървем от БСП,ГЕРБ,ДПС,ОП,като резнат еврофодовете,валутният борд на левът към еврото,върнат всички българи от Германия обратно да работят в родната им БЪЛГАРИЯ,визи за нашенци за Западна Европа докато не изчистим бизнесите отзлоупотребасъс власт и корупция,и българите да станат като Швейцарците,или Финладците!

Искаме мониторинга да продължи особено за спазването и прилагането на европейските директиви които на практика не се прилагат и са само на хартия. Особено да се наблегне на мониторинга на директивата за забрана на принудителната продажба без искане от страна на потребителя касаеща основно топлофикациите и монополите.

Добре, че бяха англосаксонците и Мак Гахан - да ни избавят от турското робство!!

Въх нИдей така.Според нашите и световни толерасти тук не е имало турско робство а присъствие та умната на това ги учи и Куневица децата.А що се отнася до другото никога от запад за нас добро не е дошло, няма и да дойде !

Не знам за турското робство бил съм в ташкент тогава, но виждам че ти си още под руско робство.

И какво като продължи мониторинга?

Хич и да не ви пука! То ЕСът е .пътник. !...

Който плаща той поръчва и музиката . В случая Евробарометър и стъкмистиката.Ама как пък веднъж поне не питаха мен мои близки и познати и роднини за някаква тема М ? Па все "резултати" вадят е да де но ние не сме зомбираните им европейци е има и тук такива -соросоидите и толерастите но те са мижав процент !

Да престанем да обръщаме внимание на тези евро канцеларски "мониторинги"защото те са разбрали че чрез тях ни подбиват самочувствието и ни държат в подчинение!!!

Докато има БСП да краде - як мониторинг.

Ей, бате! На Балканяка сме. Те ли са "най-добрите"? То тва тука - си е състезанее,бе!

МОНИТОРИНГ ДО ДУПКА, ДА СЕ СПУКАТ ОТ ЯД КОМУНЯГИТЕ.

Качи се поне до ..2!

Що не искат мониторинг от Путин?

освен мониторинг и малко румънски съдии и прокурори.

Даже искаме да се задълбочи!

Стига вече лъжи бе журналя и цоциолози...Да знаете колко им пука на българите от някакви доклади дето оправдават само престоя на написалите ги там когато реално нищо за хората не е постигнато колкото и да си ги пишат

Защо сме такива мазохисти българите?!?!?!Мислите ли че ако такъв "мониторинг"се наложи на Франция или Чехия например няма да открие безброй криви ниви?Затова и другите ни хулят защото се само обвиняваме за щяло и нещяло!Викаш ли " аз съм крадец",всички ще викат "крадец е".А те дори и да сгазят лука пак крещят "we are the best"

ГЕРБ и РБ да крадат под закрилата на ЕНП и да няма кой да ги спира.

Кой ги спира сега бре??? И саниране си правят и от магистралките папат и от други пера на бюджета се усвоява и т.н.

Бас държа, че поне 90% от българите ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА и въобще си НЯМАТ НА ПРЕДСТАВА КАК РАБОТИ ТОЗИ МОНИТОРИНГ ...

не работи. щом може 10 години да ни монитират и да нема положителни резултс. Всъщност, май има положителни резултс за тех си: имат основание да ни държат на дистанциа и у кочината. те друго и не искат.

Нека наблюдават-ок, но защо трябва да ни спират за Шенген като го обвързват незаконно с наблюдението? С какво ни помагат така- оскъпяват ни износа с процедури и такси? Интеграцията не трябва да се спира с двойни стандарти- това е лицемерно.

72% от българите признават, че сами не могат да оправят Съдебната система в собствената си страна и очакват "някой да дойде да я оправи". Гарантирам ви, че тридневни национални протести ще доведат до сериозни промени в Съда и Прокуратурата. ..ама нямаме време. И тЕ така 27 години.

гарантирам ти, че 3 годишни национално протести няма да доведът до никаква промяна. за разлика от танкова колона, която превзема парламента.

Ето, и вие имате работеща идея ;)) ..но ще си останем с мърморенето.

Трябва да продължи поне век, два..! То ,ние сме свикнали.

Този евробарометър DW измежду живеещите в Брюксел българи ли го прави? Или е нямало пликове за да питат останалите?

Аз съм против мониторинга!