17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се набодем с ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ и то на НАША СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ.

И какво ще направят ако учителите и лекарите откажат?

Учителите трябва да съдят МОН за тормоз и да искат компенсация.

Стига с гратисните периоди , бяха достатъчно

И в МОН няма мислещи хора! Добре, въвеждат този излишен документ, задължаващ ваксиниране. Учителите голяма част отказват ваксина и пускат молби за напускане. Какво прави МОН? Ще вкара учители от Турция???

Няма как да стане, да си учат сами децата

Е, да минат изборите, да оберат гласовете и после...

Чакат да минат изборите, за да не изгубят избиратели...

Един месец да се ваксинират с ваксини с изтекъл срок, които няма да ги признават никъде. И с много неизвестни вторични ефекти. Абе стадо сме. Ако учителите вдигнат стачка за три седмици всичко ще си дойде на местото. Даже и вълна няма да има, защото ще предизвикат грипна ваканция.

след един месец ще е същото. Ние сме ненормална нация! Искаме да живеем като богатите нации, но не гледаме какво правят те и да гоповтаряме, а все сме най умните и тарикатите! Щели да ги чипират... За какво им е? Всеки е с телефон, така или иначе ни следят.... Глупендери...

Значи министър дЕнков се "застъпил" за учителите и ще им издейства ЕДИН месец гратисен период за нещото, което още не прието. Каква "доброта", какво мислене за хората?? Яко. Само не ми е ясно вие на олигофрени ли сте министър или на гражданите от държавата България. Защо мислите че хората са прости? Това че вас ви дупят психопатите не значи че че трябва да убивате хората. Плюс, самото правителство каза в прав текст че такова "животно" ковид-няма, и не е изолирано, тогава за какво се слагат тези течности?? Побъркахте света за една година, уроди мръсни.

Важно! Ако работодател иска да се ваксинирате срещу Ковид 19 като предпоставка за започване или оставане на работа - подавайте жалба в прокуратурата за принуда по Наказателния кодекс и в Инспекцията по труда за нарушаване на Кодекса на труда. Действащото законодателство не допуска подобно поведение на работодателите. Няма действаща правна норма, по силата на която работниците и служителите да бъдат задължени да се ваксинират срещу Ковид 19. Останалото са медийни партенки. Ето текста: Раздел V. Принуда Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., предишен текст на чл. 143 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Щом "ваксината" пази, защо около 10% са "напълно" "ваксинираните" (забележете това са тези, които са след 14-тия ден след втора доза, а преди това се записват, като "некваксинирани") и около 5% починалите "напълно" "ваксинирани"? Щом проф. ива христова наследничката на бай Шиле каза, че децата не заразвяват, а биват заразявани, защо им е на учителите "ваксинина", когато знаем, че "ваксинираните" също пренасят вируса и заразяват, а CDC съобщи, че вирусния товар при "ваксинирани" и "неваксинирани" при доминиращия вариант Делата е еднакъв и не могат да ги предпазят от заразяване? Защо не се признават тестовета за антитела, които доказват преболедуване и имунитет?

НЕ!

Пробият ли на едно место, фашагите в бг ще започнат полека лека да въвеждат и за други професии задължителното ваксене.