МОН още обмисля как да тества учениците, а връщането след дни не бил разумен вариант

Ако се върнат най-малките ученици в клас, за учителите се обмисля или тестове или зелен сертификат, каза зам.-министърът на образованието Мария Гайдарова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо просто не вземете да попитате кво искат децата ви вместо да бързате да решавате за тях? Повечето деца могат да работят онлайн,просто трябва да им се обърне малко внимание и да на по-малките да им се покаже как се прави. Същото което се учи в училище се учи и онлайн, няма разлика.

Дайте локдаун да си седнат на задниците всички,дето се моткат навън без причина!Докато отшуми тази вълна!Гледаюте от Китай за мерките свързани с ковида!Там започнаха с локдауна.

първи занон на Божинката: Затворени училища е същото като отворени училища, само дето са затворени!

Всичко ставащо в България и по света си има своето логично обяснение.

Ще ми тествате средния пръст. И зелен пак там ще търсите. Ай ще ви се не видят и фашистите. Papers please, “ваксините” и “тестовете” си ги заврете дето слънце не огрява.

пак са наа ках.

Абе Денков на теб КОЙ ТИ Е КАЗА, ЧЕ ЩЕ ПОЗВОЛИМ ДА ТЕСТВАТЕ ДЕЦАТА НИ? А НАТОВСКИ БОК.ЛУК? ИСКАШ ДА РЕЖЕМ ЗЕЛКАТА ЛИ??? ОТГОВОРИ БЕ МИШОК.

Заради егоизма на страхливите антиваксъри, сега страдат децата им. При положение че ги възпитават по свой образ и подобие, надали крушите ще паднат по-далече от дървото.

Не бре, тиквоч. Масовото тестване на децата освен, че ще загуби маса време на учителите, ще вкара и теб в карантина при фалшив резултат на тест - нищо че си с 12 дози. И после ще ми ядеш дедовия тези 10 дни.

Щом са излезли вече...Поне 14 дена колкото е карантината е разумно да си седят вкъщи

С какво е толкова страшно училището?!?! Всичко работи, само децата са затворени!!!! Градините с какво са по-различни от децата 1-4 клас?

Началото на седмицата приспаха родителите с обещание, че ще върнат децата на училище. Като им се размина гневът на родителите, се отметнаха! Молове и чалготеки си работят, но децата са лишени от достъп до образование! Позор за този кабинет!

Айде пак се отметнаха! ВЪРНЕТЕ ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ!

Ах, гадове мръсни! Мислите само, как да си вържете гащите! Изобщо не ви пука нито за децата, нито за родителите им!

В България образованието беше калпаво, но от март 2020 вече не съществува :)))

Добро утро, Ганьовци! Можете да прочетете за себе си в следните публикации: Бай Ганьо тръгна по Европа Бай Ганьо се върна от Европа Бай Ганьо прави избори Бай Ганьо журналист Бай Ганьо в двореца Бай Ганьо в депутацията Бай Ганьо и опозиция – ама де-де Дружество „Въздържание“ Писмо от бай Ганя до Константина Величкова Из кореспонденцията на бай Ганьо Балкански

Ако търпим ни очаква ковид-затвор като в Австралия и връщане на нормалния живот, както го "върнаха" в Израил.