17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станало е жертва на свободолюбиви и соросолюбиви глезени родители.

Значи какъв е извода? Колкото по-малко свобода за чалгаропитеците, толкова по-добре! Малко ви е работата и много свободията , та за това! И все някой друг е виновен!

Горкото дете! Бог да го прости и да дава сили на родителите му да преодолеят мъката от нелепата загуба.

какво значи скалата е "компрометирана"? Това да не е човек. не може ли просто да се каже, че се е счупила. Същото е и с "рехабилитацията" на пътищата - като че ли ще им правят дишане уста в уста!

Това е щото не са построили подпорна стена алепу стайл

-...скалата била компрометирана???... Жалко за детето. Съболезнования.

Да почива в мир малката душица,съболезнования на родителите,дано намерят сили да продължат.

Река Караагач??? Защо тази река е оставена с турско име, веднага да й се сложи българско!!! българските територии завзети от Турция всички български реки, местноси, населени места са репресирани и със сменени възродени имена на турски!

Ние защо сменихме гръцките имена на черноморското?

Ти пък kъде се вреш, бе? Падишахът се завръща на исконните си земи, о кривокракийй..,

ДА живей...!

Защо не питаш за Перперикон!? Цащо не питаш за Траянови врата!? Какво точно ти пречи имет Нима ти е по -лесно като отидеш в някой град, в който знаеш как се е казвала дадена улица, да не можеш да намериш адреса. Ето аз съм живял на улица Г. Димитров №49 в Русе знам адреса но нямам идея защо днес има друго име. А улица 9 Септември.... Коя е улица Щерю Воденичаров във Бургас

Освен мъртвото вълнение и скалите взеха да се къртят и падат.

Грешни сме, чадо. Амин!

Като минимум трябва да има предупредителни табели.

Да. Написани на всеки мобилен телефон. Правенето на така наречените "селфи" - та е особено опасно за живота ви. И това да се обяснява на децата с постоянство и търпение. От родители, баби, дядовци, учители, медии.... Допуск до устройството само след като родителите са се убедили, че детето е осъзнало каква опасна вещ му е поверена. Има само един проблем. Когато родителите са чалга-селфи маниаци, тази превенция е невъзможна.

От мен имаш минус, защото всичките ни приравни към чалгарите. Интересно, като малки как сме се катерили по скалите без мобилни и без хабер да си имаме що е то "селфи"?

До "Че". Не, че ти се оправдавам, ама съм написал: "Когато родителите са чалга-селфи маниаци, тази превенция е невъзможна.". Когато изобщо не означава всички. Колкото до въпроса ти. Когато бяхме малки и се катерехме по скалите, някой ни показваше как става това и едновременно с това ни пазаше. Дали родител, дядо, по-големи деца, няма значение. И най-малките започваха от по-долните камъни, после с натрупването на опит минаваха на по-високо и така на татък. А не: "Я маме,покатери се на оня камък, да пуснем една снимка във фейса, че да видят Цуцка и Муцка как сме на моренцето". Миналата година една русокоса прати децата си, около 6-8 годишни, да и напълнят вода в нещо като кофа, че и станало горещо. На половин метър от брега имаше такива ями и така въртеше и дърпаше, че голям човек можеше да пострада фатално. Казах и, тя ме напсува и продължи да си гледа телефона.

И каква е файдата! Пише забранено къпането -някой да ебава написаното! Пище не плюйте по земята! Улиците оплюти с дъвки, а дрегите табели Не късайте цветята, Не газета травата! Забранено влизането на автомобили. Нещо да кажеш за свлачището под Виница, еле онова дето затруба рибарското селище В Кранево

какво е това море при 24-25 градуса с дъждове - не мога да ги разбера; хората изтрещяха;

ПОСТОЯННО СТЕ НА ХРАНИЛКА НА ЧЕРНОМОРСКИТЕ МУТРИ, ПРОСТО ОТ САМОЛЕТ ВИ ЛИЧИ! ТОЛКОЗ ЛИ НЯМА СЪЩЕСТВЕНИ НОВИНИ!

Мъртвото вълнение е опасно но много туристи го подценяват . Напразно умират хора защото подценяват опасността. Тъжна новина

Сега прочетох че от скала умря

Тъжна злополука. А ти какво? Не си турист? Не подценяваш? Стоиш си вкъщи и се пазиш ? Добре живееш, струва ми се.

Укрепването на бреговете е цивилизованото решение. дали да има или няма хотел е съвсем друга бира!

А дърветата в гората ще ги укрепят ли? Че и те са компроментирани и падат върху хора. Може и мълниите да укрепите, че и те от време на време компроментирано удрят хора. Акъл море, глава шамандура.

То морето, аку знайти, колко е компрометирано...

Горкото момиченце. Каква трагедия...

скалата е била компрометирана - да ви е ва и драскачите тъпи компрометирани

Ограда трябва , която да предотврати подобни случки. Метална или бетонна, по начин по който да пасва на релефа на ивицата .

като други се усетиха вече, между редовете е записано - не ходете на къмпинги, а по хотелите, че бизнеса умрЕ. жалка работа.

Това е то дивото къмпингуване.За сметка на здравето си ,но да икономисаш някой лев живееш на палатка,без баня,без ток ,без тоалетна.Сереш из храстите и хвърляш боклуците си,сред комари и кърлежи-,,близо до природата''.Всеки хотел предлага условия за бели хора,детски площадки,аниматори за децата,забавления.В кой век живееме,че трябва да почиваме като неандерталци.В коя друга държава от ЕС е разрешенш да опъваш палатки по гори и плажове и да живееш там с дни без никакви условия.Жалко за детето,толкова нелепо да загине.Жалко.

Това под псевдонима ти не трябваше да го пишеш. Не всички обичат лъскавите хотели и да акат на супер гърнета. Даже напротив. И това, че мислиш, че всички са или трябва да бъдат като тебе ме навежда на някои мисли.

ТАЕ.А в ТРОЛА!

Чеовек, нямаш си на представа колко струват кемперите. Какъв лев ще спестяваш! Идеята е съвсем различна, ама хората които никога не са преспали дори една вечер на открито няма как да я схванат. Отдавна са изгубили връзка ссъс Земята. Имат връзка само с ЕГО-то си. Съболезнования за детенцет. Скалите по нашето крабрежие са пясъчник и са много ронливи. Много неприятен инцидент. Много. :-(

Веднага подпорни стени по цялото крайбрежие!!!! Поне 6 етажни!!! От край до край! Те хората строят за ваша безопасност, вие плюете! Маскари! На Гърция щели да ми ходят! Че то нашето море си е бетон! Какво искате :-) :-) :-) :-)

Нямаш място на бетономорието. Сам си виновен ако го посещаваш

Не дъждовете компрометират скалата, а замръзналата вода в нея! Не се научихте да четете и това е. Докато ви закрият все така ще я карате. Дано е скорошно закриването ви! Започвате да ставате опасни за България.

щото и дъждовете предизвикват свлачища без нещо да е замръзвало преди това.

доста навреме идва за някои този инцидент

Точно така е! Сега този плаж, веднага ще бъде облагороден и обезопасен от някой виден концесионер! Не за друго, а за да не стват повече такива инциденти по тия диви местенца. Да не си помисли някой, че става дума за нещо друго. От чиста филантропщина, ще се направи това...

Това е то дивото къмпингуване.За сметка на здравето си ,но да икономисаш някой лев живееш на палатка,без баня,без ток ,без тоалетна.Сереш из храстите и хвърляш боклуците си,сред комари и кърлежи-,,близо до природата''.Всеки хотел предлага условия за бели хора,детски площадки,аниматори за децата,забавления.В кой век живееме,че трябва да почиваме като неандерталци.В коя друга държава от ЕС е разрешенш да опъваш палатки по гори и плажове и да живееш там с дни без никакви условия.Жалко за детето,толкова нелепо да загине.Жалко.

И бегла представа си нямаш колко си далеч от истината, но и никога няма да разбереш.... не се и опитвай

Отвори гугла и виж, че става въпрос за останало от миналото име. Там кимпинг отдавна няма. Малоумен трол!

Пращам моите съболезнования и бързам да попитам защо трябваше да изпадаш в характеризиращ монолог? Някои "бели" хора предпочитат хотел, а други "бели" хора харесват изживяванията на открито. Можеш ли да не изхождаш от собствената си перспектива и да си представиш, че хората обичат природата и предпочитат да са близко до нея. Успокой неандерталския си разсъдък. Все пак не живееш САМ в 21 век.

чак ме е яд колко са тъпи някой родители...горкото детенце

Мен ме е яд, че дир.бг допуска коментари от нерегистрирани потребители. Може ли да се допуска, невменяеми бездетни тролове да пишат всякакви глупости. Как допусна от тази сатия, че мйката на детето има вина в случилата се злополука? Ако няма какво смислено да споделиш запази тъпите коментари за себе си.

Пишете,че е ковид,не може да е умряло от друго,умира се единствено от ковид-19! Вземете тест от момичето и ще видите,че е имала коронавирус,не е умряла от затискането,а от вируса... Ма сте прости... Бог да я прости малката!

Не мога да разбера хората които ходят на къмпинг, че и децата си вземат с тях. Та то няма никакви удобства, срало мече на пътече.

По тъп коментар не можа ли да измислиш? Какво има да им разбираш, хората търсят да са близо до природата и да избягат от целия мегафантастичен ужас в който живеем поне за седмца две. Жалко за детето, това е трагедията, на дали са на къмпинг или на Слънчака, където да се срути някоя тераса

В основата на трагедията седи нуждата на нормалните хора да отидат на МОРЕ и да се чувстват като на истински ПЛАЖ. Спокойно, приятно и почти диво. Такива каквито са 80% от гръцките плажове. Хората са избягали от бетонените плажове и са отишли на едно от малкото останали места по българското черноморие. Разбира се, сега родителите ще бъдат обвинени, че са отишли на неохраняем и необлагороден плаж, следователно и опасен. Технически това е точно така, НО понеже българите си съсипахме черноморието заради алчност и продажност, ето това става на финала. Хората се чудят, как хем да са на море, хем да не са в лудницата, хем да се почувстват по-разнично от това като да си на басейн в града.

За какво я публикувате тази новина, за да спекулирате със скръбта на родителите и разни умници да пишат простотии за тяхна сметка? Инциденти се случват ежедневно, никой не знае дали утре ще се събуди и кой от близките му няма.

Трагедия, милото дано не се е мъчило

Вината е изцяло на родителите. Да си я носят.

Господ прибира при себе си хората без ред. Такава е била волята Му! А думите ти показват какъв характер имаш и каква е ценностната ти система!

понеже намеси Господа, наистина ли мислиш, че при Него няма ред, а при нас има ?!?! чуваш ли се изобщо какво говориш ???????????? само злобният човек върши /сиреч всички ние/ безумието си без ред, отдаден на какви ли не извращения!!!! и докато ходим в извратеното си безбожие, ще се гневим на кого ли не, за какво ли не и ще се ядем един друг ......

Е само ти ли не рзбра че господ няма???

Ами носят я, платили са най-скъпата цена... Това детето ти да издъхне пред теб... по жестоко нещо няма

Ето затова брегът трябва да се укрепва, никога повече да не се повтаря подобна трагедия! Така че забраната на Алепу час по-скоро да се премахне и брегоукрепителното съоръжение да се завърши! Даже да се направи едно цяло от Шабла до Резово - единно монолитно брегоукрепително съоръжение - вилидж ризорт!

ей срам нямате от нищо, дано ви се върне тъпкано.

Според мен коментарът е ироничен.

... с хубави и скъпо обзаведени стаи, стабилно укрепващи брега.

И задължително едни пожизнени 3% от Еко-стената на Еко министъра, защото той мисли само за благото на нацията! може да се чете и Ако

искам да видя къде ще леят бетонните плочи на Слънчака и какво ще кажат хотелиерите от първа линия :)

Ще станат 2 линия,ако не вярваш питай Божков.Беше първи приятел с всяка власт,а сега е последната дупка на кавала.

много жалко за детето- Съболезнование на родителите- Край няма ей --- не ходете на нашето море пазете се хора пазете българските деца-

ужас!

Горкото момиченце.

То повече няма да прави така...

Ти си пълен ОЛИГОФРЕН !!! Съболезнования за малката душичка....

Така ще е, като няма кой един подпорен хотел да изгради.

Чат пат следя темата за ДУВАРЯ откак еко-рекетьорите на Белев превзеха ДИРа Постоянно твърдят че там свлачище няма и никога не е имало. 1 Правите си регистрация в ОФФроуд форума- без регистрация няма да виждате снимки 2 пускате в търсачката темата - "Подпорната стена" в Алепу Отваряте и гледате снимките- СВЛАЧИЩЕТО е точно ама точно на пътя. Снимките са отпреди една петилетка и свлачището си е колкото да влезе в него НДК

То хубаво, ама ние видяхме снимки и на "подпорното" съоръжение с ъ-ъ-ъ-ъ-ъ клетки за птици в него...... Единствено по рода си в света. Още не отлели бетона с разрешение за ползване, това е друга българска иновация по това съоръжения за птички....

На сателитните снимки в гугъл ли да вярвам или на поредните разсипници на българската природа от офроуд форума?

И понеже от памтивека там има свлачище решиха да го укрепят с хотел? Що не укрепиха някое свлачище покрай сръбската граница с хотел? Знаеш ли колко свлачища има и там?

Жестока трагедия.Много жалко за детето.

Майка ви долна, схибани лешояди от днес.бг -- това ли е новината за днес ??? Путка Ви майчина гнусна !!!

Ужас, няма ли край цялата простотия.