Момчил Неков: Доволен съм, че ЕП даде силен мандат за край на "двойния стандарт"

Европейският парламент прие Доклад за двойното качество на продуктите, в който са включени препоръки от становището на Комисията по земеделие към ЕП, чийто автор е Момчил Неков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя пък..плод на спукан презерватив, къде пак се бута ? Съставките са различни, понеже държавите в които се изнасят продуктите имат различен ценови таргет!

Неграмотните избиратели на БСП, без да искат избраха това момче, което се оказа най-читавия от всички соц депутати. А като се сетя че го натискаха да се откаже

С какво е по-читав да кажеш, или просто да върви лафа?

Когато идеята ти е дошла докато си чел списание "Славейче", не се надявай много. Едно е сигурно, ЕП ще ни дадат скоро още по силен и мъдат, извинете, исках да кажа мандат.

Неков, шушумигата с късмет, излиза от анонимността:))) Това е момченцето, което спечели преференциалния вот с отбелязването от неграмотните избиратели на неговия №15, по една случайност съвпадащ с номера на любимата Коалиция за България на изборите за европейски парламент през 2014 г. Голобрадото, новоизлюпено социалистче зае мястото на Серьожа Станишев и отказа да му отстъпи мястото. Сега е решил все пак да направи нещо за да оправдае депутатската си заплата. Браво!!! Коза и комунист наядане нямат, както казваше дядо ми:)))

оя влезе по грешка в Евро парламента, а се оказа един от най-читавите в българската група евродепутати. Тия от БСП как го изтърваха, сега вече не могат го мръдна с топ, трябва да му дават избираема място, а не влизаше в сметките им. Проблем.

Номер 15 се обади