17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо майката е заснела и качила в мрежата толкова лично нещо? За да види разплаканото си дете във Фейса и да трупа лайкове? Пълни извратеняци.

И с какво бъркането в душата на детето задоволи воайорските ви потребности?

John wick първа част.

Трогателно! Ето един доър пример...

Добър избор за порода куче

Майката дълги години е слагала азбест в пая на мъжа си за да може да прибере накрая тлъстата му застраховка живот, а тук ни пробутва сълзливи клипчета с кученца за парлама.

Това е съдизъм, жалко че идиотизмът не свършва...

Само дето имаш птичи акъл и не знаеш че азбест не е отровен за ядене, а е канцерогенен при вдишване. Остава там и дразни дълги кодини, след което се разболяваш от рак на белия дроб. Толкова е акъла и на цялата дружинка ''конспиратори'' които се изхождате под всяка статия.

Както винаги българина намира начин да се изсере по въпроса. Нищо чудно, че Слави Трифонов има такъв успех.

Тъжна,но хубава история! След неизбежния, за съжаление,край, татко е измислил как да зарадва детето си за рождения ден, на който няма да може да присъства :(

Бостънското териерче е много сладо

Американците са царе на късия разказ>просто нямат равни в стил ала Доналд Тръмп.Направо е за Оскар

А ти си цар на простаците. Ганьо намбър уан. Класик.

Защо е необходимо да се публикува такава история, за която е ясно, че ще разплаче почти всеки ? Дали на детето му стана по-леко сега ?

ГанЮ слага ли слага минуси, преди да е напрегнал единствената си мозъчна клетка...

Тъжно

с телефон заврян в лицето на детето ли трябва да се съобщават такива новини?

ае стига мрънка бе

Текстът един, хора различни и това което им е направило впечатление е различно...Е аз виждам, че едно животинче ще има дом, че ще даде обич на детето, поне малко да запълни сърчицето му от загубата на бащата...И смислената постъпка на родителите....Всичко друго не е от значение!

Поздрав. Товаже най-смисления коментар

това не е териер

Точно това е БОСТЪН ТЕРИЕР! Отвори сайтове и виж преди да реплекираш; при което бебе!

В контекста на новината, използвания израз е тъп. "и планът бил задействан"

И какво точно е тъпото в израза. Бащата болен неизлечимо. Детето с огромен мерак за куче. Бащата освен другото е алергичен към кучета. И тук е плана, при наближаване на "деня" се уговарят с майката за малкото куче. Никой не е предполагал че ще е точно пред рожденниет ден, но има план след смъртта да се вземе куче (вероятно и предварително уточнено какво, от къде) . И така в деня на раждането на момчето майката го води В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПЛАНУВАНОТО КАТО ПОДАРЪК НА ДЕТЕТО! По -тъпо от коментара!?

:(